Blogit

Suomalainen, äänestä oikein, älä äänestä kansan kuppaajaa!

Mauri Peltokangas (ps.)

Juha Sipilän pääministerikausi voisi päättyä myös tyylikkäästi. Hän voisi tankata koneensa ja lentää helvetin kuuseen tästä maasta. Näin miettii moni, jonka lompakko huutaa tyhjyyttään Juhan vetämän hallituksen paskan politiikan vuoksi. Kuulen viikoittain yrittäjiltä, maanviljelijöiltä, eläkeläisiltä, lapsiperheiltä ja vähävaraisilta kuinka Suomi hakkaa heitä kepillä niin, että tuntuu. Miksi näin on käynyt?

Minä väitän, että juurisyyt ovat ahneus ja mahdollisuus. Poliitikkojen sidosryhmät näkivät tilaisuutensa tulleen, kun keskusta ja kokoomus aloitti sotesopan keittämisen. Jokainen kynnelle kykenevä pienikin ”attendo” aloitti rumban yleisen terveydenhuollon alas ajamiseksi rahankiilto silmissään. Vanhustenhoivalla ja turvapaikkaturismilla rahastus alkoi kukoistaa. Kukoistus on ollut kuitenkin vain tuloksessa, minkä ahneet paskiaiset ovat vetäneet taskuihinsa turvapaikkaturistien majoituksella ja vanhustenhoivan palveluiden laadusta säästämällä. Muutama poliitikko päätöksillään mahdollisti tämän kaiken. Tuloksena on ennennäkemätön, häikäilemätön bisnes, jossa liikkuu miljardeja euroja.

Yksityistäminen, joka on ollut keskustan ja kokoomuksen märkä uni teki tehtävänsä ja esimerkiksi vanhustenhoivan laadusta on saatu kuulla järisyttäviä karmeuksia. Mikäli yksityistäminen saa aikaan moisia väärinkäytöksiä, on sen tarun loputtava tähän!

Tavan ihmisen arkeen on tullut monenlaista leikkausta, joista kadun kulkijat tulevat huoliaan kertomaan turuilla ja toreilla. Yleisin kysymys on, miksi valtiolla on varaa heittää satoja miljoonia maahan tulleiden, kielteisenkin turvapaikkapäätöksen saaneiden hyvinvointiin, kun oman kansan olot kurjistuvat. Suomalaiselle ei auttavaa kättä ole varaa antaa. Kodittomalle kantasuomalaiselle ei vokkipaikkaa irtoa, koska hänellä ei voi rahastaa. Ahneus ja välinpitämättömyys omaa kansaa kohtaan ovat päivän politiikan kärjet.

Suomalainen poliittinen kulttuuri on tänään syvällä pimeydessä. Tänään poliitikot puhuvat ja taivastelevat jälkikäteen asioita, kun mitään ei ole tehty ennaltaehkäisevästi. Ihmetellään ja jeesustellaan, mutta viikon päästä kaikki on taas unohdettu ja odotetaan idioottimaisen politiikan seuraavaa seurausta.

Onko mitään tehtävissä?

Mielestäni vain vaihtamalla ahneet isänmaansa myyjät ja Suomea alas ajavat federalistit maalaisjärjen omaaviin isänmaallisiin ihmisiin voidaan tämän kansan hyvinvointi tulevaisuudessa rakentaa kestävälle pohjalle. Oman kansan kuppaaminen muiden hyvinvoinnin takaamiseksi on nyt vaan loputtava!

Suomalainen! Äänestä oikein. Älä äänestä kansan kuppaajaa.

 

Mauri Peltokangas on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Vaasan vaalipiirissä, Kaustisen kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokankaan tukiyhdistys: vaalitukitili FI82 5513 0620 0198 27

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava