Blogit

”Tuhota meidät”

Turvapaikkaa hakevat muslimit tekevät enemmän lapsia kuin valkoiset siksi, että ”tuhoavat meidät”, kertoo arabiankielen tulkki.

Turvapaikanhakijoilla muslimimaista on kunnianhimo synnyttää monta lasta siksi, että sillä lailla ”tuhota” kristillinen Eurooppa. Tätä väittää eräs nainen joka toimii arabiankielen tulkkina saksassa, kirjoittaa Daily Mail.

Tämä 39-vuotias nainen on maahanmuuttaja Eritreasta joka tuli saksaan 1991. Pakolaiskaaoksen aikana on hän tarjonnut vapaaehtoisapua tulkkina pakolaisasuntoloissa saksassa, siitä syystä, että hän osaa arabiaa. Nyt hän kertoo omista kokemuksistaan saksalaiselle katolliselle verkkolehdelle, Kath.net.

Tulkki on itse kääntynyt kristinuskoon, mutta hän ei ole kertonut uskonnostaan turvapaikan hakijoille. He luulevat hänen olevan muslimin ja se mitä hän kuulee heidän kertovan hänelle, sekä heidän puhuvan keskenään, pelottaa häntä.

Hän kertoo mm. sen, että sitä tapahtuu usein, että muslimipakolaiset kiusaavat kristittyjä turvapaikan hakijoita.
-Kristittyjä painostetaan, halveksitaan ja kiusataan muslimipakolaisten taholta, sanoo hän.

Tulkki väittää, että myöskin muslimihenkilökunta, joka ulospäin näyttää käyttäytyvän ammattimaisesti, jakaa sellaisia fraaseja kuin, että ”Saksa täytyy islamisoida” ja, että muslimit vihaavat eurooppalaista kulttuuria ja arvoja. Hän kertoo myöskin käyvänsä itse koraanikouluissa ja moskeijoissa.
-Niissä saarnataan puhdasta vihaa kristittyjä kohtaan, väittää hän.

Synnyttää monta lasta siksi, että ”tuhota” eurooppalaiset.

39-vuotias reagoi myöskin siihen, että monet musliminaiset, myöskin nuoret naiset, synnyttävät monta lasta. Kun hän, vapaaehtoisena työntekijänä, yrittää kertoa heille ehkäisyvälineistä, selittävät muslimit heillä olevan suunnitelma lasten synnyttämiselle.
-Meidän täytyy lisääntyä. Meidän täytyy synnyttää enemmän lapsia kuin kristittyjen. Se on se oikea tapa, millä saamme tuhottua heidät, sanovat he tulkin mukaan.

Kun hän yrittää selittää heille, että ne ovat todellisuudessa kristittyjä, jotka ovat ottaneet heidät vastaan, omassa kotimaassaan, saa hän vastaväitteeksi:
-Kristittyjen puolustaminen on syntiä.

Lähde: Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement