Blogit

”TOIVOTONTA”: MAHMOUD ON VIHAINEN RUOTSILLE – USKOI SAAVANSA ”OMAN TALON” JA TYTTÖYSTÄVÄN

Mahmoud Syyriasta valittaa Ruotsin Radion haastattelussa sitä, että hänet pakotetaan asumaan verovaroin kustannetussa pienessä omassa huoneessa Tukholmassa ja, että hän ei ole saanut tyttöystävää.
-Minä haluan saada oman talon, selittää hän.

Ne maahanmuuttajat jotka ovat sijoitettu moduulitaloihin Tukholman esikaupunki Fagersjössä, on oikeasti tyytymättömiä – vaikka heillä on omat huoneet ja ovat saaneet ohittaa ruotsalaiset asuntojonossa. Muun muassa ovat he kiihdyksissä siitä, että heidät pakotetaan jakamaan keittiö toisten kanssa.

Yksi heistä on Mahmoud Syyriasta. Häntä haastateltiin radiossa, jossa reportteri totesi, että hänen huoneensa ” näyttää aivan hotellihuoneelta”. Mutta Mahmoudin odotukset ruotsista olivat huomattavasti korkeammalla.

-Minulla oli hyvin suuria toiveita siitä, että saan oman yksityisen talon. Ja sitten ne antavat minulle tällaisen asunnon. Tämä on kuin pakolaisleiri. Mitä eroa sillä on? Sanoi hän.

Mahmoud, joka luki ekonomiaa Damaskuksen yliopistossa ennen kuin hän teki sen pitkän matkan ruotsiin turvapaikkaa hakemaan, on myöskin tyytymätön sille, ettei hänelle ole tyttöystävää ruotsissa.

-Minä olen 25-vuotta vanha ja minulla ei ole ollut tyttöystävää aikaisemmin. Minä olen vieläkin täysin kokematon. Minä etsin tyttöystävää, minä etsin vaimoa. Mutta täällä se on mahdotonta, miten minulla voi olla elämää tällaisessa huoneessa? Sanoo hän SR:lle.

SR-reportteri muistuttaa, että hän on todella saanut oman siistin huoneen Tukholmassa ja, että monet ruotsalaiset nuoret voisivat olla kateellisia hänelle siitä. Mutta Mahmoud ei anna periksi, vaan toteaa, että hän ”itkee öisin” sen takia kun hän ei ole saanut kaikkea sitä, mitä ihmissalakuljettajat lupasivat hänelle, kun he auttoivat häntä pääsemään laittomasti ruotsiin.
-Minä tulin ruotsiin ja minulla oli suuria odotuksia siitä, että luon oman elämän täällä. Mutta kun nyt olen asunut täällä vuoden ja kahdeksan kuukautta, niin olen alkanut menettää toivoani.

Vastaus ei – Facebookissa

Juuri nyt sanoo Ruotsi ei sille, että maanmuuttajat saavat mennä ruotsalaisten nuorten edelle asuntojonoissa, saada ilmaisen ajokortin ja muita etuisuuksia. Julistus on houkutellut kymmeniä tuhansia ruotsalaisia sosiaalisella verkkosivulla Facebookissa. Voi itse liittyä mukaan julistukseen painamalla ”tykkään” nappia
Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement