Blogit

Todd Wood: USA:n mustilla menee huonosti heidän omasta syystään

Kuvakaappaus Youtube.

Todd Wood valmistui USA:n ilmavoimien akatemiasta ja lensi erikoisjoukkojen helikopteria tukitehtävissä SEAL Team 6:lle, Delta Forcelle ja muille eliittiyksiköille. Lähdettyään armeijasta hän työskenteli rahoitusalalla ja vietti 18 vuotta Wall Streetilla. Myöhemmin hänestä tuli kirjoittaja. Woodin ensimmäinen trilleri oli nimeltään ”Currency” (Valuutta). Nykyään Wood kirjoittaa Fox Businessiin, Newsmax TV:lle, Moscow Timesiin, New York Postiin, National Review’hun, Zero Hedgeen ja muihin tunnettuihin julkaisuihin.

Tässä käännettynä Todd Woodin mielipidekirjoitus siitä miksi Amerikan mustilla menee huonosti:

En tunne yhtään elossa olevaa valkoista amerikkalaista, joka olisi omistanut mustia orjia tai minkään muunlaisiakaan orjia. Lähes 700 000 enimmäkseen valkoista miestä kuoli 160 vuotta sitten lopettaakseen orjuuden. Syrjivä lainsäädäntö kumottiin sukupolvia sitten. Siitä huolimatta Amerikan värillinen väestö on suurelta osin edelleen jengisotien sekä talousvaikeuksien keskellä. Miksi?

Johtuuko tämä USA:n rasistisuudesta? Johtuuko se jostain yhä vallitsevasta valkoisesta ylivallasta? Onko se kenties Illuminatin syytä? Ei. Valitettavasti se johtuu kulttuurista ja Demokraattisen puolueen lanseeraamasta politiikasta, jossa ollaan riippuvaisia valtiosta.

Juuri äskettäin vietimme kahdeksan vuotta tummaihoisen presidentin valtakautta. Värilliset urheilijat ja taiteilijat tienaavat säännönmukaisesti miljoonia dollareita vuodessa. Pystyn helposti nimeämään useammankin tummaihoisen miljardöörin, lähes miettimättä. Merkittävä osuus USA:n värillisistä on hyvin menestynyt.

Mutta tämä ei riitä. Liian moni tummaihoinen nuori on putoamassa kyydistä. Ja se ei johdu mistään muusta kuin kulttuurista.
Kukaan ei voi ratkaista tätä ongelmaa paitsi värilliset itse.

Ei löydy sellaista rahamäärää, jolla tämä ongelma poistuisi. Sitä on kokeiltu. On katsottava peiliin ja lopetettava muiden syyttäminen, erityisesti valkoisten syyttäminen.

Tiedätte kyllä, että minä olen valkoinen ja vielä konservatiivi. Palvelin armeijassa, joka minun aikanani oli niin ”värisokea” kuin on ylipäätään mahdollista. Sanon suoraan, ettei ihonväri kiinnosta minua pätkän vertaa ja sama koskee kaikkia ystäviäni. Minua kiinnostaa se mitä ihmiset tekevät ja kuinka he toimivat.

USA:ssa noin 15% väestöstä on mustia. Hieman tutkimuksesta riippuen, he syyllistyvät noin 40-50%:iin väkivaltarikoksista. Luonnollisesti tämä aiheuttaa ongelmia poliisin kanssa. Enkä ole kieltämässä, että meillä on myös joitakin huonoja poliiseja. Mutta totuus on se, etteivät nuo muutamat mädät omenat tilastollisesti katsoen ammu sen enempää mustia kuin valkoisia. Jopa Harvardin tutkimus totesi tämän hiljattain.

Jos sinä olisit poliisi ja sinun täytyisi työskennellä rikosten ja murhien täyttämässä kaupunginosassa, luuletko että käyttäytyisit ja toimisit eri tavalla kuin turvallisemmassa ympäristössä? Tehokkain tapa parantaa mustien ja poliisin suhdetta olisi vähentää väkivaltarikollisuutta näillä asuinseuduilla. Ja kyllä: tämä tarkoittaa kulttuurin muutosta alueella ja yhteisössä.

Olen itse väsynyt syytöksiin. Olen väsynyt ihmisiin, jotka vain haluavat jotain toisilta ihmisiltä. Minä en sorra ketään. Minä en pidä ketään ahdingossa.

Olen väsynyt Washingtonin metrossa näkemääni häirintään – siihen, että vaeltavat jengit kiusaavat housut puolitangossa valkoisia. Haluatteko, että valkoisia ihmisiä ottaisi päähän? Tämä ottaa minua päähän. Kyseessä on pääkaupunkimme ja tämä on häpeällistä.

Värillisillä on vain saavutettavaa USA:ssa. Yritäpä löytää samankaltaiset menestymisen mahdollisuudet jostain muualta päin maailmaa. Jos synnyt Amerikassa, olet voittanut lotossa. Tartu siis tilaisuuteen.

Ongelma on siinä, että tälle sukupolvelle on opetettu kulttuurimarxistinen ajattelumalli koulutusjärjestelmässämme. Heidät on opetettu uhriutumaan ja se jatkuu edelleen. Ei tarvitse kuin vilkaista nuorta, mustaa naisopiskelijaa huutamassa yliopiston rehtorille ymmärtääkseen tämän. He eivät tiedä kuinka hyvin asiat oikeasti heillä ovat.

Älä siis polvistu, kun kansallislauluani soitetaan. Hieman liian moni antoi henkensä sen lipun edestä. Voitte toki osoittaa mieltä, mutta ei sillä hetkellä. Minun ei tarvitse katsoa tai maksaa teille siitä, että pelaatte, jos käyttäydytte noin.

Jalkapalloliitto NFL:n tulisi luoda sääntö, että kansallislaulun aikana seistään. Yksityisen työnantajan omistamassa tilaisuudessa ei ole vapautta protestoida. Tämä ratkaisisi ongelman välittömästi.

NFL on syvästi loukannut suurinta osaa amerikkalaisista. Siitä he maksavat liikevaihdollaan ja maineellaan, mikä on aivan oikein.

Tässä maassa on ongelma, joka on seurausta Demokraattisen puolueen monikulttuurisesta politiikasta. Monietnisyys on loistavaa ja sitä tulisikin rohkaista, mutta kulttuurien ristiriita Amerikassa on tuhoamassa koko maan. Juuri sitä Demokraattipuolue haluaakin.

Onko tällä mitään väliä? Black Lives Matter? Saat itse päättää onko seuraava kirjoitus vain rasistista öyhötystä vai pelkkää tilastojen raportointia:

Mitä jos koko värillinen väestö yhtäkkiä jättäisi USA:n. Jos tämä 13,3% väestöstä jättäisi maan: Köyhien osuus putoaisi 34%. Vankien määrä vähenisi 37%. Sosiaaliavun varassa eläviä olisi 42% vähemmän. Jengeihin kuuluvien määrä supistuisi 53%. Klamydiatartunnat putoaisivat 54%. Ja kodittomien määrä kutistuisi 57%.

Todd Wood

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa