Blogit

SISÄPIIRITIEDOTTAJA WISCONSINSISTA TODISTAA: VAALIHUIJAUSTA ON HARRASTANUT DEMOKRAATIT

Äänten uudelleen laskenta on osavaltio Wisconsinissa käytännössä alkanut, koskien käytyjä presidentin vaaleja. Erään lähteen mukaan, jolla on näkymä prosessiin, on demokraattinen puolue harrastanut vaalivilppiä osavaltiossa, joka mitä ilmeisemmin tulee päivänvaloon äänten uudelleen laskennassa.

Kolme republikaania ja kolme demokraattia ovat valvojina uudelleen laskennassa Wisconsinissa, jonka ympäristöpuoluetta vastaava Jill Stein halusi tehtävän. Erään tuntemattoman lähteen mukaan, jolla on näkemys osavaltion vaaliorganisaatioon, toimitti demokraattinen puolue ääntenlaskennan Wisconsinissa. Lähde vakuuttaa, että tämä huijaus tulee päivänvaloon uudelleen laskennan yhteydessä ja antaa Donald Trumpille suuremman voittomarginaalin nykyiseen verrattuna.

Vaalihuijaus käsittää ihmisiä toisista osavaltioista, joita kuljetettiin bussilla Wisconsiin demokraattisen puolueen toimesta äänestämään Clintonia, mikä on laitonta. Myöskin henkilöiden, joilla ei ollut kansalaisuutta, annettiin äänestää Clintonia ja tietyt Clintonin kannattajat saivat äänestää useamman kerran, lähteen mukaan, mikä myöskin on laitonta. Samanlaisia syytöksiä on tullut myöskin muista osavaltioista kuten Kaliforniasta ja New Hampshiresta, osavaltioista missä Clinton voitti lisäksi hyvin pienellä marginaalilla.

trump-segertal

Se täytyy toki alleviivata, että nämä tiedot, toistaiseksi, ovat varmistamattomia. Uudelleen laskenta tulee lopullisesti antamaan ehdottomasti lopullisen varmuuden laillisuudesta Wisconsin presidentinvaalista ja kuka lopullinen voitta on. Säilyykö Trump voittajana, kuten odotettua, Wisconsissa niin silloin ei enää uudelleen laskuissa Mochiganissa tai Pennsylvaniassa ole mitään väliä, koska hän on, katsomatta näitä kahta osavaltiota, kuitenkin voittanut enemmän kuin 270 valitsijamiestä, jotka hän tarvitsee.

Uudelleen laskenta Wisconsissa on pakko olla suoritettu ennen 13 joulukuuta mennessä, liitovaltiolain mukaan, minkä osavaltio on luvannut tapahtuvan ilman suurempi ongelmia. Donald Trump voitti virallisesti osavaltio Michiganin maanantaina kun osavaltio virallisesti luovutti oman lopputuloksen automaattisen uudelleen laskennan jälkeen siitä syystä, että ensimmäinen tulos oli ollut niin tasainen.

Aikaisemmin on tullut tietoja siitä, kunka demokraatit aktiivisesti yrittivät sabotoida Trumpin vaalitilaisuuksia niin, että olivat kuljettanee busseilla ihmisiä paikalle, jotka sitten olivat aiheuttaneet rähinöitä.
Avpixlat

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa