Blogit

Olisiko realismi rikkautta?

Mauri Peltokangas.

On upeaa katsoa Suomen kansaa, joka kylpee yltäkylläisyyden illuusiossa tiedostaen itse, että hyvin pian tämän maan luonnonvaroilla perseilevät vaaleilla valitsemattomat komissaarit. Vai onko se upeaa?

Jos katsomme taaksepäin muutaman vuosikymmenen ja mietimme, mitä meille luvattiin, voi jokainen kysyä itseltään, kuinka kyykyssä olimme, kun meitä kustiin silmään? Kyllä. Tiedät, että kustiin ja vankasti. Meidät vietiin hyvin pienellä vaalivoittoprosentilla EU:n jäseneksi ja heti sen jälkeen laittomasti kansalta kysymättä euroon. Kiitos siitä esimerkiksi istuvalle tasavallan presidentillemme.

Kuka uskoi, että lasinpesuneste litran purkissa maksaa 2018 reilu vanha sata markkaa? No ei kukaan. Nyt se maksaa juurikin sen. Me suomalaiset olemme erikoinen kansa. Olemme niin erikoinen, että kun valtionjohto sanoo ”hyppää”, me kysymme kuinka korkealle. Verotuksesta olemme vain hiljaa ja maksamme esimerkiksi tiestöön kohdennetut verot, vaikka ne menevät haittamaahanmuuton kustannuksiin ja sitä kautta poliitikkojen sidosryhmien taskuihin. Me emme valita. Me olemme helvetin humaani kansa. Joku voisi sanoa, että helvetin tyhmä.

Kuinka kauan me jaksamme katsella valtamedian propagandaa vihervasemmistoituhippien juontaessa täyttä sontaa verovaroillamme? Me jaksamme, kunnes kuolema meidät Ylestä erottaa … vai jaksammeko?

Missä kohtaa suomalainen tajuaa, että Göteborgin ”sotatilanne” on kohta meillä? Vai onko niin, että koska meilläkin on palautuslennonestäjiä, kaikki on superhyvin? Ihkukiva maailmanhalaus on tullut jäädäkseen?

Minä sanon ”ei” ja rikon siten kaikkia yhteisönormeja ansaitakseni jumalattoman julkaisukiellon. Olisiko aika palata suoran puheen aikakauteen kaikessa kehittyneisyydessämme?

Mieti hetki. Olisiko realismi rikkautta?

Mauri Peltokangas

Kirjoittaja on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Keski-Pohjanmaalla, Kaustisen kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement