Blogit

RAISKASI NUOREN TYTÖN JUHLISSA – NYT TEKIJÄ KARKOTETAAN

Mies Afganistanista on tuomittu vuodeksi vankilaan ja kymmenen vuoden karkotukseen mm. raiskauksesta. Asia koskee samaa miestä, joka aikaisemmin tuomittiin siitä, että hän yritti tappaa itsensä useita ja muita henkilöitä yrittämällä ajaa bussin Ölandsbrolta mereen.

Afgaanialainen on turvapaikkahakemuksensa mukaan 19-vuotta vanha ja tulee Afganistanista. Eräänä syyskuisena iltana juhli kolme nuorta tyttöä, jotka kaikki ovat alle 18-vutiaita, yhdessä 19-vuotiaan ja erään toisen pakolaisen kanssa eräässä asunnossa ✗Kalmarissa.

Pakolaiset olivat ostaneet alkoholia, jota he tarjoilivat tytöille. Se oli juhla missä kaikki ”kähmi” kaikkien kanssa ja pussailivat toisiaan, kertoo eräs tytöistä poliisille.

Mutta yksi afgaaneista halusi enemmän kun vain pussailla. Hän kantoi yhden tytöistä makuuhuoneeseen, pakotti hänet sänkyyn ja raiskasi hänet. Hän käytti myöskin tilaisuutta hyväkseen ja puri tyttöä toisesta rinnasta.

Samalla silmänräpäyksellä kun 19-vuotias sai raiskauksensa suoritettua, avasi tytön ystävä makuuhuoneen oven.
-Meidän on pakko lähteä täältä. Sanoi ystävätär kun hänelle selvisi, mitä on tapahtunut.

Poliisi hälytettiin ja tyttö vietiin välittömästi naistenklinikalle ✗Kalmarissa todistusaineiston varmistamiseksi. Todistajan mukaan on hän ” kovin hajalla” ja itkee tapahtuneelle. 19-vuotias otettiin kiinni saman yönä ja pidätettiin kolme päivää myöhemmin.

Käräjäoikeus kirjoittaa, että 19-vuotias ”on tehnyt hyvin vakavan rikoksen, joka on johtanut vakavaan häväistykseen” ja, että hän on ”heikosti kotoutunut ruotsalaisen yhteiskunnan käsityksiin”. Klaanikonflikti 19-vuotiaan kotimaassa, missä suku riitelee toisen suvun kanssa maa-alueesta, ei tuomioistuin katso ”tekevän estettä karkotuspäätöksen toteuttamiselle”.

19-vuotias afgaani tuomitaan siksi yhdeksi vuodeksi vankilaan ja kymmenen vuoden karkotukseen raiskauksesta, valmistelusta väärennetyn henkilöllisyyden käyttämisestä, laittomasta alkoholin hankkimisesta sekä vähäisestä huumeainerikoksesta. Vaikkakin hänellä on pysyvä oleskelupa ruotsissa ja vaikkakin hänen isänsä ja useampia sisaruksia asuu ruotsissa. Hän saa kaikenlisäksi alennusta rangaistuksesta sen vuoksi koska hänet tullaan karkottamaan ruotsista rangaistuksen kärsimisen jälkeen. Minimituomio raiskauksesta on tavallisesti kaksi vuotta vankeutta.

Tämä karkotuksen saanut afgaani on sama, joka marraskuussa viime vuonna yritti saada bussin ajamaan Ölandbrolta (Ölandinsillalta). Sillä kertaa hän sai jäädä. Nyt hänet karkotetaan siksi, että hän on kerännyt kokonaista kahdeksan kirjausta rikosrekisteriin sen jälkeen kun hän tuli ruotsiin 2014.

Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement