Blogit

Vihreiden ihmisoikeushöpinät ovat ohipuhumista

Vihreiden tuore puheenjohtaja Pekka Haavisto meni sanomaan, että hallitusyhteistyö päätetään asiakysymysten perusteella, ei puolueen nimen perusteella. Siis hän kieltäytyi suoraan tyrmäämästä hallitusyhteistyötä perussuomalaisten kanssa. Siitähän riemu repesi vihreiden aivopestyissä riveissä (YLE Uutiset 14.12.2018)

Ville Niinistö: Ketään ei pidä demonisoida, vaan kaikkien ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa on puolustettava. Se on juuri oikea tavoite. Juuri siksi on käytännössä mahdotonta, että vihreät voisi sopia hallitusohjelmasta perussuomalaisen puolueen kanssa. Me puolustamme jokaisen ihmisarvoa, aina.

Emma Kari: Vihreät ei tingi ihmisoikeuksista tai ihmisten yhdenvertaisuudesta. Vihreä periaate on, että kaikkien kanssa keskustellaan. Vihreiden ja perussuomalaisten näkemykset ihmisten yhdenvertaisuudesta ovat kuitenkin niin kaukana toisistaan, ettei hallitusyhteistyölle ole perusteita.”

Outi Alanko-Kahiluoto: Ihmisoikeudet ratkaisevat. Jos @persut kunnioittaisi ihmisoikeuksia, vihreät voisi harkita hallitusyhteistyötä sen kanssa. Nyt niin ei ole.”

 

Mistä ihmeestä nämä vihreät ovat saaneet päähänsä, että perussuomalaiset eivät puolustaisi jokaisen ihmisarvoa tai kunnioittaisi ihmisoikeuksia? Tai että perussuomalaiset tinkisivät ihmisoikeuksista ja yhdenvertaisuudesta?

Ilmeisesti vihreät ovat määritelleet aivan uudelleen ihmisarvon ja ihmisoikeudet: heille ihmisoikeuksiin selvästikin kuuluu oikeus muuttaa haluamansa maahan ja saada ilmaista sossurahaa, kysymättä lupaa siltä vastaanottavalta maalta ja sen asukkailta. Mitenkään muuten ei näitä vihreiden kommentteja voi ymmärtää, koska perussuomalaiset eivät suinkaan vastusta ihmisarvoa ja ihmisoikeuksia – vain haitallista maahanmuuttoa.

Mitäs jos mekin ryhtyisimme pieksämään itse kyhäämiämme olkinukkeja?

 

1. Vihreät eivät kannata riittävää rahoitusta Hurstille.

Vastaus: ”Rikotte ihmisoikeuksia!”

2. Vihreät haluavat rangaista syrjäseuduilla asuvia.

Vastaus: ”Rikotte ihmisoikeuksia!”

3. Vihreät haluavat rangaista autoilijoita.

Vastaus: ”Rikotte ihmisoikeuksia!”

Tajusitte varmasti pointin? On aika opettaa vihreille, miten älytöntä ja väärin heidän mihinkään liittymätön ja itse virheellisesti määritelty ihmisoikeus-höpinänsä on. Eivät perussuomalaiset ole kenenkään ihmisoikeuksia rikkomassa tai poistamassa.

On epäeettistä jatkuvasti hyökätä perussuomalaisia vastaan valheellisin perustein – selvästikin vihreän propagandan tarkoituksena on saada kansa uskomaan, että perussuomalaiset oikeasti rikkoisivat ihmisoikeuksia.

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement