Päätoimittajan videohaastattelu – Mikä Kansalainen on?


Pienessä kuvassa vasemmalla Tiina Wiik ja oikealla Jarkko Jaakola
Pienessä kuvassa vasemmalla Tiina Wiik ja oikealla Jarkko Jaakola

Tiina Wiik haastatteli kansalaisen päätoimittajaa, Jarkko Jaakolaa, live-lähetyksessä maanantai-iltana.


Monelle on varmaankin noussut jo mieleen kysymys, mikä tämä verkkosivusto oikein on. Mikä on sen tarkoitus? Mikä taho on perustanut blogit.kansalainen.fi sivuston, tulevatko ruplat venäjältä, vai onko uutissivuston taustalla toimimassa joukko pelottavia kuunatseja.

Suostuin Tuonen Joutsen -Youtube kanavan ylläpitäjän Tiina Wiikin, joka pitää myös erinomaista blogia, haastatteluun hänen pyynnöstänsä ja ajattelin samalla hieman avata monien mieltä askarruttaneita asioita Verkkomedia Kansalaisen toimintaan liittyen.

Videolta löydätte vastaukset kysymyksiinne; milloin, kuka, miksi, ja jotain tulevaisuudenkin suunnitelmia. Samalla sivutaan aihetta median nykytilasta Suomessa ja ajojahdista muita julkisesti toimivia maahanmuuttokriitikoita kohtaan.

Luvassa on teknisiä ongelmia ja leppoisaa jutustelua aiheesta, osittain vakavasti mutta myös huumorilla höystettynä. Video on suora tallenne ilman muutoksia.

Jakoa

Kommentit

Kommenttia

Julkaisija: Jarkko Jaakola

Jarkko Jaakola
Verkkomedia Kansalainen Vastaava päätoimittaja

Katso myös

Kansalaisfoorumi – Mitä haluaisit kysyä sisäministeriön edustajalta?

Millaisia ajatuksia turvapaikanhakijatilanne herättää? Millaisina asioina, ilmiöinä ja uutisina turvapaikanhakijat näkyvät sinun arjessasi? Mitä tiedät …

Vastine YLE:n artikkeliin viha- ja valemediasta

Viha- ja valemedioita käsittelevässä artikkelissaan Johanna Vehkoo mainitsee Verkkomedia Kansalaisen Ilmeisesti YLE:n toimittaja ei ollut …