Blogit

Rolf Malm: MURHIA EIKÄ MITÄÄN VIISUJA

Miksei hallitus tee mitään järkevää laukkaavaa rikollisuutta vastaan ruotsissa. Loppumattomista raporteista huolimatta ampumiset, murhat kaduilla, käsigranaattihyökkäykset, ryöstöt, murrot, raiskaukset, väkivalta hälytysajoneuvojen henkilökuntaa vastaan, autopalot, poltetut koulut ja pakolaisasuntolat, pahoinpitelyt, aina vain lisääntyville no-go-zon, kasvavalle huumekaupalle, virkamiesten uhkailulle jne. jne. Yritetäänkö meitä saada kuvittelemaan, että Ruotsi on turvallisempi kuin koskaan. Hallituksen ennakoinnit näissä muodoissa esim. todentajien Magnus Betnérin, professori Jerzy Sarneckin, että kaikki huuto keskellä väkivalta-aaltoa on vääränlainen näkemys todellisuudesta. Mutta miksi emme voisi luottaa omaan käsitykseemme todellisuudesta.

Voisiko sillä olla tekemistä, että ulkomailla syntyneet ovat suhteellisen suuri lukumäärä näissä rikoksissa? Se ei tietysti ole poliittisesti korrektia väittää sitä. Sehän sotii jo politiikkojen ihannoimaa monikulttuurisuutta vastaan. Heidän, jotka rikastuttavat kulttuuripimennystä maassamme ja varmistavat meidän eläkkeemme. Siinä tapauksessa olemme tuoneet maailman ongelmat ennen niin verrattain rauhalliseen kansankotiimme. Mutta tätä historiallista erehdystä luonnollisestikaan ei voi vastuuntuntoiset poliitikot koskaan tunnustaa. Sen takia juuri he eivät myöskään voi ratkaista ongelmaa – se vaatisi nimittäin sitä, että pitäisi tunnustaa syy sille. Fredrik Reinfeldt kantaa yksityisesti kaikkein suurimman vastuun tilanteesta ruotsissa – mutta hän jatkaa vastoin kaikkea ymmärrystä sitä, että hän väittää suuren maahanmuuton ainoastaan olevan positiivista ja palkitsevaa. Sitä mieltä hän on nykyisin aina vain enemmän yksin olemassa. Maahanmuuttokriittinen lehti Breitbart News on esim. yksi maailman luetuin media englanninkielisessä maailmassa. He tekivät hiljattain uuden ennätyksen, 240 miljoonaa sivunäyttöä ja 37 miljoonaa yksittäistä vierailua! Se väittämä ei voi pitää paikkaansa herra Reinfeldt.

Elisbet Höglundin mukaan kuukausitilityksessä syyskuulta, tältä vuodelta, tehtiin ruotsissa enemmän väkivaltarikoksia kuin koskaan aikaisemmin.15 murhaa, 44 murhayritystä, 58 törkeää pahoinpitelyrikosta, 62 pahoinpitelyä, 16 tuhopolttoa. Lukumäärää poltetuista autoista, raiskauksista ja tapauksia seksuaalisesta häirinnästä ei enää kukaan pysty pitämään kirjaa niistä. Pimeät luvut ovat suuria. Ilmoitettujen seksuaalirikosten määrä naisia kohtaan kaksinkertaistui kolmessa vuodessa. 60% niistä yleisillä paikoilla. 70% tekijöistä oli 16 ja 24 vuoden välillä. Raiskauskäyrä seuraa täsmällisesti lukumäärää myönnetyistä oleskeluluvuista. Turisteja varoitetaan nyt vierailemasta ruotsissa. Ruotsi on todellakin fantastinen!

Joka kymmenes oppilas syrjäytyneiltä alueilta sympatisoi uskonnollisia extreemiorganisaatioita! Joka neljäs nuori ruotsalainen on sitä mieltä, ettei demokratia ole tärkeää! Mitä saavat oppilaat oppia historiatunneilla? Me istumme ruutitynnyrillä. Se oli juuri sitä, mitä Mona Sahlinin piti vastustaa. Mutta hän käytti aikansa muuhun ja ei nähnyt sitä, kuinka ennenkuulumattoman vastuun hän oli saanut ruotsin tulevaisuudesta. Miksi hän sai tämän ratkaisevan vastuun? Järkevien ihmisten olisi pitänyt nähdä, että hän oli tähän extreemin epäpätevä.

”Oppiminen voi tehdä kipeää” sanoo raamatun lause. Mutta toimettomuus runsailla avustuksilla on vai sitä, mitä muorille syrjäytyneillä alueilla tarjotaan. Huonolla ruotsilla, ahtaasti asumisella, alhaisella koulutuksella olevat vanhemmat ja traumaattiset kokemukset matkalaukussaan eivät he selviä koulussa – kuinka alas vaatimus asetettaisiinkaan. Löytää työpaikka on lähes mahdotonta. Silloin on se yksinkeitaisempaa, että viettää aikansa huumekauppiaana, tekemällä murtoja, ryöstöjä ja käymällä klaanisotia. Se on kovaa, mutta antaa rahaa raskaisiin kultaketjuihin, kalliisiin autoihin ja kunnioitukseen. ”Humanitäärinen suurvalta” antaa pyramidimaisen huonon palvelun itseään ja maahanmuuttajia vastaan. Hyvä ilman vastapalvelua on katastrofin tie maalle.

Siinä tilassa ei se lainkaan oli ihmeellistä, että tulee houkutelluksi kuulemaan extreemisiä uskonnollisia houkutusääniä. Koraanikoulujen, moskeijoiden imaamien ja kätevien IS värvääjien taholta tulee heistä osa taistelussa länsimaita vastaan. Aseiden saatavuus on rajaton. Kaikkia, käsiaseista aina raskaisiin sotilaallisiin ampuma-aseisiin, käsikranaatteihin, kuin myöskin räjähdysaineet ovat helposti saatavilla. ”Epäuskoiset” täytyy tuhota kaikilla keinoilla. Satoja ruotsalaisia nuoria on matkustanut Syyriaan siksi, että taistelevat IS:än puolella. Osa heistä on palannut fyysisesti terveinä – sankareina radikalisoituneille nuorukaisille, jotka nykyisin eivät enää matkusta rintamalle, vaan pysyvät kotona viidentenä kolonnana taistelemassa maailman kalifaatin puolesta.

Monesta tulee shariavartioita jotka kovakätisesti katsovat, että islamin lakeja noudatetaan ruotsalaisissa getoissa, jotka aina lisääntyvällä määrällä muuttuvat autonomiseksi, islamilaisiksi, kasvaviksi saariksi yhteiskunnassa. Joihin sinun ruotsalaisilla virastoilla, poliisilla ja journalisteilla ei ole pääsyä. Siellä on voimassa sharialait, kunniakulttuuri ja naisten alistaminen. Vaikkakin meillä onkin uskonnonvapaus, joka myöskin tarkoittaa vapautta uskonnolle. Kaikki tämä hyvin huolletun, anteliaan, hyvää tarkoittavan mutta naivin avun he saavat verovaroilla, sekä feminististen poliitikkojen tarpeella siitä, että he voivat osoittaa mieltään omasta virheettömästä hyvyydestään. Kuinka nämä feministit kyynisesti voivat tukea brutaalia naisten alistamisideologiaa kuin islamia, joka on kaiken ymmärryksen ulkopuolella.

He ovat veronmaksajien nimissä ottaneet ruotsille valtavan huoltovastuun. Kaksinkertaisella kirjanpidolla ja valtavalla hyvinvoinnin vähenemisellä ruotsin kansalta ovat he giganttisella valhekampanjalla, ainakin vielä toistaiseksi, onnistuneet peittelemään sen valitsijoiltaan. Yksinomaan lisääntyvä rikollisuus maksaa, kaikki yhteenlaskettuna, sikamaisia summia ja suurta kärsimystä rikoksen uhreille. Herätyksestä mahtaa tulla kauhea. Kuin heräisi painajaisunesta, joka osoittautuukin olevan todellisuutta.

Me emme voi elää asuntokuplan kanssa, joka on puhallettu halvoilla asuntolainoilla. Se on nyt sitä, että pankit ainoastaan lainaavat rahaa ihmisille. Ei teolliseen tuotantoon, tutkimukseen tai yhteiskunnan rakentamiseen. Ilman tuotantoa ja vientiä meistä tulee pian uusi Kreikka. Ruotsin talous on erittäin vahva, väittää valtionvarainministeri. Sen sijaan, että vaalisimme meidän perinteitämme, olemalla kehityksen ja teknologian eturintamassa, huolestuttaa häntä se, että kuinka he voisivat löytää enemmän yksinkertoisia töitä oppimattomille työntekijöille. Luovuttamisen politiikkaa, joka on tuomittu epäonnistumaan.

Merkkejä lisääntyville tapauksille on monta. Puolustusvoimat ovat lähinnä lopetettu. Poliisi on kriisissä. Samoin kuin sairaanhoito. Rautatiet ovat loppuun kuluneet – jne. jne. Mutta vuoden 2014 jälkeen on työntekijöiden määrä maahanmuuttovirastossa lisääntynyt 60%. Nyt siellä on 8000 työntekijää, jonka palkkakustannukset ovat 43 miljardia vuodessa. Mutta poliisilla ja puolustusvoimilla on suuri henkilökuntapula. Poliisien määrä asukasta kohti on sama kuin -80 luvulla. Tänä päivänä on noin 18 000 poliisia. EU:n keskiarvon mukaan pitäisi niitä olla 30 000, kun ajatellaan väkiluvun kasvua. Ruotsissa on olemassa alueita missä yksi poliisipartio kattaa sellaisen alueen mikä vastaa koko tanskaa. Poliisiorganisaatio on käymistilassa korkeinta poliisijohtoa vastaan ja tämän uudelleenjärjestelyjä, mitkä hän on päättänyt toteuttaa. Aina vain enemmän poliisia lopettaa huonojen palkkojen ja lähes mahdottomien työolosuhteitten takia. Kasat selvittämättömistä rikoksista ja tutkimatta jättämisistä kasvaa yhtä kovaa vauhtia kuin huoli oikeusturvasta.

Haluttomuus tunnustaa, että kasvavalla rikollisuudella on yhteys kasvavaan maahanmuuttoon, voidaan valottaa Vetenskapsrådetin avustuspäätöksellä aina 2019 saakka. 65 miljoonaa jaetaan projektiin antirasismista. Ei yhtään kruunua tutkimukseen integraatiosta. Vuosi se jälkeen kun 165 000 ”pakolaista” oli tullut tänne, ollaan sitä mieltä, että joitain verokruunuja voitaisiin sijoittaa tutkimukseen integraatiosta, ulkopuolisuudesta, jihadismista jne. jne. Sitä mieltä ei kuitenkaan ollut Gustav Fridolin, kenen alaisuuteen Vetenskapsrådet kuuluu. Ne ovat kantaruotsalaiset, jotka nähdään probleemana – ei maahanmuuttajat.

Herra hallituksen johtaja – nyt me tarvitsemme radikaalisti kouraantuntuvia toimia. Ei enää mihinkään sitoutumattomia fraaseja ja sumuverhoja. Ei enää Orvelilaisia hapuilevia uudelleen kirjoitteluja katkerasta todellisuudesta. Nyt tarvitaan sanoja eikä viisuja.

Rolf Malm
Avpixlat

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement