Blogit

Tarina Suomen lehdistöstä

Hei Matti ja Liisa! Herätkää! Aamupostissa on Komiat ja Hyvät Uutiset!

Helsingin Sanomaton Elämän Kevät on Uusi Aika. Suomi Junalle on koittanut Vapaan Ajattelijan Elämä. Edes Lapin Kansan ja Maaseudun Tulevaisuuden Yhteishyvä sekä Satakunnan Kansan Askel ei tarvitse APUa ja Suupohjan Työmieskin voi olla ylpeä Suomalainen Kansalainen.

Ainakin Pohjalainen ja Keskisuomalainen ja kenties myös Pirkkalainen voi nostaa Ankkurit ja huutaa Hiiohoi! Meriporilainen on jo levittänyt Siivet ja käynnistänyt Moottorit. Uusi Pori loikkii jo Vaasan ikkunaa vasten, kuin Villivarsa. Tämä lienee se Työn Ääni, josta nousee Työn Valta ja leviää Kaikuna myös Tapion Sukuviestin kautta Työmiehen Ystävän korviin.

Suomen Shakki-peli Ulkopolitiikkalla ei kulje Eteenpäin, jos Isänmaan Ystävät Louhivat Raivaajan Saarijärven Paavon ja Lallin näyttämään Suuntaan alkaen tulevasta Maanantaista.

Kansalainen ja Kansan Ystävä!

Kansan Äänissä Kaikuu Toinen Vaihtoehto se oikea Kansan Tahto joka saa Suometaren täyttymään Pohjan Voimalla eikä Propagandalla. Tuon Voiman Kaliberit ja Rekyylit ovat niin suuret, että Historian Arkhimesin Skeptikkomieli muuttuu Suomi-Finnlandin ja jopa Hämeen Kumppaniksi. Tästä alkaa Veljeys, joka kestää ainakin Viikkoja-Eteenpäin, jos Vikingenin Kulmakuntalaiset juo koko Lestijokivartta tyhjäksi ja hajota tyhjiä pulloja.

Pohjolan Työmies on myös Maamiehen Ystävä vaikka joskus onkin Omahinen tuo Aamuruskon Maalainen. Ahti, Ilmarinen, Salmetar, Pohjolan Päivätär, Savotar, Pohjolan Päivätär sekä monen muun Rauhan Sanaa täynnä oleva Rauhan Tervehdys voittaa Lännetären.

Ruotuväkinen Suomen Sotilas ja hänen Kopteri turvaa Kotipuutarhaa, Meidän Perhettä, Meidän Taloa, Meidän Mökkiä ja tarvittessa myös Divaania sekä Karkkilan Tienoota, kun Tyyris Tyllerön aiheuttama Tuli & Savu niitä uhkaa. Uljas Vastavirtaan suuntauva Voima on Aamun Koittossaan, jonka Vuoksi jopa Yhteis-Vapaamuurarit saavat Aikuiskasvatus- ja Kulttuurivihot täyteen Kaakonkulman uutta Rytmiä ja Soundia.

Psykologien Vihreä Lankaisessa Psykoterapiassa on Ajankohtaan ja Bassokuvioihin liittyen tärkeää pitää Taide, Tiete ja Teatteri erillään Suupohjan Kaikuvista Hiidenkivistä. Uutiskukkosta huolimatta on etusijalla pidettävä Työ, Terveys ja Turvallisuus sekä Maankäyttö, joka uhkaa Pohjolan Lakeusia ja Jänkää. Tarpeen vaatiessa jokunen Tamperelainen, Turkulainen, Raumalainen, Raahelainen ja yksi Hämäläinen voidaan uhrata Avotakkaan jos Kehittyvä Kauppa sitä edellyttää. Kuitenkin pitää muistaa, että Kotimaan ja Hämeen -, Iisalmen – sekä Kainuun Sanomaton kauneus on Suomen Mieli.

Humanisti Etsijä jolle Vieksan Viikkojen aiheuttamat Säröt eivät poistu edes SopuSavolla on Ketjutettava Korsteeniin ettei tämä Hetkuile Keskilaaksossa haalimassa kaiken maailman Presso Liberoja Tanssimaan Rumbaa Anturit jäykkinä Miss Mixin tai Systerin Lolloja vasten. Varsinkin Rannikkoseutu ja Iijokiseutu on turvattava niin Laiva-, Raitio-, Resiina- ja Taikamattoliikenteen osalta. Iitinseutu ja Koti-Karjala kuten myös Viiskunta ja varsikin Reisjärvi on suojeltava Tähtivaeltajan Tervareittinä.

Suomen Siivet kantavat Rikospostin aina HS Metron Miilussa olevien Journalisti– ja Lakimiesjoukkojen luokse ja iskee, kuin Mehiläinen heihin Kielikellon leiman. Alibittomat Tuhmat saavat kokea Opettajan Suuria KäsityöTaitoja Kaluissaan. Muutoksen Kevät jossa Rahvas tutkii mitkä Aviisit ovat Rauhan Puolesta ilman Infernon Paatosta ja pääsevät Murros Tulvan ja Liekkien alta Huilimaan Iskelmä-, POP- ja Jazzrytmit Hymyilevänä Seuranaan.

Katso! Kalpakin käynnistää Vanhat Koneet, Pelaa! ja ampuu Ykköset Kotikymppiin ja Savossa kirkastuu Tähdet ja Avaruus, Tuulilasi sekä Kosmoskynä. Tietysti voi olla Niin & Näin, Skeptikko Koittaa aloittaa Depattia, mutta Eläinmaailman Tutkainten vastaiseen Leivotaan on turha lähteä verenMaku suussa, koska ei Hääilo saa siitä Säröäkään. Koiviston Viesti Pelaajalle on Episodi Erotiikan maailmasta, jossa Regina, Sara, Eeva ja Olivia eivät Anna Ellet ole UltraTabuvapaa Kalle. Jallulle Rattoisemmat Iltaset ja Aamuset irtoaa kuitenkin Vapaa-ajan kalastajana, Mobilistina, Vartijana tai Hermeetikkona. Minä olen aatteen Ydin ei ole Erotica vaikka Navigatorit, Mainostajat, Kasvatus ja Kotivikki sekä Virallinen Lehti näin saattaa antaa ymmärtää ja uskotella.

Elonkehrän Etsijälle voi avoin Ovi olla Trendi ,mutta Vartija maan Etuovilla takaa Rauhan Sideaineille Sanalle ja Sanan Voimalle aikaa sitoutua ennen Korkeajännitysten rasituksia. Oho ja vain 7 päivää siitä, kun Kerberos laski Purjeensa ja karautti Puuveneensä rantaan alkoi Siionin Kevät, eikä turvassa ollut Ainoakaan Sairaanhoitaja, Ruumiin Portti, Lemmikki tai Kotiliesi. Iinestä uhkaava Kiiltomato ei ollut Aku Ankka, eikä Roope Setä vaan Lumooja Venemestari ja Kippari Analoginen Sarjarikollinen jonka erikoisalaa oli Naistutkimus ja eritysesti syväluotaava Tutkiva Hoitotyö Nuorien keskuudessa ilman Omatuntoa.

Me Hevoshullut Yhteiskuntapolitiikkan Kotiin ja Keittiöön Virittäjät ymmärsimme jo Vauva ja Leikki-ikäisinä, että Hyvä Terveys, Erä- ja Retkitaidot sekä Fillarilla ajaminen ovat Askel kohti Luontokuvaa joka tukee Talouselämää Luonnon Tutkijan Näköpiirissä, vaikka Porvarin Politiikkasta Palkkatyöläinen ei löydä Sosiologiaa tai Psykologiaa. Kuluttajan Kunto Plus ja Uusi Elämä on Intro jonka Kirjain saa Vilpertti Vauvakin Staraksi ilman Tekniikkaa ja Talouselämää. Arvopaperiakin ilman Antikapitalisti Voi Hyvin, vaikka nimi olisi Seppo. Tämän tiedon ovat todentaneet ET-, Aamu- ja Iltalehtien Tietäjät.

Uusi Nainen Demi tuntee Tietokoneen Prosessorit, Pelit ja Printtiliuskat sekä osaa laskea liuskojen Mikrobittien määrän. Kuitenkaan Pääkallonsa sisällä Logos ja Tiede, varsinkin Hoitotiede sekoittaa Filmihullut ajatukset, Linnut ja Auroran Nuorimman kiertoradan yhtenään kuten Opettajan Nuotta vangitsee Valitut Palat.

Megafonin Volttimäärät aiheuttavat Yliopisto Ilmailunlaitoksen Kansan Taistelijoille Partiokammoa vaikka Lähettäjän Klassikot Kanavalla, jolla Jade ja Janus täyttävät Ruukkua Suomen Luontokuvajilla ja Luonnosuojelijalla!

Viva! Goal ja Sport sekä Aikalainen Stump ja hänen Pelit Koti Mikrolla

Tattis

Hämis

Lähteenä tarinalle on käytetty Wikipedian sivuilta ”Luettelo suomalaisista sanomalehdistä” ja ”Luettelo suomalaisista aikakauslehdistä”.