Blogit

Uuden kättelytuomion jälkeen: Tasavertaisuusvatuutetun arviointiryhmä muodostuu sharialain puolestapuhujista

Tässä päivänä muutamana ilmoitettiin uusi ”kättelytuomio”, missä työtä hakeva musliminainen kieltäytyi kättelemästä ruotsalaista miestä ja saa siitä vahingonkorvausta sen vuoksi, kun hän ei saanut työpaikkaa. Nyt paljastaa kirjailija ja debatoitsija Katerina Janouch, että tasavertaisuusvaltuutetun arviointiryhmä muodostuu sharilain puolestapuhujista ja henkilöistä, jotka eivät halua rikollistaa terrorimatkoja.

Eilen kirjoitti Samhällsnytt tästä uudesta kättelytuomiosta, missä 24-vuotias nainen haki paikkaa tulkkina, tulkkausyrityksessä Semantix, mutta kun hän kieltäytyi kättelystä johtajan kanssa, valitsi yritys ettei mene pitemmälle hänen rektyroinnissaan.

Sai 40 000 kruunua

Tasavertaisuusvaltutettu oli sitä mieltä, että hänet alistettiin epäsuoraan syrjintään, kun yrityksen vaatimus siitä, että kättelee, on epäsuotavaa muslimiryhmille. Virasto haastoi yrityksen ja vaati 80 000 kruunua syrjintäkorvauksena. Oikeus ei kuitenkaan yksimielisesti antanut naiselle summaa, mutta puolitti sen vaatimuksen 40 000 kruunuun.

Puolestapuhuu Shariaa

Nyt kirjoittaa Katerina Janouch siitä, että tasavertaisuusvaltuutettu ottaa avukseen päätöksissään ”arviointiryhmän, jonka kerrotaan edustavan muslimista siviiliväestöä”. Siihen kuuluu mm. ” aktivisti Fatima Doubakil, joka on terroimatkojen rikollistamista vastaan ja Rashid Musa, joka katsoo, että sharialakia tulee käyttää”.

Arviointiryhmään kuuluu mm. myöskin:

*Shaima Abdullahi, ruotsalaiset muslimit rauhan ja oikeuden puolesta.
*Maimuna Abdullahi, muslimien inhimillinen oikeuskomissio.
*Ibrahim Bouraleh, islamin liitto.
*Hassanain Govani, vapaa imaami, shiiamuslimiyhdistyksestä Märstasta.
*Abdullahi Haji, ruotsalaisten somaalien akteemikkojenliitto.
*Awad Olman, imami, Fisksäträn moskeijasta.
*Zaynab Ouhabi, Ibn Rushd.
*Kadidja Bedoui, ei organisoitunut aktiivi, aktiivi pakolaiskysymyksissä.

”Rutosalaisia muslimeja rauhan ja oikeuden puolesta”, johti aikaisemmin Yasri Khan, aikaisemmin poliitikkona ympäristöpuolueessa, joka nousi julkisuuteen siitä, että hän myöskin kieltäytyi kättelemään naista.

Hänellä on myöskin ollut tehtäviä ruotsin nuorissa muslimeissa ja Ibn Rushdissa.

Samhällsnytt

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa