Blogit

Suomalaisella on lehmän hermot

Mauri Peltokangas (ps.)

Suomalaisella on lehmän hermot.

Suomalaisten enemmistö ei hermostu mistään julkisesti. On huolestuttavaa huomata, että kansa katsoo alistuen vierestä, kun toinen toistaan Jyrki Kataisempi päättäjä kusee taloutemme muroihin tuhoten maatamme innosta jäykkänä.

Suomen nykyinen hallitus on ollut koko kautensa ajan muiden puolella. Kyllä, muiden kuin äänestäjiensä, saatikka suomalaisten. Jokainen on voinut todeta, että omaa kansaa kepitetään, ja monikulttuurisuus ja EU:n käskyjen noudattaminen ovat tuon porukan kärkiteemoja. Jossain kohtaa oli hetken agendalla suomalainen sidosryhmä, jolle he yrittivät saada tieinfran ja rautatiet rahastusta varten kaapitettua, mutta tuo kusetus ei ihme kyllä mennyt läpi.

On olemassa yksi kansa, jolla on todellakin lehmän hermot. Se kansa on suomalaiset. Mikään muu kansa ei katso jatkuvaa vatulointia ja oman kansan hakkaamista ilman satojen tuhansien ihmisten mielenosoituksia. Valtiomme on velkaantunut niin, että heikompaa hirvittää, ja velkaantuu lisää, ennen kuin tuo sama maansamyyjien sakki saa taas äänestäjiltään mandaatin osin jatkaa päättävissä elimissä.

Ihmettelen usein, missä on se kansanryhmä, joka antaa äänensä vanhustenhuoltomme leikkauksiin ja on tyytyväinen lastemme koulutuksen mahdollistavan rahoituksen alentamiseen? Missä luuraavat ne sadat tuhannet ihmiset, jotka haluavat maksaa miljardeja tänne läpsyttelevien elintasosurffareiden ylläpitoon valjastettujen vokkiyrittäjien taskuun? Missä on se kansanryhmä, joka toivottaa maahamme tervetulleiksi joukkoraiskaajat ja lastenraiskaajat? En ole koskaan tavannut yhtään henkilöä, joka olisi kertonut, että eikö ole hienoa, kun nipistämme vanhusten palveluista ja jaamme rahamme esimerkiksi irakilaisille ja afgaaneille ja joka olisi huutanut jossain julkisesti innoissaan, että ”somalian kansa ensin”.

Kuinka moni lukija peiliin katsoessaan myöntää, että äänesti tätä porukkaa tietoisena siitä, että nämä nykyiset hallituksen maansamyyjät kusee lähes kaiken, myyvät infran ja lappaavat varat muiden hyvinvointiin suomalaisen kustannuksella?

Anyone?

 

Mauri Peltokangas on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Vaasan vaalipiirissä, Kaustisen kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokankaan tukiyhdistys: vaalitukitili FI82 5513 0620 0198 27

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava