Blogit

UHKASI PALOITELLA VAIMON SADAKSI PALASEKSI – VOI JÄÄDÄ RUOTSIIN

41-vuotias pakolainen Syyriasta tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankeuteen mm. törkeästä naisenrauhan häirinnästä ja uhkauksesta paloitella entisen vaimonsa. Syyrialainen saa toki jäädä ruotsiin tuomionsa kärsittyään tuomionsa.

Tämä syyrialainen pakolaisperhe; isä, äiti ja kaksi lasta, tuli ruotsiin vuosina 2011 ja 2012. He maksoivat rahaa eräälle ihmis-salakuljettajalle, joka auttoi heidät Kreikan kautta pääsemään koko pitkän tien tänne pohjoiseurooppalaiseen maahan.

Ruotsista he hakivat turvapaikkaa ja saivat pysyvän oleskeluluvan marraskuussa 2013. Pikkuhiljaa päätyivät he Eskilstunaan, missä he asettuivat asumaan eräälle esikaupunkialueelle, jota nykyisin hallitsevat arabit ja syyrialaiset.

Mies oli kuitenkin koko ajan epäluuloinen vaimoaan kohtaan, sen takia koska he eivät tulleet ruotsiin yhtaikaa. Hän uskoi, että nainen oli ollut uskoton salakuljettajan kanssa Kreikassa, sitä ennen, ennen kuin pari jälleen sai yhteen ruotsissa ja siitä syystä alkoi syyttämään häntä, että tämä oli huora.

Tilanne paheni siitä, että nainen, joka tänä päivänä on 35 vuotias, on lukutaidoton ja tällä ei ole minkäänlaista koulutusta. Ruotsissa halusi hän nimittäin ottaa vastaan mahdollisuuden opetella lukemaan ja kirjoittamaan, jotain mitä 41-vuotias vastusti jyrkästi. Hänestä tuli aina vain enemmän epäilevä, nainen ei saanut lähteä kotontaan yksin tai mennä kauppaan ostamaan ruokaa ilman miesseuraa.

Keväällä 2015 alkoi 41-vuotias pahoinpidellä vaimoaan potkuin ja lyönnein. Erään kerran jälkeen hälytti yksi lapsista, joka oli ainoastaan 12-votias, poliisin äitiin kohdistuneesta uhkailusta.
-Minä aion survoa poliisien kyrvät sinun äitisi ja sisaresi vittuun! karjui vihainen 41-vuotias arabiksi.

2016 hakee nainen avioeroa ja hänelle myönnettiin myöskin yhteydenottokielto entiseen mieheensä.

Mutta 41-vuotias ei välittänyt yhteydenottokiellosta ja uhkailu jatkui. Hän yritti etsiä käsiinsä entisen vaimonsa ja lähetteli SMS:iä ja muita tekstiviestejä hänelle. Lokakuussa, viime vuonna, lähetti hän viestin, missä hän kertoi, että hän ajattelee paloittelevansa naisen 100:n ja 600:aan palaseen. Hän aikoi myöskin sen lisäksi ”leikata sinun vittusi irti”, kirjoitti hän.

Kolme päivää myöhemmin soitti hän entiselle vaimolleen samaan aikaan kun nainen sosiaalivirastosta oli naisen ja lasten luona. Siitäkin huolimatta, että hänelle selitettiin siitä, että he istuivat tapaamisella, tuli hän entisen vaimonsa kotiin.
-Avaa, sinä saatana!, karjui mies postiluukun kautta.

Tuomion mukaan huuteli hän myöskin muita asioita arabiaksi, jota kukaan ei ole halunnut kääntää, sen takia koska” ne eivät olleet mitään kilttiä asioita mitä hän karjui”. Sosiaaliviraston nainen soitti poliisille, joka tuli ja otti aggressiivisen arabin kiinni, joka oli hyvin väkivaltainen ja huitoi käsivarsillaan.

Nyt on 41-vuotias arabi tuomittu kahdeksi vuodeksi vankeuteen törkeästä naisenrauhan häiritsemisestä ja väkivaltaisesta vastustamisesta. Syyttäjä Gabriel Frosteby vaati sen lisäksi karkotusta naisen pahoinpitelijälle, mutta tuomioistuin oli sitä kieltä, että mies voi jäädä ruotsiin. Rikos ei ole ”niin erikoisen vakava tapahtumana”, katsoo tuomarit.

Fria Tiden

  • 30
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement