Blogit

SomeSaarnaSunnuntaiksi

Hyvät somelaiset, jotka olette näin runsaslukuisena kerääntyneet tänne tänäkin aamuna kuuntelemaan maailman tuulia ja niiden heiluttamia huulia. Monenlaista tarinaa kerrotaan maailman tilasta ja leivän hinnasta. Näiden vaarallisien aikojen aikana on kuitenkin syytä keskittyä olennaiseen ja jättää huomiotta epäolennainen. Muuten voi seurata globalismiähky, neoliberalismihuimaus tai pahimmassa tapauksessa voi joutua varainsiirtoveron uhriksi ja kohdata globaalin ilmastonmuuttoliikkeen nurjimmat puolet.

Olkaamme siis asiapitoisia ja keskittykäämme erottamaan akanat jyvistä, kuten globalismin iso kirja sanoo, eräässä apostolissaan kohdassa 7:20-21. Tämän kohdan valinta ei ole sattuma, koska paikallinen Sale-kauppiaamme Arvo Pohja haluaa sillä muistuttaa teille köyhille ja raskautetuille kauppansa Happy Hourista, jolloin hän myy laupeudentöitä miinus 60 prosentin hintaan. Luku seitsemän kertoo, että näitä laupeudentöitä harrastetaan joka päivä ilma taukoa, vaikka jopa globalismin luonut herramme pyhitti yhden päivän viikosta löhöilyyn. Näin on maailmamme globalisoitunut, ettei edes jumala, kaiken tämän luonut herra, saa enää katsella riippukeinussa itse luomiaan tähtiä kaikessa rauhassa, koska globalisminalttari vaatii uhrinsa joka päivä seitsemän päivää viikossa! Ahneus on saavuttanut äärensä ja alkaa jälleen kutistua kohti alkutuotantoa!

Laulakaamme valistusvirsi 24/7, jonka tällä kertaa on maksanut Kanasen onnellinen kanapesä Ky!

Tipitipi tipitipiti, Kanasen muna on onnellinen!

Tipitipi tipitipiti, Kanasen kana on onnellinen!

Tipitipi tipitipiti, Ole sinäkin onnellinen!

Tipitipi tipitipiti, Valitse Kananen!

Näinä epävakaina aikoina on keskityttävä olennaiseen, kuten jo tuli sanottua edellä. On syytä suodattaa joitain asioita pois tukkimasta tietoisuutta, jotta voimme nähdä sanan selvästi ja kirkkaana. Globalismin ääni kerää teiltä veroja ja anemaksuja, kuin keskiaikainen kirkko, ennen Lutherin siihen puuttumista. Kirkkoisämme Lutherin kautta saitte hetken aikaa nauttia pelastuksen sanomaa ilmaiseksi. Nyt tätä pelastuksen armoa nakertaa monet tahot, joita teidän tulee varoa, kuin antikritusta konsanaan.

Noah rakensi ensimmäisen ilmastonmuuttoliikkeen yhteisrahoituksella järjettömän kokoisen paatin, johon keräsi lauman hukkumiselta pelastettavia. Tämä sama yhteisvastuukeräys on jälleen menossa, mutta huomisen Noah ei kerää laumakseen lajeja sieltä täältä vaan keskitetysti omia tarkoituksiaan silmälläpitäen. Olkaa varuillanne hyvät rakkaat kuulijat. Tämän keräyksen arkkiin ei ole maksajilla lippua! Vain kerääjät saavat kansipaikan ja jopa palveluskunta on kerätty kerääjille uskollisista! Tämäkään anekauppa ei pelasta teitä! Uskokaa se ja tehkää mielummin oma vene, kuin keräisitte sen näille helppoheikeille, jotka puhuvat lampaiden kieltä kaksihaarainen kieli suussaan!

Säästäkää itseänne ja varallisuutenne suurempia asioita varten. Suuria tekoja voi olla myös pienet teot. Ne pienen pienet asiat, joita joka päiväinen elämnne pitää sisällään. Älkää pelätkö suuria mullistuksia, koska pienetkin riittää suistamaan kurjan elämänne polultaan. Myös tämän hädän sattuessa on syytä muistaa, että teitä varten on ojassa odottamassa tiehoitolaitoksen kasaamat pehmeät kinokset, jotka ottavat putoavan hellästi vastaan. Ei siis kannata kantaa huolta ja murehtia esivallan virittämistä ansoista tiellänne. Useasti on jopa helpottavaa päästä globalimin oravanpyörästä lepäämään ja katsella tähtiä selällään ojasta.

Olkaa siis huojennettuja, kuten Sale-kauppiaammekin ja kulkekaa valoista puolta, kunnes siitäkin aletaan kantaa veroa. Älkää pitäkö muita alttareita ja jättäkää kumartamatta neoliberalismin epäjumalille, jotka sitä vaativat teiltä ilman oikeutusta. Nostakaa Sale-kauppiaamme teille myymät aneet muovikassistanne esiin ja heittäkää näitä epäjumalia Kanasen munilla. Tämän tehtyänne voitte rauhassa heittäytyä oman veneenne lavitsalle odottamaan vedenpaisumusta, vaikka sitä ei olisi luvassa. Olkaamme keveitä ja huolettomia, sillä meillä on joukossamme Armas, Toivo, Unelma ja Rauha. Näitä tulee meidän vaalivan, jottei kirkkomaalle tarvitse pysytyttää heille muistomerkkiä, joka samalla juhlistaa neoliberalismin ja globalismin voittokulkua!

Olkaamme ihmisiä ihmisille, huolimatta siitä mitä, se jonka nimeä ei mainita, kuiskaisi korvaanne. Älkää kuunnelko sitä jota ei nimeltä mainita, sillä heillä liha ei ole kotimaista ja heidän laitoksensa ei maksa aneita kotimaassanne vaan viedät ne globalismin ja neoliberalismin alttarille uhrattavaksi. Näillä aneilla rakennetaan baabelin tornia, josta teille huudetaan, ettei kaikki kansat vielä näe tätä loistoa ja laastia ja kiviä on tuotava lisää, aina ja iänkaikkisesti, Aamen!

 

Pääsilmänkääntäjä

Al-TuomioKovasin

 

Tagit