Blogit

Normimenoa Freiburgissa

Freiburg. Kuva Max Pixel.
Pakolaisten Freiburgissa Saksassa suorittaman kauhistuttavan, 4 tuntia kestäneen 18-vuotiaan tytön raiskauksen jälkeen huomiota ollaan kiinnittämässä pois itse teosta – uhkaavaan ”oikeistoon”.

Freiburgin sitoutumaton sosiaalidemokraattien (SPD) tukema ylipormestari Martin Horn, joka oli aiemmin Sindelfingenin kaupungin ”Eurooppa-koordinaattori” sanoi: Tämä kauhea rikos Hans-Bunte-Straßella kauhistuttaa minua, samoin myös pormestarikollegojani, kuten myös Freiburgin asukkaita. Ajatuksemme ovat uhrin ja hänen perheensä luona. Tällaisia kuvottavia ja kauhistuttavia rikoksia ei voida suvaita!”

Horn jatkoi, että ”rikoksia ei saa käyttää Freiburgissa asuvien pakolaisten yleiseen tuomitsemiseen … Suurin osa meiltä turvaa hakemaan tulleista haluavat elää hyvin ja turvassa kaupungissamme, kuten me kaikki muutkin”. Hän ei kuitenkaan käyttänyt muuten tavallisia vähätteleviä sanoja ”yksittäistapaus” ja ”psyykkisesti häiriintynyt”, jotka olisivat olleet raiskaajien suuren lukumäärän takia jo liian härskejä väitteitä.

Raivostuneet kommentoijat moukaroivat Hornia tämän Facebook-sivuilla: ”4 tunnin raiskaus ja ainoa, mitä Hornille tulee mieleen on, ettei tätä saa yleistää”.

Polttopisteessä urhea, välttämätön ja uhrautuva taistelu ”oikeistoa” vastaan

Samaan aikaan ovat jo käynnissä tällaisten julmien rikosten varalta ennalta harjoitellut rituaalit: tekoa ei kritisoida, vaan kansalaisten kauhistumista ja rikoksen aiheuttamia mielenosoituksia, jotka tuomitaan tapauksen ”välineellistämiseksi”. Asukkaiden murhien ja raiskausten vastaisia mielenosoituksia vastaan järjestetään ”oikeiston vastaisia” vastamielenosoituksia, joilla leimataan mielenosoituksiin osallistuvia. Rikos katoaa nopeasti otsikoista, mutta ”protestit oikeistoa vastaan” sen sijaan pysyvät otsikoissa. Varsinainen rikos ei ole enää polttopisteessä, vaan urhea, välttämätön ja uhrautuva taistelu ”oikeistoa” vastaan. Uhkana ei ole Merkelin maahanmuuttopolitiikka vaan omat kansalaiset.

AfD:n osavaltioparlamentin kansanedustaja Stefan Räpple on kutsunut ihmisiä maanantai-illaksi mielenosoitukseen. Sebastian Müller, entinen Freiburgin kaupunginneuvoston jäsen, on myös kutsunut ihmisiä maanantai-illaksi ”oikeiston vastaiseen” mielenosoitukseen. Väentungosta on odotettavissa; mieltä ei osoiteta raiskaajia vastaan, vaan ”oikeistolaisia” vastaan. Tällaisilla mielenosoituksilla on yksi yksiselitteinen tavoite: enemmän turvaa vaativat kansalaiset on tuomittava ja hiljaa pysymisestä on tultava ainoa virallisesti sallittu ja toivottu asenne.

Normimenoa Freiburgissa, jossa 24,3% asukkaista äänestää maahanmuuttomyönteisiä vihreitä.

Tichyseinblick

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement