Blogit

Shokkiluku: 300.000 laitonta maahanmuuttajaa – yhdessä ainoassa ranskalaisessa esikaupungissa

Niinkin monta kuin 300.000 laitonta maahanmuuttajaa asuu Pariisin esikaupnki Seine-Saint- Denisissä. Tästä raportoi Daily Mailsin Andrew Malone, joka vieraili alueella viikon ajan.

Tämä brittilehti, Daily Mail, kutsuu lukuja ”kohtalokkaiksi”, kun hän kirjoittaa väestöstä ja vallitsevasta sosiaalisesta tilanteesta Seine-Saint-Denisin esikaupungista Pariisissa.

Siellä asuu nimittäin 300.000 laitonta maahanmuuttajaa 1,5 miljoonan laillisen asukkaan joukossa.

Monet maahanmuuttajat elättävät itsensä rikollisuudella tai ”mustalla taloudella” ja asuvat teltoissa, jotka viranomaiset repivät. Telttaleiri ilmestyy jälleen, samaan aikaan kun monet nukkuvat kaduilla.

Alueen markkinapaikalla näkyy tuhansia ulkomaalaisia ihmisiä, jotka tinkivät, syövät ja juovat. Kirjoittaa journalisti Andrew Malone ja huomauttaa, että hän, joka on valkoinen mies, vetää puoleensa kummallisia katseita.

”Muutamat äänistä ovat Afrikan Saharan – Norsunluurannikon, eteläpuolelta Nigeriasta, Sudanista, Eritreasta, Kongosta, Guineasta, Sierra Leonesta. Afgaanit huutavat ja laskevat leikkiä pashtuksi; muuta taas puhuvat kieltä, jota minä en koskaan ole kuullut aikaisemmin”, kirjoittaa hän jutussaan.

Malonen mukaan, voisi tämä olla eksoottinen kaukainen kaukomaa, mutta sen sijaan käsittää tämä paikkaa, joka ei ole kaukanakaan Eifeltornista.

Tavalliset ranskalaiset lait tasa-arvosta, uskonvapaudesta, eivät päde esikaupungissa, hänen mielestään. Samaan aikaan on siellä olemassa enemmän moskeijoja kuin muualla maassa sekä 35 tunnettua islamistia.

Alueella on 160 virallista moskeijaa ja monta epävirallista. Tätä voidaan verrata 117 katolliseen kirkkoon ja 60 protestanttiseen.

”Saint-Denisissä on arvion mukaan 135 eri kansalaisuutta ja näistä useimmat äärettömän köyhiä, sekä sen lisäksi noin 600.000 muslimia afrikkalaisella tai pohjoisafrikkalaisella taustalla”, kirjoittaa hän.

Ja probleemat eivät häviä, vaan sitä vastoin tulevat suuremmiksi joka päivä. Maahanmuutto ranskaan on nimittäin niin laajamittaista, että ainoastaan parisiin saapuu 80 maahanmuuttajaa vuorokaudessa – eli 550 viikossa.

Andrew Malonen mukaan, on ”integraatio” totaalisesti epäonnistunut esikaupungissa ja hän ei tuntenut itseään tervetulleeksi alueelle, paitsi silloin kun paikallinen rabbi tuli hänen luokseen tervehtimään häntä. Muut eivät halunneet tervehtiä häntä kädestä, koska he, hänen mukaansa, katsoivat hänet ”epäuskoiseksi, epäpuhtaaksi”, kuten hän ilmaisee sen jutussaan.

Vaaralliseksi ”ruutitynnyriksi” kutsuu Daily Mail aluetta.


Police in Paris forced over 1,000 mostly African migrants and refugees to clear one of the city’s biggest makeshift camps. Some were put on buses and taken to temporary shelters, while others fled.

French police destroy two migrant camps set up along Paris canals How many are Terrorists, hiding amongst others!

Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa