Blogit

Onko monikulttuurisuus sittenkään rikkautta?

Mauri Peltokangas.

Valtamedia on nostanut useita Suomeen lompsineita moniosaajia julkisuuteen. Heitä on esiintynyt auttajina, pelastajina, lastentarhoissa ja kouluissa hyvislähettiläinä ja jopa musiikkivideoilla jammailemassa ”meillä on unelma” -henkeen. Eräskin nyt murhasta tuomittu hilpeä moniosaaja opiskeli alaikäisten kanssa ja lähti sitten koulupäivän jälkeen Turun torille astaloineen toteuttamaan terroristista unelmaansa.

On suhteellisen huolestuttavaa, että juuri julkisuuteen erikseen nostetuista ihannemoniosaajista useat ovat syyllistyneet rikoksiin. Heistä on löytynyt murhaajia, kurkunleikkaaja, raiskaajia ja veropetoksen ja muuta vilunkia tehneitä ja toinen toistaan karmeampia kepposteluita harrastaneita yksilöitä. Jokainen on voinut todeta tämän faktan valtamedian viiveellä julkaistuista uutisoinneista.

On ymmärrettävästi toimittajalle paha paikka, kun omat suosikkikultapojat tappaa ja raiskaa. On varmasti medialle vaikea rasti selittää, miksi juuri heidän valitsemansa, parrasvaloihin nostettu, unelmaa tuova moniosaaja syyllistyy raakuuksiin. Nyt kaikkien on syytä huomioida, että näissä tapauksissa mikään ei liity mihinkään.

Osoitan kysymyksen valtamedialle, Palefacelle ja esimerkiksi Tarja Haloselle: Miten unelma meni omasta mielestä?

Jokainen tietää, että tuossa reilussa 30 000 ihmislaumassa on varmasti kaikenlaista ainesta, mutta että juuri nuo kyseiset olivat julkkisten suosikkeja. Itselläni herää ajatus, onko julkisuudenhenkilöillämme jokin fetissi siihen todisteiden valossa huonompaan ainekseen, vai onko heillä vain yksinkertaisesti silmät niin kiinni, etteivät ymmärtäneet tulleensa kusetetuiksi.

Kupla on puhjennut, ja monikulttuuriset joukkoraiskaukset ovat Suomessa arkea … missä helvetissä se monikulttuurinen rikkaus viipyy, Alexander Stubb? Ei ole vielä edes ykköspesällä, pesäpallotermiä käyttääkseni!

Pieni ohje tulevaan sinne unelmasaippuakuplaan: kuunnelkaa realisteja! Faktat ovat olleet pöydässä jo reilut 10 vuotta. Näin kerroimme käyvän … ja näin kävi.

 

Mauri Peltokangas on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Keski-Pohjanmaalla, Kaustisen kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava