Blogit

Onko Suomen hallitus tietoisesti naisvihamielinen?

Mauri Peltokangas.

Suomen hallitus ministereineen ei ajattele tänään oman kansan turvallisuutta.

Naisten kasvava turvattomuuden tunne maassamme ei ole mikään ihme, mutta se on anteeksiantamatonta, huonon politiikan tulosta. Me saamme ikäväksemme lähes joka päivä lukea raiskauksista, ja vastuuministeri ei tee raiskauskulttuurin rantautumisen ehkäisemiseksi mitään.

On aivan selvää, että ministeri Mykkänen tietää ongelman olemassaolon, mutta ei kykene miehen tekoon, eli tekemään niitä tekoja, jotka ehkäisevät ja ennaltaehkäisevät kivikautisen kulttuurin lieveilmiöiden kasvavan ongelman läsnäolon.

On jokseenkin karmeaa katsoa vierestä, kun päättäjät ovat välinpitämättömiä joukkoraiskatun tytön edessä, kun vastaavasti presidenttiä myöden kauhistellaan ja ostetaan polkupyöriä, jos joku jää linja-auton kyydistä! Minne tämän maan päättäjät ovat jättäneet empatian omaa kansaa kohtaan? Onko heillä niin kova vauhtisokeus monikulttuurisen ihanuuden taantumukseen, että omat aivot eivät enää pelaa? Minne järki jäi?

On hyvin realistista todeta, että vastuu on nyt sisäministeri Mykkäsellä! Te, ministeri, selvästi vain tyydytte odottamaan, että milloin Sipilän Suomeen kutsuma maatamme rikastuttava taho joukkoraiskaa seuraavan lapsen?

Mielestäni raja on tullut vastaan ensimmäisen tapauksen kohdalla. Jokaisen poliitikon mielestä näin pitäisi olla! Miksi ei ole?

Mauri Peltokangas on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Keski-Pohjanmaalla, Kaustisen kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava