Blogit

Ruotsin raiskaukset

Ruotsissa julkaistiin pitkästä aikaa taustan mukaan eriteltyjä raiskaustilastoja. Peräti 58 % raiskauksista on ulkomailla syntyneiden tekemiä. Jos erittely huomioisi kaikki maahanmuuttajataustaiset, vieläkin pienempi osuus kuin 42 % raiskauksista olisi kantaväestön tekemiä.

Ruotsin asukkaista on 18,5 % syntynyt ulkomailla, ja peräti 32 %:lla on ainakin toinen vanhempi syntynyt ulkomailla. Koska toisen polven maahanmuuttajilla länsimaisiin lakeihin sopeutuminen on ehkä hieman parempaa kuin ensimmäisen polven maahanmuuttajilla, ei raiskausosuutta voi kuitenkaan nostaa samassa suhteessa kuin asukasosuus nousee. Voidaan kuitenkin heittää valistunut arvaus, että kantaväestö tekee Ruotsin raiskauksista enää enintään 1/4—1/3.

Valistuneelle kansalaisellehan tässä ei ole mitään uutta eikä ihmeellistä. On jo pitkään tiedetty, että erityisesti islamilaisista maista tulevat raiskaavat (ikärakenne vakioitunakin) paljon enemmän kuin muut maahanmuuttajat tai kantaväestö. Olen aiemmin käsitellyt ulkomaalaisten rikollisuutta (täällä ja täällä) ja turvapaikanhakijoiden rikollisuutta Suomessa.

Ei tietenkään ole sattumaa, että raiskausrikoksia tekevät eniten nimenomaan muslimit. Kyse on naisen asemasta islamissa ja sitä kautta islamilaisten maiden lainsäädännössä ja edelleen maiden asukkaiden asenteissa. Monissa islamilaisissa maissa raiskaus on naisen eikä miehen syy! Tietenkään sellaiseen kulttuuriin kasvanut mies ei koe tekevänsä mitään väärää käyttäessään hyväkseen tilaisuuden, jonka syyllinen nainen hänelle tarjoaa. (Lue: Miksi Muhammed raiskaa?)

 

Eduskuntavaalit ovat ensi vuonna. Jos haluat tehdä Suomesta turvattoman pahoinvointivaltion, missä yhä useampia naisia ja lapsia raiskataan ja missä vähäosaisilta, lapsilta ja vanhuksilta leikataan jatkuvasti etuisuuksia samalla kun piikki surkeasti työllistyville ja enimmäkseen sosiaalitukien varassa eläville haittamaahanmuuttajille on ikuisesti auki, jatka toki kokoomuksen, keskustan, demareiden, vihreiden, vasemmiston, RKP:n ja kristillisten äänestämistä. Mutta jos haluat säilyttää Suomen turvallisena hyvinvointivaltiona, voit äänestää vain perussuomalaisia.

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement