Blogit

Sukupuolineutraali spermapankki – VIDEO

Kuva Pixabay.

Otsikko ei ole vitsi, vaan sinä olet. Suurella todennäköisyydellä tietämättäsi. Olemme olleet niin monia sukupolvia mukana itseämme vitsinä pitävässä järjestelmässä, että kuvittelemme sen olevan jokin ikuinen luonnon laki. Toki järjestelmä on laadittu sen verran monimutkaiseksi, että suhteellisen harva edes sen pyörittämiseen osallistuvista ymmärtää, mistä on kyse. Koskaan ei ole liian myöhäistä viisastua, joten avataanpa asia ensin analogian ja sitten jo miljoonayleisön keränneen videodokumentin avulla.

 

Suurin osa aikuisikään ehtineistä ilmeisesti ymmärtää, päinvastaisesta vakuuttelusta huolimatta, että ihmisen lisääntyminenkään ei ole sukupuolineutraalia touhua, vaan hedelmöitykseen tarvitaan urospuolisten siittiöitä ja naaraspuolisten munasoluja. Aika harvassa tapauksessa lisääntyminen suoritettaneen tieteellisellä tositarkoituksella, vaan enimmäkseen hormonien herättämän himon ja lähimmäiseen kohdistuvan vetovoiman ansiosta. Pidättäytyminen seksuaalisuhteista vastakkaiseen sukupuoleen tai ehkäisy ovat ainoat keinot estää pääasiassa sattuman kantamaa satoa noin 9 kuukautta myöhemmin.

Sikäli kun ”satoa” saadaan, syntyy naaraspuoliskolle elinikäinen elatusvelvollisuus automaattisesti ja urospuoliskolle omalla suostumuksella, tai rahallisesti yhteiskunnassa sovitulla tavalla. Ilman tällaisia järjestelyjä lasten asema yhteiskunnassa saattaisikin olla paljon nykyistä pahemmin retuperällä, jos kaikki rellestäisivät täysin vapaasti himojensa heittelemänä. Tässä kehyksessä parhaiten elatusvelvollisuudesta selviytyväksi yksiköksi on määritelty perinteisesti perhe, joskin Suomessa näyttää viranomaisilla olevan kasvava hinku korvata perhe itsensä suorittamilla huostatoimenpiteillä, luonnollisesti koulutuksen vaatimaa palkkatasoa noudatellen.

 

Tästä pääsemme oivallista aasinsiltaa pitkin toiseen himojen heittelemään ja ”yhteiskunnallisesti pyhään” instituutioon, eli pankkijärjestelmään, joka käsittelee asiakkaitaan sukupuolineutraalisti. Tässä analogiassa pankki käsittelee kaikkien rahatalletuksia siittiöinä, mutta sille on annettu yksinoikeus munasolujen tuottamiseen. Kun himosi herää (herätetään) johonkin, mihin sinulla ei ole varaa, pankki antaa sinulle valmiin vauvan välittömästi, kunhan toimitat sille sovitussa määräajassa kovalla työllä kasvattamasi aikuisen takaisin. Nyt vain on niin, että ”vauvan” luovutushetkellä pankki antaa sinulle ”syntymätodistuksen” vauvasta, jota ei ole olemassa. Sitä aletaan koota vasta kun olet poistunut pankista, eikä se silloinkaan koostu mistään fyysisestä, vaan vastaavista velkasitoumuksista pankin sisällä tai pankkien välillä. Syynä on ”osittaisvarantojärjestelmäksi” kutsuttu ominaisuus, jonka pitäisi tällä analogialla avautua.

Käteisaikakaudella sait oman osuutesi siittiöistä työnantajalta puhtaana käteen, jos näin voidaan sanoa ja tietysti voidaan. Nykyisin sama määrä siittiöitä talletetaan suoraan pankkitilille ja saat käteesi tilinauhan, mistä voit tarkistaa verottajan ja eläkeyhtiön viemän osuuden siittiöistäsi. Et tosin näe sitä osuutta, joka on määrätty työnantajan maksettavaksi samoihin rahastoihin siittiöinä omasta liikevaihdostaan. Olennaista on, että nämä pankit ja rahastot ovat luvanneet säilyttää siittiöt huolellisesti ja palauttaa ne pyydettäessä luovuttajalle. Näin ei tietenkään aina tapahdu, jolloin lehdet kirjoittavat termeistä ”pankkituki”, ”bail out” tai ”bail in”.

Toisin sanoen, oletetaan, että tilillesi tulee 1000 siittiötä. Pankki kirjaa tilillesi numeron 1000 ja omaan kirjanpitoonsa olevansa sinulle 1000 siittiötä velkaa. Sitten sinulle tulee pakottava tarve tai himosi herää 10 000 siittiön arvoista autoa kohtaan ja pyydät pankista lainaksi 9000 siittiötä. Osittaisvarantojärjestelmän ansiosta pankilla ei tarvitse olla sitä, vaan sääntöjen mukaan sille riittää sinun 1000 siittiötäsi, jolloin se voikin muodostaa kuvitteellisen munasolun ja ojentaa sinulle 10 000 siittiön arvoisen vauvan, jonka nimi on ”Autolaina”. Toisin sanoen, kyseessä ei ole oikea vauva, vaan ”koeputkiaikuinen”, joka sinun tulee kasvattaa pankille korkoineen sovitussa ajassa.

Toki pankki joutuu jälkikäteen lainaamaan saman määrän joko muiden tallettajien siittiöistä tai suoraan keskuspankilta, joka on ”spermapankki ilman ainuttakaan siittiötä”, mutta sillä on yksinoikeus jakaa munasoluja. Ei sillä ole tosin niitäkään, vaan valtioiden yhteinen takaus siitä, että joko tallettajat tai veronmaksajat luovuttavat osan siittiöistään takaisin pankin ollessa maksukyvytön. Sitten taas velkavauvan halutessaan heille voidaan toimittaa uusi koeputkiaikuinen.

 

Pankit ovat ulkoistaneet jo suuren osan lainanannostaan ”sutenööreille”, joille on annettu lisenssi myöntää pääasiassa osamaksu- ja luottokorttivelkaa. Velkavipu on tietysti yksi väline myyjälle saada omaa tuotettaan kaupaksi, joten himojen herättämiseen syntyy yhteinen intressi pankin kanssa.

Jos siis olisin pankki, pyytäisin sinua nyt antamaan rahaa, jotta voin lainata sen sinulle korollisena takaisin ja istua katsomassa rehkimistäsi. En satu olemaan, enkä haluaisi itsekään velkaantua pankille, joka muuten saattaa hyvinkin myydä edelleen koeputkiaikuisesi omalle eläkeyhtiöllesi, eli maksat senkin korkotuotot, sille itse ilmaiseksi luovuttamistasi siittiöistä.

Voisin tietysti käyttää tätä tietoa hyväkseni ja kusettaa sinua mennen tullen ja palatessa, kuten systeemiin kuuluu, mutta sen sijaan päätin käyttää reilut 70 tuntia opettavaisen videon kääntämiseen ja tämän tekstin tuottamiseen. Olen saanut työtä varten muutamilta yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä lahjoituksia, mistä olen hyvin kiitollinen ja toivottavasti myös ne, jotka saavat alun perinkin joukkorahoituksella tehdyn videon ilmaiseksi katsottavakseen.

Näyttääkin siltä, että käsityksemme taloudesta on kokonaisuudessaan rappeutunut, eli se ei todellakaan pyöri sillä, että kenellekään ei työstä makseta mitään. Joko maksat suoraan tai sitten niistä mainoksista, joilla himosi velkaantumiseen herätetään. On vielä kolmaskin vaihtoehto, eli jätetään nämä työt tekemättä ja keskitytään muiden kusettamiseen ainoan virallisen totuuden innoittamana ainakin siihen saakka, kunnes riittävän moni ymmärtää kyseenalaistaa nykyjärjestelmän toimintaperiaatteet.

Velkana syntyvä raha myös määrittää valtasuhteet, kuten alla olevasta Corbett-videosta ilmenee. Asiasta löytyy lisää hyvää materiaalia, mutta ymmärrät kokonaisuutta paljon paremmin katsottuasi ensin tämän (video on tekstitetty suomeksi):

 

 

Jos haluat tukea tätä tai ”varastossa odottavaa” videomateriaalia, voit laittaa haluamasi summan viestillä ”Videokäännöstuki” yritykselleni (pidän kokonaiskertymästä julkisesti kirjaa Facebookissa, mutta lahjoittajien nimiä ei julkisteta):

Saaja: Finwin OU
Osoite: A.H. Tammsaare pst 10, Pärnu, Viro
Tilinumero: EE09 2200 2210 6622 7512

Asiaa voi ajatella myös siten, että maksaa vaikka vitosen sitten kun jaksaa ja katselee sitten hyvällä omatunnolla vaikka viisi dokkaria maksamatta niistä lisää.

Timo Isosaari Youtubessa

Tietoa julkaisijasta

Timo Isosaari

Timo Isosaari menehtyi kesällä 2020 kovin nuorena. Hän oli poliittisesti sitoutumaton ja mielipiteet olivat hänen omaan työ- ja elämänkokemukseensa perustuvia. Timo Isosaaren muistoa kunnioittaen hänen kirjoituksensa ovat edelleen luettavissa Kansalaisessa.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement