Blogit

SD-vaatimus sille, että tukee allianssihallitusta: Eristäkää Annie Lööf

Ruotsindemokraatit eivät tule tukemaan mahdollista porvarihallitusta, joka antaa keskustajohtaja Annie Lööfille vaikutusvaltaa maahanmuuttopolitiikassa. Tämän ilmoitti SD:n huippunimi Mattias Karlssson Dagens Industrin debattiartikkelissa.

Mattias Karlsson, joka on SD:n valtuustoryhmän johtaja eduskunnassa, kirjoittaa, että hänen puolueensa ei ”tule tukemaan yhtäkään hallitusta, joka vaikuttaa ruotsiin lisääntyvälle maahanmuutolle”.

”Selväsanaisesti se tarkoittaa sitä, että ruotsindemokraatit eivät tule antamaan tukeaan sille hallitukselle, missä Annie Lööf saa vaikutusvaltaa maahanmuuttopolitiikassa”, kirjoitta Karlsso debattiartikkelissaan.

SD haluaa saada enemmän vaikutusvaltaa politiikassa tukemalla mahdollista allianssihallitusta, Mattias Karlssonin mukaan. Mutta allianssipuolueet voivat edelleen kieltäytyä keskustelusta SD:n kanssa, mikäli he haluavat.

”Jos edelleen on olemassa sellainen typerä itsepäisyys, että he eivät halua puhua suoraan meidän kanssamme, emme me katso sitä suoranaisesti ratkaisevaksi, vaan pääasia on, että me näemme hallituksen budjettiehdotuksesta, että he ovat ottanee huomioon meidän toivomuksemme. Ennen kaikkea koskee se meille tärkeit kysymyksiä: Maahanmuutto, turvallisuus, sairaanhoito, yhteenkuuluvaisuus ja vanhusten kysymys”.

Karlsson toteaa, että SD katsoo voivansa päästä sopimukseen moderaattien kanssa, jopa sellaisissa kysymyksissä, kuin kovemmat rangaistukset ja uudelleen priorisoidut resurssit sairaanhoidolle. Allianssipuolueiden pitäisi voida toimia yhteistyössä SD:n kanssa, myöskin silloin, kun he eivät ole samaa mieltä esimerkiksi Nato-jäsenyyskysymyksestä, debattiartikkelin mukaan.

”Meidän realistinen toivomus on jo pitemmän aikaa ollut, että vaalit antavat mahdollisuuden neuvotteluille hallituksesta, joka koostuu, meidän lisäksemme, moderaateista ja kristillisdemokraateista. Me edellytämme siis hallitusta ilman keskustapuoluetta, mutta sekään ei ole ratkaiseva niin kauan, kun ei anneta vaikutusvaltaa heille maahanmuuttopolitiikassa”, päättää Mattias Karlsson.

Fria Tiden

Shares

Tietoa julkaisijasta

Markku Lindström

Olen ruotsissa asuva, realisesti ajatteleva, isänmaallisesti asioita tarkkaileva kirjoittaja. En ole rasisti enkä myöskään nazisti. Tarkkailen ja tutkailen mitä maailmalla tapahtuu, joista sitten etupäässä käännän kirjoitukset ja uutiset alkuperäisessä muodossaan. Linkit löytyvät jokaiseen käännettyyn uutisjuttuun.

Kansalaisen verkkokauppa