Blogit

TERRORISMI ”SUURIN UHKA” SAKSAA KOHTAAN

Terrorismi on se ”suurin uhka” saksaa kohtaan ja kasvoja peittävä huntu ”ei kuulu” tämä maahan. Tämän sanoo nyt saksan liittokansleri Angela Merkel, sen jälkeen kun hän on koventanut retoriikkaa maahanmuuttajia kohtaan, raportoi Daily Mail.

Viime vuonna valui 1,1 miljoonaa maahanmuuttajaa kolmansista maailmoista saksaan. Tänä vuonna lisäksi 300.000 pakolaista on tullut saksaan, kirjoittaa Reuters. Suurin osa niistä tulee Lähi-idästä.

Samaan aikaan lähtee kymmeniä tuhansia maahanmuuttajia saksasta kun heille ei ole myönnetty turvapaikkaa, raportoi BBC, joka puolestaan siteeraa Sueddeutche Zeitung, 55,000 on kuluvan vuoden aikana vapaaehtoisesti lähteneet maasta, kun taas lisäksi 25,000 on kuljetettu pakosta.

Virtaus uusista pakolaisista maahan on toki suurempi kuin poismeno.

Maahanmuuton ja pakolaiskaaoksen jäljeltä on Saksasta tullut turvaton maa. Seitsemän terroritekoa ja pitkä lista huomiota herättäneitä pakolaisperäisiä seksuaalisia tekoja on kohdistunut maahan kuluneen vuoden aikana. Jokainen terroriteko on ollut maahanmuuttajaperäinen ja neljä niistä on tehnyt turvapaikanhakija.

Kun Angela Merkel lauantai-iltana pitää uudenvuodenpuheensa, tarttuu hän kiinni siihen terroriin, minkä hänen oma hallituksensa on kutsunut maahan, avaamalla rajansa.

”Meidän suurin koettelemuksemme on epäilemättä islamilainen terrorismi, jolla on ollut me, saksalaiset, tähtäimessään useita vuosia”, sanoo hän The Wall Street Journalin mukaan.

Lehti on saanut osia siitä puheesta, minkä Merkel suunnittelee pitävänsä illalla.

”Meidän maamme tekee kaiken mitä se voi sille, että takaamme kansalaisillemme turvan ja vapauden. 2017 aikana tulee meidän hallituksemme nopeasti tekemään toimenpiteitä missä säännöt ja lakimuutokset tulevat tarpeellisiksi”, jatkoi Merkel.

Eilen piti liittokansleri loisteliaan puheen Budestagissa – saksan parlamentissa, missä hän on suosittu omiensa keskuudessa. The Guardian raportoi, että Merkel tarttui kiinni kysymyksestä, mikä kosketti maahanmuuttoa ja islamia. Eikä vähiten siihen, että hän sanoo haluavansa julistaa pannaan kokonaan peittävät hunnut.

-Kommunikointi ihmisten välillä, joka näyttelee keskeistä osaa täällä, niin me näytämme kasvomme. Sen takia on kokonaan peittävät hunnut epäsopivia meidän maassamme ja ne tulisi kieltää kaikkialla, missä ne on juridisesti mahdollista, sanoi Merkel suurten suosionositusten saattelemana.

Angela Merkel on juuri nyt kolmannella kaudellaan liittokanslerina. Seuraavana syksynä on vaalit ja toivoo, että hän tulisi uudelleen valituksi neljännelle kaudelle.
Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement