Blogit

Uutispotpurri

Käsitelläänpä yhden pitemmän jutun sijaan muutama lyhyempi juttu.

Ensin juttu sarjassa mitä minä sanoin.
Kirjoitin tässä viimeksi jutun Energiaremontti: oman aggregaatin hankkiminen kannattavaa? 

Mitä luin taannoin Iltasanomista? Arin halpa sähkö­sopimus päättyy vuodenvaihteessa – maitotilallinen aikoo ottaa järeät keinot käyttöön.

Jutussa oli laskettu sähkön hinta polttoainekulujen perusteella ja saatu lukemaksi 23 c/kWh.
Omassa jutussa olin laskenut kilowatin hinnaksi 29 senttiä.

Sähköisissä tunnelmissa pysymme edelleen. Sanna Marin tuli julkisuuteen sähkön hintakaton kanssa ja kertoi asiaa valmistellun jo syksyllä. Seuraavaksi julkisuuteen tuli työ- ja elinkeinoministeriön ylijohtaja Riku Huttunen joka kertoi saaneensa toimeksiannon asiaan noin viikko sitten, ja että esitys olisi rykäisty viikossa kasaan.
Eipä ole ensimmäinen kerta kun Marinin puheet paljastuvat potaskaksi. Taannoiseen Uniper-kriisiin Marin osallistui tekstiviestillä vaikka antoi muuta ymmärtää.

Kun kerran palturiin on päästy niin pysytäänpä siellä. Ensiksi täytyy kummastella jälleen median toimintaa. Miksi sitä ei kiinnosta Ameriikan presidentin puheiden todenperäisyyden tarkistaminen?

Joe Biden olisi lööppien kuningas jos media olisi tasapuolinen niin kuin se väittää olevansa. Joe on taas lasketellut niin paksua palturia että luulisi IP-lehtiä kiinnostavan. Ylittihän uutiskynnyksen se kun Joe kaipaili kuollutta kongressiedustajaa.

Nyt on vielä parempaa. Joe kertoi kuinka hän varapresidenttinä ojensi purppurasydämen sedälleen joka ei ollut sitä saanut. Asiassa on pieni ongelma. Setä kun oli heittänyt lusikan nurkkaan jo 1999, ja virallisten aikakirjojen, ei Joen muistin mukaan, Joen varapresidenttiys alkoi vuonna 2008. Vielä kummallisemmaksi asia menee kun Joe kertoi isänsä kirjoittaneen asiasta hänelle kun hänestä oli tullut varapresidentti. Joe Biden vanhempi kuoli vuonna 2002.
Onko niin että Joella on kuudes aisti ja hän keskustelee kuolleitten kanssa. Vai olisiko kyse sittenkin dementiasta?

On se kumma kun eivät jutut kelpaa. Siitäpä tuleekin mieleeni. Alibi on saanut kilpailijan. Lehdykän nimi on Helsingin Sanomat. Hesarilla kun tuntuu olevan palveluksessa pelkkiä rikostoimittajia. Yksi on syytteessä viestikoekeskusjutussa, toisella syyte niskassa rattijuoppoudesta, kolmannella valmiiksi tuomioita useista törkeistä rikoksista ja kohta niskassa vielä mahdollisesti kunnianloukkaussyyte. Onko niin että HS on muuttamassa toimituksensa nimen vetävään muotoon Rikospaikka?

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
p.grandell

creepy joe on ihan”rikki” kyllä muut ohjaa ukkoa muualta….sionistien marinionetti nukkehan on….

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement