Blogit

Sadan prosentin vaalit Euroopassa!

Sata prosenttia on paljon.

Se on kaikki ja tämä on tosi.

Normaalisti Eurooppa on ihmetellyt suureen ääneen maailmalla käytyjä vaaleja, joissa ollaan lähellä sataa prosenttia, eli kaikkea. Näitä äänestystuloksia ihmetellään viikko tolkulla ja syytetään milloin Putinia, milloin Maon jälkeläisiä tai naapurin Penaa.

Yhtä kaikki Eurooppa on saanut oman banaanivaltionsa, jossa pienen puoluepoliittisen mafian hyväksymä pieni joukko valitsi „kaikkivaalein“ Euroopalle uuden johtajan, joka kilpailee Euro-sarjan raskaassa sarjassa.

Martin Schulz on valittu Saksan Demareiden puheenjohtajaksi SADAN prosentin äänisaaliilla!

Lopuksi „sadan prosentin – jengi“ huusi hurmoksessa „Martin, Martin, Martin………“

Mutta kuka Martin Schulz on ?

Meppi Ulrike Trebesius uskoo tuntevansa Martin Schulzin henkilönä ja työkumppanina EU-parlamentista. Ulrike kertoo videollaan, että „olemme iloisia, että pääsimme herrasta eroon!“

Trebesius on Meppi, poliitikko ja rakennusinsinööri, joka on vuodesta 2014 Europarlamentissa. Ulrike näki miten Schulz hoiti kansaliaansa EU-parlamentissa ja ei ymmärrä Schulzin „Merkelin on kadottava!“ – kantaa, koska Schulz oli vielä hetki sitten EU:n Merkel, josta kaikki halusivat eroon.

Brysselissä Schulz oli Merkelin yhteistyökumppani ja nyt hän haluaa kaataa korruptoituneen eliitin, john itsekin kuuluu ? Martin Schulz on itse sanonut, että „ihminen tulee mitata tekojensa mukaan“. „Martin jättää taakseen perustuksia myöten ravistellun EU:n jossa kukaan ei tiedä mitä seuraavaksi. Tämä ei ole yksin hänen syytään, mutta puhemiehenä on ollut tietoinen mihin tämä politiikka johtaa ja suojellut sitä presidenttinä“, arvottaa Trebesius.

„Schulzin onni lienee, ettei kotimaassa tiedetä miehen todellista roolia EU:ssa ja Brüsselissä“, jatkaa Trebesius.

Schulz haluaa „poistaa eliitin vallasta“, vaikka kuuluu itse eliittiin!

Martin Schulz on itsensä mukaan: „ottanut Berliinin eliittisen politiikan silmätikuksi.“ Hän aikoo poistaa nämä vallasta, vaikka SPD kuuluu itsekkin tuohon eliittiseen politiikan kermaan, jossa kukaan ei kuule kaukana alhaalla huutavan työväestön tuskaa.

Schulzilla itsellään oli EU-puhemies ajoillaan käytössä 33 avustajaa, 2 autonkuljettajaa ja 2 limusiinia. Tämä „vaatimattomuus“ on hellyyttävää mieheltä, joka haluaa „yksinkertaisen kansan“ samaistuvan itseensä.

Trebasius tiivistää lopuksi, että: „Martin Schulz on hyvä puhuja ja ideologi, mutta silti hän on vain vasenideologiaa seuraava populisti!“

Saksalainen Focus – lehti kirjoitti Martin Schulzista otsikolla: „Te olette kaikki erotettuja!“

Vastaus kysymykseen: „Kuka on Martin Schulz ?“ saa vastauksensa mieheltä itseltään. Muotokouva, jonka Focus – lehti miehestä maalaa perustuu hänen itsensä sanomiin, kertomiin ja valehtelemiinsa sitaatteihin. Martin on „kaikki valta minulle!“ – mies, vaikka toteutus onkin ontunut. Martin on egomaani („Minä hikoilen vallanhalua jokaisesta ihohuokosesta!“) ja on näyttänyt sen useille maailman johtajille ja vastustajilleen nimittelemällä heitä mm. „piipunrassiksi“, „nautaeläimeksi“, „köyhäksi valoksi“, ja „tyhmäksi hanheksi“. Nyt Martin on antanut esiripun laskea ja huutaa: „On olemassa vain yksi ratkaisu: Minun pitää päästä valtaan. Kaikki valta minulle!“

Focus – profiilin kautta maailmaa kiertää Sculzin tapa käsitellä alaisiaan. MR. Eurooppa matkusti lentokoneella alaisineen ja tiedottaja halusi aamiaista. Schulz sanoi stuertille, „ettei tuolle munapäälle anneta mitään. Hän on syömäri!“. Ja hänen avustajansa eivät pitäneet vitsikkäänä, kun Schulz karjui mielilausettaan „Teidät kaikki on erotettu!“.

 

Saksan vaihtoehdot näyttävät olevan itsemurha tai kuolema.

Onnetonta tässä lienee se tosiasia, että Saksan kansleri vaikuttaa EU-johtajana myös pienen Suomen etuihin ja politiikkaan.

Tämä vaikutus on nähtävissä suomalaisten työläisten joka päiväisessä elämässä, EU:n toimimattomuudessa pakolaistilanteessa koko Euroopan alueella!

Kiitos

Hämis

+++