Blogit

Sinnemäen ohiargumentit kootusti

Vihreiden pormestariehdokkaana Helsingissä olevan Anni Sinnemäen kirjoitus ”Ihmisarvoa kunnioittava Helsinki on parempi kaupunki meille kaikille” (31.3.2017) toimii erinomaisena esimerkkinä vihreiden ja yleensäkin maahanmuuttokritiikittömän vähemmistön harrastamasta ohipuhumisesta, mustavalkoisesta maalinsiirtelystä ja toisinajattelijoiden mustamaalaamisesta.

 

  1. ”Ihmisoikeus- ja pakolaisjärjestöt ovat toistuvasti ilmaisseet painavan huolensa siitä, miten mahdottomaan asemaan kokoomuksen, perussuomalaisten ja keskustan hallituksen epäinhimillinen maahanmuuttopolitiikka on ajanut monet, joille tilanne heidän kotimaassaan on mahdoton tai hengenvaarallinen.”

 Mitä epäinhimillistä on siinä, että turvapaikkapäätökset tehdään objektiivisesti ja ajantasaisiin arvioihin perustuen? Naurettavaa ajatella, että inhimillisyyttä olisi vain sinisilmäinen hyväuskoisuus! Että pitäisi uskoa ihan kaikki tarinat, joita turvapaikanhakijat kertovat, ja jättää täysin huomiotta sellaiset pikkujutut kuin jos vaikkapa sata edellistä hakijaa on vuodattanut täsmälleen samanlaisen ”uskottavan” tarinan. 

 Maahanmuuttoviranomaiset tekevät päätöksensä laaja-alaisten faktojen perusteella, eivät yhden tunteisiin vetoavan tarinaversion perusteella. Inhimillisyyttä on auttaa oikeasti hädänalaisia, mutta samalla tukkia porsaanreiät eli turvapaikkajärjestelmän väärinkäyttäminen elintasosiirtolaisuuden kanavana. Inhimillisyyttä ei ole se, että kaikkensa menettäneet jätetään virumaan pakolaisleireille samalla kun hyväosaiset salakuljetuttavat itsensä useiden turvallisten maiden läpi vastikkeettoman sossurahan ihmemaahan.

 Inhimillisyys on oikeudenmukaisuutta: autetaan niitä jotka sen ansaitsevat, muttei anneta hyväksikäyttää itseämme valheellisin perustein.

 

  1. ”Helsinkiläiset näyttivät, että he tukevat kotimaidensa sotaa ja vainoa paenneita ihmisiä.”

 Se on hieno asia. Mutta he eivät luultavastikaan halua tukea niitä, jotka osoittautuvat järjestelmän väärinkäyttäjiksi eli jotka todellisuudessa eivät ole paenneet henkilökohtaista vainoa (pelkkä kaaosmaassa asuminen ei oikeuta turvapaikkaan). Niitä, jotka ovat reissanneet turisteina (kuten Fahad Firas) tai jopa jättäneet työpaikkansa (kuten Samer Ahmed), kun sitten keksivätkin liittyä turvapaikanhakijoiden joukkoihin ilmaisen elätyksen toivossa.

 En jaksa uskoa, että helsinkiläisetkään haluavat tukea tällaisia röyhkeitä turvapaikkajärjestelmän väärinkäyttäjiä, kun muutkaan suomalaiset eivät halua – paitsi pieni ääriryhmä (7 % kansasta). On ehdottoman väärin, että meillä on käytössä tällainen jatkuvasti väärinkäytetty ohituskaista röyhkeille. Näiden Fahadien ja Samerien pitäisi pyrkiä Suomeen samalla lailla kuin kaikkien muidenkin ulkomaalaisten: hakea oleskelulupaa Suomesta sitten kun ovat saaneet täältä opiskelu- tai työpaikan tai puolison (ks. Ulkomaalaislaki). Epärehellisyydestä ei pidä palkita helpolla oleskeluluvalla! 

 Opiskelu- tai työpaikkaa voi hakea netin kautta sillä iPhonella, eikä tarvitse maksaa tuhansia euroja rikollisille ihmissalakuljettajille. Nämä röyhkeät väärinkäyttäjät aiheuttavat sen, että koko turvapaikanhakujärjestelmä tullaan tukkimaan – viimeistään siinä vaiheessa kun seuraava suurvaellus Afrikasta tai Lähi-idästä kohti pohjoisen Euroopan vastikkeettoman rahan valtioita alkaa.

 Lisäksi kaikki täällä heihin käytetty raha on pois siitä rahasta, jolla voisimme auttaa niitä oikeasti hädänalaisia. Samalla rahalla, jolla autamme Suomessa 6 000 ihmistä, auttaisimme lähtöalueilla 200 000 ihmistä

 

  1. ”Käpertymällä sisäänpäin ja sulkemalla silmämme me emme menesty. Vihan, kyräilyn ja rasismin sijaan me tarvitsemme yhteiskunnan ja kaupungin, jossa tänne tulevat voivat tehdä muutakin kuin miettiä, saavatko myös perheensä turvaan.”

