Blogit

Ville Niinistön sokea propaganda

Vihreiden entinen puheenjohtaja, valtakunnanpopulisti Ville Niinistö yrittää taas kalastella äänestäjiä, kun uusi puheenjohtaja Touko Aalto ei ole tarpeeksi röyhkeä ja häpeämätön suoltamaan propagandaa riittävän usein. Käsittelen seuraavassa Niinistön mielipidekirjoituksen (Helsingin Sanomat 8.4.2018) pimeimpiä kohtia.

 

1. ”Esimerkiksi irakilaisten myönteiset päätökset ovat romahtaneet. Vuonna 2015 myönteisen päätöksen sai 86 prosenttia. Vuonna 2017 luku oli 21 prosenttia. Tämä ei perustu lainsäädäntöön eikä hakijaprofiiliin. Siksi sitäon vaikea selittää muulla kuin poliittisella ja hallinnollisella ohjauksella. Näyttökynnys on nostettu kohtuuttoman korkeaksi.”

Ville Niinistölle ei tule mieleen, että muutos johtuu prosessin laadun paranemisesta: yhä useampi valheellinen tarina tunnistetaan valheelliseksi, kun aivan samanlaisia tarinoita on kuultu jo aikaisemmin niin monta.

Syy siihen, miksei Ville Niinistöllä käy tämä vaihtoehto edes mielessä, johtuu ideologisesta aivopesusta: punavihersokeiston maailmankuvaan ei mahdu ajatus, että turvapaikanhakijat edes teoriassa voisivat valehdella! He siis sulkevat silmänsä todellisuudelta – ovathan monet turvapaikanhakijat itse kertoneet, että he itse tai joku heidän tuttunsa on valehdellut.

Punavihersokeisto on valinnut elää toiveajattelun ja hyväuskoisen hölmöyden varassa – tällaiseen ideologiseen valintaan on toki jokaisella oikeus. On kuitenkin ikävää, että niin iso osa kansasta menee tähän mukaan. Tuskinpa nämä äänestäjät oikeasti ovat sitä mieltä, että realismin sijasta politiikan lähtökohdaksi on otettava vapaaehtoinen sokeus ja hyväuskoinen kivakiva-ajattelu, jossa maailman ja ihmisten pahuudelta ja valheellisuudelta suljetaan täysin silmät?

 

2. ”Maahanmuuttovirasto ei tee mitä tahansa hallintopäätöksiä: kyse on jopa elämästä ja kuolemasta.

Virheellinen ja mustavalkoinen kärjistys. Vaihtoehdot eivät todellakaan ole vain nämä kaksi: turvapaikka tai kuolema. Jokaisessa kaaosmaassakin on turvallisia alueita, eikä jokaista niin väittävää oikeasti henkilökohtaisesti vainota.

Palautettujen satunnaiset surmatkaan eivät tietenkään johdu Suomen turvapaikkapolitiikasta, koska ihmisiä kuolee aina ja kaikkialla. Satunnainen surma ei myöskään ole todiste siitä, että kyseinen maa olisi asukkailleen vaarallinen: muutenhan kaikista maailman maista tuleville pitäisi myöntää turvapaikka Suomesta, koska kaikkialla surmataan ihmisiä.

 

3. ”Suomi on nyt maa, joka hajottaa perheitä mielivaltaisesti, lähettää ihmisiä suurella todennäköisyydellä hengenvaaraan tai syrjäyttää paperittomuuteen. Tämä on häpeällistä. En olisi uskonut eläväni maassa, jossa ihmisoikeudet kyseenalaistetaan.

Jälleen käsittämättömän härskiä mustavalkoistamista Niinistöltä. Perheitä ei hajota Suomi vaan ne siirtolaiset itse, jotka lähtevät monen turvallisen maan läpi Suomeen ilmaisen sossurahan perässä. He voisivat palata kotiinsa, jolloin heidän perheensä olisi taas ehjä.

Suomi ei syrjäytä ketään paperittomuuteen. Nämä elintasosiirtolaiset ovat itse tahallisesti hukanneet paperinsa (kumma ettei kenenkään älypuhelin ole kadonnut samalla), jotta heidän valheensa menisivät helpommin läpi. Kun heidän henkilöllisyydestään ei ole varmaa tietoa, ei ole niin helppo todistaa, ettei henkilö oikeasti koe vainoa kotimaassaan.

Se, ettei henkilö saa turvapaikkaa, on hänelle käsky lähteä takaisin kotimaahansa. Eikö Niinistö todellakaan tajua, mitä seuraa siitä, jos siirtolaisten sallitaan jäädä Suomeen kielteisestä päätöksestä huolimatta? Silloinhan koko prosessi on ihan turha: kaikki halukkaat jäisivät Suomeen joka tapauksessa. Kuvitteleeko Niinistö, että Suomen hyvinvointiyhteiskunta kestää tällaisen politiikan seuraukset, kun Afrikassa ja Lähi-idässä on satoja miljoonia ihmisiä valmiina säntäämään Eurooppaan elätettäviksi?

Lyhytnäköisyys on vapaaehtoista typeryyttä. Oman politiikan seuraukset pitää katsoa loppuun saakka. Tätä ei punavihersokeisto valitettavasti tee.

Ja mitä tulee ihmisoikeuksiin, niin niihin ei oikeasti kuulu oikeus muuttaa vapaasti haluamaansa maahan. Jokainen saa toki yrittää, mutta jokainen maa myös valitsee itse, keitä se ottaa sisään ja millä kriteereillä. Niinistö edustaa tässä kommunismista tuttua ääri-internationalismia, jossa ideologisista syistä hämärretään valtioiden rajat ja suvereniteetti.

 

Ville Niinistö ja muu punavihersokeisto ajaa Suomelle niin tuhoisaa politiikkaa, että se voitaisiin jo katsoa maanpetokseksi: päämääränä on suomalaisen yhteiskunnan ja oikeusvaltion romahduttaminen.

Toivon, että mahdollisimman moni äänestäjä uskaltaa puhkaista oman aivopesukuplansa ja kohdata todellisuuden realistisesti – silloin näiden ääri-internationalistien kannatus romahtaa. Niin on käynyt jo suunnilleen kaikissa maissa, joissa haittamaahanmuuttopolitiikkaa on harjoitettu Suomea pidempään ja suuremmassa mittakaavassa.

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement