Blogit

Target2 – ohjelma on tulonsiirtoautomaatti!

Euroopan keskuspankin (EKP) Target2 – systeemi on maksuväline, jolla euromaiden keskuspankit laskevat ja vertailevat taseitaan. Tässä systeemissä on riittävästi pippuria saada Euroopan kansat aivastamaan yhtä aikaa ja aiheuttamaan koko korttitalon kaatumisen. Tämän systeemin sisälmyksistä voi lukea tulevaisuutta ja se näyttää veriseltä, kunhan joukot ymmärtävät mistä Target2 – hässäkässä on kysymys.

Yleiskäsitys Target2 ohjelmasta on ylenmäärin sekava. Kukaan ei tunnu tietävän miten se toimii tai ei saa selityksiään ymmärrettävään muotoon. Kaikki alkaa jo nimestä Target, joka on lyhenne sanoista: Trans-European Automated Real-time Gross Settlement Express Transfer System. (en jaksa nähdä vaivaa tuon savoksi vääntämisessä).

Tähän asti kaikki on selvää ?

Katsotaan tätä EUforista vapaakauppaa tarkemmin ja yritetään ymmärtää asiaa josta johtajamme puhuvat ”niin totta, kuin kykenevät”.

Italialainen yrittäjä ostaa saksalaiselta yritykseltä koneen. Laitetaan hinnaksi pyöreä lottomiljoona. Jatkot EUforian luistinradalla Target2 – systeemissä toimii seuraavasti:

 1. Saksalainen yritys toimittaa koneen Italiaan tilaajalle.
 2. Italian yritys maksaa toimituksen.
 3. Italialainen pankki siirtää rahat Italian keskuspankille.
 4. Italian keskuspankki EI siirrä rahoja eteen päin EKP:lle vaan ilmoittaa heille, että ”olemme teille miljoonan velkaa!”.
 5. EKP kertoo Saksan keskuspankille, että heillä on saatavia Italian keskuspankista miljoonan edestä.
 6. Saksan keskuspankki maksaa omistaan miljoonan saksalaisen yrityksen käyttämälle pankille.
 7. Koneen myyneen yrityksen pankki siirtää miljoonan yrityksen tilille. (Yrittäjä sai omansa tosin Saksan keskuspankista.)

Tällä systeemillä jotkut Euromaat siirtävät laskujaan muiden maksettavaksi ja ylärajaa ei ole, koska talouskasvukäppyrät, työpaikat ja puhuvat päät. Piikki on auki! Tämä on suunnilleen sama, jos kantakapakissa sinulle sanottaisiin, että: ”Juo mitä haluat ja niin paljon kuin sielu sietää ja jalat kantaa. Me kirjataan se ylös vihkoon ja kun ensimmäinen vihko on täysi me aloitamme uuden”.

Tämä olisi monelle unelman täyttymys, mutta vielä useampien mielestä mahdotonta, koska markkinatalous, alkoholiongelma ja keväiset koiranpaskat. EU tekee kuitenkin unelmista mahdollista. Target2 – himmeli on johtanut siihen että esim. Saksan keskuspankilla on Target2 – saamisia muilta Euro-alueen keskuspankeilta 860 miljardia 763 miljoonaa 854 tuhatta 658,11 Euroa. (1.kesäkuuta 2017)

Saksan suurimmat velalliset ovat Italia (364 miljardia), Espanja (333 miljardia), Kreikka (72 miljardia), Portugali (72 miljardia) ja Ranska (36,5 miljardia).

Tästä kaikesta voi tehdä muutaman huomion:

 1. Mainittujen maiden Target2 – velka kasvaa edelleenkin.
 2. Tämä johtaa suoriin tulosiirtoihin Euro-alueen sisällä vahvoilta heikoille.
 3. Jotkut Target – maat ovat keränneet saldoonsa sellaisen summan, ettei sen takaisin maksaminen ole realistista.
 4. Velkoja Euromaan päättäessä erota Eurosta ja vaatiessa varojaan Euroopan keskuspankilta on erittäin todennäköistä, että eroajalle naurettaisiin päin naamaa.
 5. Vastaavasti, jos velallinen – EU- tai Euro-maa – eroaa EUsta tai eurosta. Eroavan velat määrätään välittömään maksuun.
 6. Näin Target2 – systeemin jättävä valtio voidaan imeä lopullisesti tyhjäksi kaikesta kansallisomaisuudesta. (Britit eivät olleet Target2 – systeemissä takaamassa toisia)
 7. Nyt tulee vasen suora. Samalla hetkellä, kun Target2 – systeemi romahtaa kirjataan kaikki mitä on viety Target2 – systeemin kautta toiseen maahan tappioksi. Target2 – systeemi maksattaa lopulta meidän viennin ylijäämän meillä itsellämme. Suomessa saldo on noin 63 miljardia työnä, jonka teki suomalainen veronmaksaja ja maksaa suomalainen veronmaksaja.

Nyt on aika esittää kysymyksiä:

Saako velkoja maan keskuspankit korkoja Target2-veloista ?

Vastaus: Kyllä. Näille veloille maksetaan korkoa.

Kuinka monta prosenttiyksikköä tämä korko on ?

Vastaus: Korko noudattaa virallista EKP-korkoa, joka on tällä hetkellä 0 %.

Tällä systeemillä meidän työmme ulosmitataan paikallisen keskuspankin taseiden paikkaamiseen ja kasataan velkakirjoina EKP-holveihin. Tällä taikatempulla kerättyjen miljardien takuumiehenä on niin saksalainen koneenrakentaja-veronmaksaja, kuin myös suomalainen työntekijä-veronmaksaja keskuspankkiensa kautta.

Näin eurokriisin iskemiä maita voidaan rahoittaa kätevästi ilman, että Euroopan veronmaksajat huomaavat petosta………

Kysytävää ?

Yksi kysymys. Miltä Suomen keskuspankin tase näyttää ?

Vastaus: Suomen keskuspankilla on Target2 – saatavia noin 63 miljardia Euroa! Taulukon kohta 9. ”Eurojärjestelmän sisäiset saamiset”.

 

Kysyttävää ?