 Tyypillistä valheellista mustamaalaamista. Ikään kuin se, että vastustaa sellaista maahanmuuttoa, jonka vaikutukset suomalaisille ovat negatiivisia sekä talouden että turvallisuuden kannalta, olisi jotain sisäänpäinkääntymistä. Päinvastoin, sehän juuri on kollektiivista huolenpitoa: halutaan säilyttää hyvinvointiyhteiskunta eikä ajaa sitä alas niin kuin haitallisen maahanmuuton kannattajat. Haitallisen maahanmuuton kannattaminen on vahingollista piittamattomuutta.

 Jokainen miljardi, joka käytetään maahanmuuttajiin, on pois suomalaisten selkänahasta. Valtio velkaantuu edelleen useilla miljardeilla euroilla joka vuosi, ja mitä enemmän otamme tänne elätettäviä, sitä vähemmän meillä on käyttää rahaa veronmaksajiin itseensä eli suomalaisiin. Siksi haitallista maahanmuuttoa islamilaisista maista vastustetaan – ei minkään rasismin vuoksi. Sinnemäki itsekin aikaisemmin kirjoittaa: ”Helsinkiläiset ovat tukeneet mielenosoittajia, kun tässä kaupungissa vähemmistössä olevien rasistien viha purkautuu väkivaltaisin sanoin ja teoin.” 

 Rasisteja on suomalaisista tosiaan vain vähemmistö. Sen sijaan enemmistö suomalaisista vastustaa haitallista maahanmuuttoa (alueilta, joilta tulleet työllistyvät surkeasti ja heikentävät etenkin naisten ja lasten turvallisuutta ylikorostuneella rikollisuudellaan), ja vielä suurempi enemmistö vastustaa kielteisen päätöksen saaneiden hyysäämistä. 

 

  1. ”Sen sijaan että Suomen hallitus keskittää voimansa siihen, että mahdollisimman moni saataisiin heitettyä ulos Suomesta, meidän tulisi miettiä, miten ikääntyvän väestön maassamme mahdollisimman moni saataisiin töihin.”

 – Suomessa on työttömyyttä jo omasta takaa. Työllistyväkään maahanmuuttaja, jos hän syrjäyttää suomalaisen työnhakijan, ei auta niin paljon kuin se, jos työllistäisimme suomalaisen työttömän.

 – Nimenomaan islamilaisista maista tulleet työllistyvät todella heikosti Suomessa. Työttömän suomalaisen rinnalle elätettäväksi tuotu työtön maahanmuuttaja tuplaa negatiivisen vaikutuksen kansantaloudellemme. 

 – Ikääntyvä väestökään ei ole ongelma, jos työllisen väestön osuus eli taloudellinen huoltosuhde saadaan pidettyä ennallaan. Tämän voi tehdä vähentämällä työttömyyttä, lyhentämällä opiskeluaikoja, nostamalla eläkeikää jne. 

 – Vain työperäinen maahanmuutto automaattisesti hyödyttää Suomea. Siihen meillä on Ulkomaalaislaissa mainittu laillinen maahanmuuttokanava. Tämän saman kanavan pitäisi riittää kaikille – pahasti väärinkäytetty turvapaikanhakujärjestelmä tulisi lopettaa toimimattomana. Sen lisäksi, että sitä väärinkäyttävät röyhkeästi valehtelevat ei-hädänalaiset paremman elämän toivossa, se ei mitenkään paranna lähtöalueiden tilannetta, että siirrämme ihmisiä Eurooppaan ja Suomeen.

 

  1. ”Heikoimmassa asemassa olevien kyykyttämisen sijaan meidän on tuettava nopeaa ja sujuvaa kotoutumista, varmistettava, että lapset oppivat jo varhaiskasvatuksessa riittävän hyvän kielitaidon pärjätäkseen koulussa.”

 Tästä olen samaa mieltä. Valitettavasti suomalaisia kyykytetään leikkauksilla samaan aikaan kun turvapaikanhakijoille on pohjaton piikki auki. Kansan selvän enemmistön mielestä tämä on väärin. Kotoutuminen tehostuu, kun maahanmuuttajat integroidaan osaksi suomalaista yhteiskuntaa. Se tapahtuu sitä varmemmin, mitä vähemmän heitä tänne tulee.

 Ruotsissa ja muualla Euroopassa ei ole pystytty estämään maahanmuuttajien kasautumista omiin lähiöihinsä, missä he (muslimit) ovat luoneet oman rinnakkaisyhteiskuntansa, jonka piirissä ei kunnioiteta valtion maallisia lakeja vaan islamilaista sharia-lakia. 

 

Sinnemäen ja hänen aatetovereidensa on lopetettava toisin ajattelevien eli maahanmuuttokriittisen enemmistön demonisoiminen ja mustamaalaaminen. Me ajattelemme suomalaisten parasta emmekä halua olla röyhkeiden väärinkäyttäjien höynäytettävissä oleva muun maailman elättäjä. Se tuhoaisi hyvinvointivaltiomme. 

 Ihminen ei voi samaan aikaan kannattaa hyvinvointivaltiota ja haitallista maahanmuuttoa. Joka niin väittää, valehtelee. 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan