Blogit

Tästä se sitten alkoi

Seksi myy. Miksi emme lähtisi mukaan? Ilman ei saa jäädä kukaan.

Seksillä myydään lehtiä, eritoten iltapäivälehtiä. Vai väitätkö että et ole kuullut ilmausta sivutissi? Onko uraa- tai pikemminkin sivustaauurtava artikkeli :

Kyllä! ”Sivutissi” on syksyn seksikkäin trendi – tee se tyylillä

päässyt silmiesi ohi?

Tai vaikkapa:

Räikeä vilautus lastenohjelmassa – poptähden rinta ponnahti esiin minimekosta

Näitähän riittää. Pinnallista kirjoittelua paljaasta pinnasta.

Jos odotatte näkevänne tuollaista tässä blogissa olette väärässä. Täällä syväluodataan jenkkien suhtautumista seksuaalisuuteen. Jos sosialidemokratiaa mitataan sillä kuinka paljon yhteiskunta haluaa puuttua yksilön asioihin Yhdysvallat on maailman sosialidemokraattisin valtio. Ainakin mitattuna sillä määrällä lakeja ja asetuksia mitä seksuaalisuudesta ja sen harjoittamisen rajoittamisesta on katsottu tarpeelliseksi säätää.

Ja nythän se on jälleen muodikastakin, jenkeille naureskelu. Ensin virnuillaan vähän aikaa jenkkien johtajalle Donald John Trumpille ennenkuin muistetaan että hei, asuuhan rapakon takana kokonainen kansa. Naurakaamme paremman puutteessa vapauden valtakunnassa vallitsevalle kaksinaismoraalille. Tai sillehän voimme nauraa ihan syystä.

Tulen julkaisemaan joka keskiviikkona aihetta sivuavan kirjoituksen kirjoittamastani kirjasta Kuinka nain oikein Amerikassa. Toisin kuin kirjassa, liitän kirjoituksen oheen kyseistä aihetta koskevia osavaltioissa säädettyjä lakeja.

Tuossa riittää tavaraa noin vuodeksi joten sen pituisen ajan mahdollisesti matkaamme yhdessä. Jos tahti tuntuu liian hitaalta, voi aina joko lainata tai ostaa kyseisen sähköisen kirjan itselleen niin odotus jää pois.

Jos muuta jutunjuurta löytyy kirjoittelen myös muista asioista, tai sanotaanko jorisen tänne jotain.

Huomenna aloitan sarjani esipuheella, tuo yllä oleva kirjoitus olkoon esipuheen prologi.

 

Jakoa

Kommentit

Tietoa julkaisijasta

Ossi M. Hurja