Blogit

Toimittajan julkisen kirjoituksen arvostelu ei ole maalittamista

Kuva: Shame grafitti.jpg. Wikimedia Commons. CC BY 2.0.

Toimittajan nimittäminen ”intersektionaaliseksi vihervassariksi” on kuulemma maalittamista, jonka pitäisi olla rikos, koska siinä arvostellaan henkilöä eikä hänen kirjallista tuotantoaan.

Selventäisikö joku, missä kohtaa tuossa käydään henkilöön? Ideologian sisältö, johon voi luotettavasti viitata, tulee käsittääkseni ilmi julkisten kirjoitusten sisällöstä.

Jos toimittajan julkisten kirjoitusten sisältö on luonteeltaan sellaista, mitä julkisessa keskustelussa yleensä pidetään intersektionaalisena ja vihervasemmistolaisena, lähinnä siis Marinin hallituksen virallisen linjan kanssa ajatuksiltaan pitkälti yhteensopivana, millä perusteella voidaan pitää rikollisena tekona nimittää näin kirjoittavaa toimittajaa ”intersektionaaliseksi vihervassariksi”?

Tiedostavatko tämänsisältöistä maalituspykälää lainsäädäntöön ajavat ollenkaan, että lakia tullaan ennen pitkää soveltamaan heihin itseensä?

Maalittamista on esimerkiksi se, että kaivellaan toimittajien kotiosoitteita ja kehotetaan lähettämään roskapostia tai vandalisoimaan kotiovea.

Maalittamista ei ole siteerata toimittajan julkista kirjoitusta ja sanoa, että tämä ei pidä paikkaansa.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ihmettä odotellessa

Vasemmistolaisuus on oiva aate niille jotka haluaa tehdä muiden elämästä hel…, no epämukavaa. Historia – joka varmaan tullaan häivyttämään- kertoo mitä kaikkea tämän jalon aatesuunnan edustajat ovat ”parhaimmillaan” ollessaan saaneet aikaan. Toverit on jokusen vainajan poluilleen jättäneet. Vasemmiston mopo taas keulii, että saa nähdä mitä on tulossa ja miten äkkiä