Blogit

”KAIKKI JOILLA ON SILMÄT OVAT SAMAA MIELTÄ PETER SPRINGAREN KANSSA”

Poliisi Peter Springare osallistui Viikon rikos ohjelmaan SVT:llä eilen. Hän piti kiinne väittämästään maahanmuuttajien yliedustettavuudesta törkeisiin rikoksiin. Ja hän sai kannatusta kriminologi Leif GW Perssonilta. ” Sitä kannustusta antaa kaikki, joilla on silmät millä näkevät”, sanoi Leif GW.

-Se on valtava yliedustus rikollisilla maahanmuuttajilla. Se on niin silmiinpistävää kun on kysymyksessä tämän tyyppisistä rikoksista. Törkeitä. Hyvin törkeitä väkivaltarikoksia, sanoi Peter Springare ohjelmassa.

-Ja-a, minulla on samanlainen havainto, sanoi Leif GW Persson. Sen tekevät kaikki, joilla on silmät pääsään ja jotka ovat tekemisissä tämän tyyppisen materiaalin kanssa.

GW osoittaa tämän erityisesti maanmuuttajille Irakista, Somaliasta ja Afganistanista. Kymmenen vuotta sitten ne olivat Turkkilaiset ja Jugoslavialaiset, muistuttaa hän.
-Yliedustus on tosiasia, kiinnittää Leif GW Persson.

Peter Springare tarkoittaa myöskin sitä, että se on tabu jo puhua siitä. Mutta siitä ei tunnu ohjelmanjuontaja Camilla Kvartoft oikein olevan samaa mieltä hänen kanssaan.
-Se on tabu. Ja sen huomaa nyt. Tämä on saanut niin valtavan suuren levikin. Ja minä näen sen kirjeissä ja maileissa joita minä saan, että hyvin suuri lukumäärä poliisin sisällä, jotka ovat tekemisissä törkeiden rikosten kanssa voi todistaa nämä tiedot.

”Onko tämä jotain, jota yritetään vaientaa?”, sanoi Camilla Kvartof Leif GW Perssonille.

-Ja-a, ehkä. Siitä vain ei ole haluta puhua. Taipumus siitä puhumiselle päättyy, mitä korkeammalle ylös sisällä poliisijohdossa ollaan. Mutta sehän ei ole mikään salaisuus. Tämä on sellainen probleema, mitä mieluiten väistellään, kuin puhutaan siitä. Mutta ajat muuttuvat. Nyt on korkki lentänyt tiehensä ja silloin saa se tietenkin suuren läpilyönnin. Mielenkiintoisinta tässä yhteydessä on, että tämä huolestuttaa hyvin montaa ihmistä. Tästä voi tulla suurin kysymys vaaleissa 2018.

Kun Kvartof ottaa esille tiedot rikoksia ennaltaehkäisevän neuvoston, BRÅ, muistuttaa Leif GW jälleen, että maahanmuuttajat ovat yliedustettuna törkeissä rikoksissa.
-Näin se on. Nämä ryhmät maahanmuuttajista ja pakolaisista on valtavasti yliedustettuina, sanoi Leif GW Persson.

Kun Expressen ja Aftonbladet kirjoittavat Peter Springarin läsnäolosta Viikon rikoksessa, suodattavat he voimakkaasti Leif GW Perssonin sanomisia. Kumpikaan lehdistä ei mainitse esimerkiksi sitaattia, että maahanmuuttajat ovat ”valtavasti yliedustettuna” tai, että ” kaikilla joilla on silmät voivat nähdä”, osia Peter Springaren loppuvedosta. Sekä Aftonbladet, että Expressen painottaa sitä vastoin, että Leif GW uskoo tästä tulevan hyvin suuren kysymyksen seuraavissa vaaleissa.

Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa