Blogit

SAKASAN HALLITUKSEN EHDOTUS – HALUAA LISÄTÄ MAAHANMUUTTOA USEILLA MILJOONILLA

Esitetyn ehdotuksen mukaan, jonka saksan hallitus on esitellyt, pitäisi maahanmuuttoa maahan lisätä voimakkaasti. Siitä kirjoittaa Rheiniche Post huomiota esittäneessä artikkelissaan.

Aikaisemmat hallitukset ovat arvioineet, että maata tulisi täyttää 100.000 tai 200.000:lla maahanmuuttajalla vuosittain, lukumäärällä jota ehdotetaan nyt, on 300.000. Syy tälle on, että saksalaiset naiset synnyttävät niin vähän lapasia, mikä on jotain, mille tulee tehdä jotain sillä, että otetaan enemmän ja enemmän maahanmuuttajia.

Keinolla, että vaihdetaan saksan kansa ihmisillä muista maista, toivotaan sen estävän sen, että väkiluku ei vähene. Aina vuoteen 2060 pitäisi sen tarkoittaa sitä, että Saksa ottaa vastaan suunnilleen 13 miljoonaa maahanmuuttajaa siksi, että säilyttää väkilukunsa tämän hetkisellä tasolla.

Saksassa on tänä päivänä 82 miljoonaa asukasta. Ilman maahanmuuttoa tukisi maan väkiluku vähenemään 73:een miljoonaan vuoteen 2060 tai vieläpä 67,7 miljoonaan erään kauhukuvan mukaan, kertoo hallituksen tutkija. Uutten laskelmien mukaan ei tilanne näytä hetkellisesti täysin niin pahalta siksi, kun syntyvyys on noususuhteessa.

Pakolaiskaaoksen aikaan 2015, silloin liittokansleri Anela Merkel avasi Euroopan rajat kolmansille maailmoille, jolloin tuli reilut 2,1 miljoonaa maahanmuuttajaa saksaan. Samaan aikaan lähti maasta miljoona ihmistä, mikä antoi maahanmuuttoylijäämänä yli 1,1 miljoonaa.

Ehdotuksessa todetaan myöskin, että on olemassa haasteita sille, että otetaan vastaan niin paljon uusia ihmisiä ja kotoutetaan heidät yhteiskuntaan. ”Kokemuksesta tiedämme, että siitä ei tule helppoa ja se ottaa pitemmän ajan kun me usein toivomme”, nimeävät he ja ” menestystä tulemme saavuttamaan keskipitkältä tai pitkällä tähtäimellä”.

Fria Tiden

  • 130
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement