Blogit

Olemme puolustuskyvyttömiä islamia vastaan

Ruotsi lannistetaan pikkuhiljaa islamistisin voimin. Vaikka meidän pitäisi olla maailman sekularisoitunen maa, istuu meidän kristillinen kulttuurimme vuosisatojen takaa, vieläkin syvällä kansan sisimmässä. Tämän vahvistaa suurin osa ruotsalaisista, olemalla edelleen ruotsin kirkon jäseninä. Hitaasti tuntuu aina vain useammat tulevan tietoisuuteen siitä, että me, meidän hyväntahtoisuutemme myötä, naivisti luovutamme maan avoimesti voimille, joiden tavoitteena on tuhota ruotsalainen kulttuuri.

Me käännämme kollektiivisesti toisen poskemme, kun pahuus kohtaa meidät. Me valitsemme heikompien puolen ja vaadimme armollisuutta syntisille. Me kohtelemme toisia, kuin me itse haluamme tulla kohdelluiksi – siitäkin huolimatta, vaikka tiedämme, että islam sen sijaan käsittelee meitä vääräuskoisina ja vähempi arvoisina ali-ihmisinä ja heidän tavoitteena on demokratian tuhoaminen. Kristinuskon historia ei todellakaan ole tahraton, mutta se palveli tuhat vuotta sotilaallisena puolustuksena islamia vastaan niin, että me saatoimme rakentaa menestyvän ja turvallisen yhteiskunnan, joka perustuu demokratiaan ja kristilliseen kulttuuriin.

Ruotsissa, kristinusko on nyt korvattu sosialismin samanlaisella pintpuolisena nähdyllä viestillä: kaikilla samanlainen arvo. Eroavaisuutena kristinuskon tavoitteiden ja vasemmiston välillä on toki olennainen. Vapaus, jota molemmat sanovat tavoittelevansa, on samankaltainen – mutta tie sinne eroaa radikaalisti. Poliittinen vasemmisto syntyi Ranskan vallankumouksen aikana. Tavoitteena oli kukistaa ylin valta ja riistää kirkolta kaikki poliittinen valta. Taistelu kristillistä sanomaa vastaan julistettiin siten, että ne kapinoivat protestoijat, istuivat parlamenttisalin vasemmalla puolella. Tämä johtuen siitä, että raamattu sanoo, että Jeesus ja ne hyvät voimat istuvat Jumalan oikealla puolella.

Vasen ilmeni siis jonain suorana taisteluna kristillistä sanomaa vastaan. Neuvostoliitossa ja muualla päin, kielsivät he kirkon ja kävivät brutaaliin hyökkäykseen pappeja ja uskovaisia vastaan, sekä erottivat ja murhasivat tsaarin. Mutta yritys, että väkivalloin nostaa esille sosialismin vapaus, päättyi tunnetusti diktatuuriin ja sen jälkeen tämä sosialistisen suurvallan kaatumiseen. Uskonnon korvaaminen korkeimmilla voimilla ja alhaisella moraalilla, kuuliaisuutena poliittisille diktaattoreille, osoittautui mahdottomaksi.

Ruotsissa, on kapina ja kristillisyydestä luopuminen sitä vastoin ottanut varovaisemman suunnan – sillä myöskin sosiaalidemokraateilla on edelleen päämääränä kuninkaan erottaminen. Tässä he ovat sen sijaan katsoneet paremmaksi sen, että kirkko suorittaa vasemmistopoliitikkojen asioita. Siten, että kuten kameleontti, taidokkaasti värittää sosialismia kirkon väreissä, millä he ovat onnistuneet tekemään ruotsista maailman sekularisoiduimman maan. Kuka tarvitsee Jumalaa, kun meillä on Stefan Löfven.

Näin ollen, Ruotsi on myöskin eniten haavoittuvin maa islamin hyökkäyksille. Erityisesti nyt, kun nykyisin nähdään islam jonkinlaisena liittolaisena taistelussa ruotsalaista kristillistä kulttuuria vastaa ja taistelijana sosiaalisesti johdetun ruotsin puolesta. Tätä siksi, koska 98% ruotsin muslimeista äänestää vasemmistoa. Kun jopa kristillisen arvopohjan korkein puolustaja, arkkipiispa, tuntee enemmän yhteenkuuluvaisuutta uskovien muslimien kanssa, kuin sekularisoitujen ruotsalaisten kanssa, niin olemme todella pahassa jamassa. Poliittiset johtajamme eivät enää edes tunnusta ruotsalaisen kulttuurin olemassaoloa, josta edes kannattaisi puhua. Kuinka sitä sitten voitaisiin enää puolustaa ja kuinka se voisi säilyä olemassa.

Sosialismin seurauksena kristinuskoon, puettuna hyvyysuskontoon – ”yhteiseen arvopohjaan” – on meidät pakotettu hyväksymään ja monessa tapauksessa fanaattisesti tukemaan täysin hallitsematonta maahanmuuttoa, joka hitaasti kuristaa yhteiskunnan taloudellisesti, kultturellisti ja väestörakenteellisesti. Ei ole olemassa ainuttakaan yhteiskunnallista aluetta, joka ei nyt olisi akuutissa kriisissä, johtuen tästä totaalisesta mukaanaheittäytymisestä tähän väärään sosialistiseen korvikeuskontoon.

Mitä tulee tapahtumaan vasemmistolle, kun muslimit perustavat oman puolueen ruotsissa ja ottavat vallan – ja kuinka menee meillä kaikilla muilla mielipidekäytävän ulkopuolisilla ja joita syytetään rasisteiksi ja islamifobisteiksi? Tänä vuonna kristittyjen vainoaminen ympäri maailmaa, on pahempi kuin koskaan. 245 miljoonaa kristittyä on alistettuna ja heidän kirkkonsa palavat. ”Vihdoinkin” jonkinlaisena tukena, poliittisesti korrekti Expressen-kronikoitsija kirjoitti, kun Notre Dam, jonain sivilisaation kaatumisen ennustuksena, oli täysissä liekeissä. Onko hänen mielipiteensä sama myöskin Sri Lankan kirkkoihin kohdistuneista hyökkäyksistä, missä yli 300 ihmistä tapettiin?

Rolf Malm

Samnytt

  • 156
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement