Blogit

Politiikka ei voi perustua toiveajattelulle

Kuinka fiksuna pitäisit poliitikkoa, joka sanoisi: ”Puolustusvoimat tulee lakkauttaa, sehän on ihan turha järjestelmä. Meidän täytyy luottaa naapurimaidemme hyvään tahtoon.”

Entä kuinka fiksuna pitäisit poliitikkoa, joka sanoisi: ”Ei tarvita mitään verotarkastuksia eikä rangaistuksia veronkierrosta. Meidän täytyy luottaa siihen, että yritykset ja yksityishenkilöt maksavat veronsa kuten kuuluu.”

100 % teistä pitäisi tuollaisia poliitikkoja hyväuskoisina hölmöinä. Lapsikin tietää, ettei politiikka voi perustua pelkälle toiveajattelulle. Jokainen, joka ei ole kasvanut pumpulipullossa, ymmärtää, ettei toiveajattelu kohtaa todellisuutta.

  Jostain syystä silti maahanmuuttopolitiikassa suvakkileiri nojaa pelkkään toiveajatteluun.

 

1. Tiedetään, ettei kukaan tule monen turvallisen maan läpi Suomeen vain turvan vuoksi – se sama turva olisi nimittäin saatavana kaikissa matkan varrelle jäävissä maissakin. Jo se, että joku ylipäätään tulee kauas Suomeen asti hakemaan ”turvapaikkaa”, osoittaa, että hän tulee oikeasti tänne ilmaisen sossurahan perässä.

Silti suvakkileiri (Vasemmistoliitto, Vihreät, RKP, SDP, Kokoomus ja Keskusta) valitsee hyväuskoisen hölmöyden – se valitsee uskoa siihen fantasiaan, että tänne tulevat ihmiset olisivat hädänalaisia. Heidän mielestään edes järjestelmän väärinkäyttäjiksi kiistatta todistettuja elintasosiirtolaisia (joita on turvapaikanhakijoista todistetusti suurin osa, ja Suomeen tulevista aivan jokainen) ei saisi palauttaa lähtömaihinsa.

 

2. Tiedetään, että muslimaalaiset kotoutuvat surkeasti kaikkialla Euroopassa: he eivät ymmärrä eivätkä hyväksy vääräuskoisten lakeja ja tapoja, he työllistyvät surkeasti ja he ovat paljon rikollisempia kuin kantaväestö tai muut maahanmuuttajaryhmät (tilastollisesti tarkastellen).

Silti suvakkileiri valitsee hyväuskoisen hölmöyden – se valitsee uskoa siihen fantasiaan, että muslimimaalaiset kyllä kotoutuisivat heti, kun kantaväestö lakkaisi kohdistamasta heihin rasismia. Todellisuudessa muslimimaalaiset ovat paljon rasistisempia (esim. juutalaisia kohtaan) ja suvaitsemattomampia (esim. seksuaalivähemmistöjä ja naisia kohtaan) kuin kantaväestö. Eikä se ole mitään rasismia, että heidän odotetaan sopeutuvan maan lakeihin. Euroopassa imaamit moskeijoissaan jopa opettavat muslimeja olemaan sopeutumatta vääräuskoisten maiden lakeihin ja tapoihin, kuten salakuvaukset todistavat.

Missään ei milloinkaan ole keksitty, miten muslimimaalaiset saataisiin sopeutumaan eurooppalaiseen yhteiskuntaan. Kaikkialla, minne heitä on päästetty suuria määriä, he perustavat omia rinnakkaisyhteiskuntiaan, joissa noudatetaan islamilaisia lakeja ja halveksitaan maan lakeja ja väkivalloin vastustetaan viranomaisia: Saksan, Ranskan ja Ruotsin suurten kaupunkien muslimilähiöt on jo tosiasiallisesti menetetty viranomaisten hallinnasta.

 

Suomalaiset, herätkää!

Miksi ihmeessä te äänestätte hyväuskoisia hölmöjä, joiden politiikka perustuu pelkkään toiveajatteluun vailla mitään käsitystä todellisuudesta? Kaikissa muissa asioissa toiveajattelu ja hyväuskoisuus tekisivät poliitikosta naurettavan ja epäuskottavan, mutta maahanmuuttopolitiikassa teidät on aivopesty pitämään niitä ”hyvinä” asioina. Herätkää, ennen kuin on myöhäistä!

Muslimimaalaisten ohituskaista tulee lakkauttaa, koska jokainen tänne asti monen turvallisen maan läpi tuleva on järjestelmän väärinkäyttäjä. Kaikkia maahanmuuttajia pitäisi koskea samojen Ulkomaalaislaissa määrättyjen kriteerien: oleskeluluvan saa, jos saa Suomesta työ- tai opiskelupaikan tai puolison. Silloin kaikki tulijat olisivat samalla viivalla, ja haitallinen maahanmuutto karsiutuisi pois.

Toki oikeasti hädänalaisia pitää auttaa, mutta miksi ainoa ”oikea” auttamistapa on suvakkileirin mielestä se tapa, joka on mahdollisimman epätaloudellinen ja meille mahdollisimman haitallinen? Sillä rahalla, millä elätetään täällä 6 000 maahanmuuttajaa, autettaisiin kriisialueiden lähellä 200 000 ihmistä!

  Millä inhimillisyyden käänteislogiikalla on ”parempaa auttamista” käyttää rahat muutaman rikkaan ja röyhkeän opportunistin siirtämiseksi tänne suvakkipoliitikkojen eliittimaskoteiksi, kuin olisi auttaa valtavan paljon suurempaa joukkoa oikeasti hädänalaisia ihmisiä kriisialueilla?

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement