Blogit

Suomalainen professori: Ruotsi on suurempi uhka suomelle kuin Venäjä

Johtuen tästä suuresta muslimien maahanmuutosta ruotsiin, voi Ruotsi aiheuttaa suuremman uhan suomelle kuin Venäjä. Tämän kirjoittaa Paul Lillrank, professori tuotantoekonomialle Aalto-yliopistosta.

Aikaisemmin hän näki Putinin ja Venäjän suurimpana turvallisuusriskinä suomea kohtaan. Nyt on professori Paul Lillrank muuttanut mieltään. Ruotsi on uskottavasti suurempi uhka, hänen mielestään.

Syy tälle on, muslimien maahanmuutto.

Lillrankin mukaan, on Ruotsi suhteellisesti katsottuna ottanut vastaan enemmän maahanmuuttajia kuin yksikään muu OECD-maa. Tämän lisäksi he ovat huonoimpia integroimaan heitä.

Paul Lillrank on sitä mieltä, että Ruotsi on muuttumassa turvattomaksi rinnakkaisyhteiskunnaksi etnisellä alemmalla luokalla. Monikulttuurisuus aiheuttaa konflikteja ja poliitikot ruotsissa ovat tulleet suuruudenhulluiksi, hänen mielestään. Työmarkkinat eivät ole sovellettu alhaisesti oppineille maahanmuuttajille, ja se on jotain sellaista, mitä ruotsalaiset poliitikot eivät voi käsittää. Kun resurssit sitten eivät enää riitäkään sille, millä pystytään säilyttämään se ruotsalainen hyvinvointivaltio, sanovat päättäjät silloin vain, etteivät he ymmärrä.

Ruotsalaiset kunnat ovat huonoja käsittelemään palaavia IS-terroristeja sillä, että he vain valitsevat ”rakkaus pommittaa” heitä taloudellisilla avustuksilla ja etuoikeuksilla maan asuntojonoissa, muistuttaa professori.

”On olemassa todellinen riski sille, että Ruotsi muuttuu epäonnistuneeksi valtioksi ghetoilla, missä ruotsin laki ei enää päde ja poliiseilla ei enää ole kontrollia yli päänsä. Demokratia on pois pelistä kun viranomaiset rikkovat maahanmuuttolakia ja poliisi katsoo sormiensa välistä laittomia maahanmuuttajia. Se ei ole lainkaan mahdoton ajatus, että ruotsista tulee suomelle suurempi turvallisuusriski kuin Venäjästä”, kirjoittaa Paul Lillrank HBL:ssä.

Paul Lillrankin mukaan, ilmaisee ruotsalainen poliittinen eliitti itsensä siten, että he ovat moraalinen supervaltio, mutta todellisuudessa alkaa tämä aina vain enemmän muistuttamaan joukkoa hulluja, samanlaisella ”itsetuhoisella mielettömyydellä”, kuin Karl Xll osoitti viimeisine vuosien aikana ruotsin kuninkaana, jatkaa hän.

Norjalaiset ja tanskalaiset, jotka ovat mm. puhuneet rajakontrolleista ruotsia kohtaan, ovat jo huomanneet ne vakavat uhkat naapurimaasta. Paul Lillrank katsoo, että suomalaisten tulisi ymmärtää sama asia.

Lillrank toivoo, että ruotsille pitäisi löytää jokin rauhoittava ratkaisu, mutta sellaista ei ole olemassa, sanoo hän lopuksi.

Fria Tiden

  • 1.8K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement