Blogit

TRUMP: ME AJAMME ULOS KAIKKI LAITTOMAT MAHANTULIJAT, JOTKA SAAMME KIINNI

Kaikki maahanmuuttajat, jotka USA:n rajapoliisi ja muut virastot onnistuvat vangitsemaan, joutuvat ulos. Se on ensisijainen työtehtävä koko amerikkalaiselle oikeuslaitoksille, missä valtiollinen kuten paikallinen poliisi tulee tekemään yhteistyötä, raportoivat useat mediat.

Dokumentin mukaan, jonka maan sisäisen turvallisuuden virasto (DHS) julkaisi tiistaina, johon osallistuu koko oikeuslaitos, uusia säilytyspaikkoja laittomille maahanmuuttajille rakennetaan, turvapaikkahakijoita pelotellaan hakeutumasta USA:han ja lopuksi pitää karkotuksia nopeuttaa.

Virastosta ovat jo lisänneet säilöönottopaikkojen lukumäärää 1100 paikalla, mutta lisää uusia karkotuskeskuksia suunnitellaan ja lisäksi 10.000 aiotaan palkata Trumpin uuteen karkotusorganisaatioon.

On kysymyksessä mielteinpä yhdestätoista miljoonasta ihmisestä
, jotka oleskelevat laittomasti USA:ssa ja, jotka aiotaan lähettää kotiin. USA:n presidentti Donald Trump on vaalikampanjan aikana ja vaalien jälkeisessä debatissa avannut tiettyjä helpotuksia ja antaa laittomien maahanmuuttajien, jotka muuten ovat olleet huolehtivaisia jäädä maahan. Direktiivi joka nyt on annettu, niin siinä ei toistaiseksi ole huomattu mitään sellaisia helpotuksia.

Aikaisemmat presidentit Barack Obama ja George W. Bush ovat katsoneet sormiensa läpi niitä monia laittomia maahanmuuttajia, etupäässä kaikkialta latinalaisesta Amerikasta, jotka ovat vyöryneet maahan. Trumpilla on koko vaalikampanjan aikana ollut kokonaan toisenlainen mielipide kuin heillä.

Moni on kysynyt, josko tämä 70-vuotias presidentti todella tulee rakentamaan muurin Meksikon rajalle ja, jos se on edes mahdollista läpi viedä massiivisia karkotuksia useille miljoonille ihmisille. Tietyt ovat jopa luulleet, että hän ei tule uskaltamaan pitää vaalilupauksiaan.

Mutta se direktiivi, joka nyt lähti ulos DHS-päälikkö John Kellylta osoittaa, että operaatio on täydessä vauhdissa. Rajapoliisi on yhdessä paikallisten poliisivirastojen kanssa lisänneet ratsioitaan sellaisiin paikkoihin, missä epäillään laittomien piileskelevän.

Avustusorganisaatio laittomille maahanmuuttajille Austinissa, Texasissa, ilmoittaa AP:lle, että he ovat saaneet yli tuhat puhelinsoittoa kolmessa päivässä. Normaalisti he saavat vain muutaman yksittäisen puhelun viikossa.
-Monet niitä soittajista on ihmisiä, jotka haluavat saada informaatiota ratsioista. He sanovat ”Minä olen peloissani, minä olen huolissani, mitä minä voin tehdä?”. Monet ovat ihmisiä, joihin ratsiat vaikuttavat ja, jotka ovat nähneet ystävien ja perheenjäsenten tulleen huostaan otetuksi, sanoi eräs nainen, joka työskentelee organisaatiolle.

AP kirjoittaa, että monet näistä laittomista maahanmuuttajista ottavat extra varovaisuustoimenpiteitä sille, että välttyvät karkotuksilta. He ovat huolellisia sille, että tarkistavat, että auton lamput toimivat, välttelevät lähtemistä kaduille tarpeettomasti tai menemistä juhlimaan sinne, missä he tietävät olevan toisia laittomia. Koska tahansa voi poliisi puutua peliin ja se joka paljastuu laittomaksi maahanmuuttajaksi, lähetetään kotiin jälleen, jos he vain jäävät kiinni tavallisessa rutiinitarkastuksessa viranomaisten puolelta, joilla ei edes ole mitään tekemistä rajapoliisin kanssa.

”Meidän maahanmuuttajalakiamme noudatetaan, kaikkein parhaiten, jos meidän oikeutta hoitavia virastoja voidaan käyttää suurimmassa mahdollisessa laajuudessaan”, toteaa DHS-päällikkö John Kelly muistiossaan.

Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa