Blogit

Sinisten pilkkaaminen paljastaa sivistyksemme ohuuden

Uusin kiusaamisen aihe on Sinisen tulevaisuuden tänään julkistama logo. Itse logoakin on vähätelty ja verrattu S-kauppaketjun tunnukseen, jota logo ei kuitenkaan lainkaan muistuta. Ainoa yhdistävä tekijä on kirjain S ja sinisyys – muotokielessä ei sen sijaan ole mitään samaa, kuten kuvagoogletus heti paljastaa.

Sinisten logo on mielestäni yksinkertaisuudessaan tehokas ja monisyinen: siinä voi nähdä pisaran, kynttilänliekin, plektran, nauhan, lahjakääreen, ritarin kilven, turbaanin ja vaikka mitä. Mikä tärkeintä, siitä ei koskaan tule Trivial Pursuit -kysymystä kuten vaikkapa kokoomuksen ruiskukkalogosta. Eli kansa yhdistää sen välittömästi oikeaan puolueeseen: kenenkään ei tarvitse arvailla, mitä ja keitä logo edustaa.

On kieltämättä ”populistista” ensin tiedottaa tiedotustilaisuudesta ja siten kerätä maksimaalinen mediahuomio, mutta muuta vaihtoehtoa ei ole: pienen aloittelevan puolueen on aivan pakko saada huomiota ja päästä ihmisten tietoisuuteen. Etenkin kun on paljastunut, ettei tietämättömin kansanosa ole vielä edes tajunnut sinisten eronneen perussuomalaisista.

Joka tapauksessa uskon edelleen, että Sinisellä tulevaisuudella on kasvupotentiaalia. Aiemmin olen jo perustellut, että kaikki maahanmuuttokriittiset eivät mahdu perussuomalaisiin. On parempi, että maahanmuuttokriittisille on useampi vaihtoehto, sen sijaan että he persunihkeydessään joutuisivat äänestämään kokoomusta ja muita maahanmuuttokritiikittömiä puolueita.

On tunnettua, että suurin osa suomalaisista suhtautuu negatiivisesti humanitaariseen eli haittamaahanmuuttoon, ja mitä enemmän on tarjolla maahanmuuttokriittisiä puolueita, sitä enemmän kansalaisten äänestyskäytös alkaa vastata heidän mielipidettään tässä asiassa.

Vahingonilo ”pettureiden ansaitusta tuhosta” toki kuuluu ihmisyyteen, mutta jatkuva pilkkaaminen ja kiusaaminen ei silti ole hyväksyttävää. Kuuluuhan tappaminenkin ihmisyyteen, mutta jokainen ymmärtää, ettei sitä puolta silti pidä toteuttaa. Sivistynyt ihminen eroaa eläimistä ja raakalaisista siinä, että hän ei toteuta kaikkia viettejään ja mielihalujaan vaan miettii niiden seurauksia muiden kannalta.

Niin kutsuttu ”sosiaalinen media” on se kuuluisa (virtuaali)lauma, jossa tyhmyys tiivistyy ja heikompia kiusataan. Älä sinä hylkää sivistystäsi liittymällä verenhimoiseen hyeenalaumaan!

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan