Blogit

Voimme tehdä islannit, jos vain haluamme

Mauri Peltokangas.

On selvää, että kaikkia miellyttävää politiikkaa ei parlamentaarisessa systeemissä ole helppoa löytää. Aina löytyy toinen mielipide ja aina jokin on jonkun mielestä päin persettä.

Pienessä maassa olisi kuitenkin mielestäni helppoa löytää yksi asia, joka auttaisi pienen maan olemassaoloa: jos poliitikot yli puoluerajojen ymmärtäisivät ja myöntäisivät, että Suomi ei voi pelastaa maailmaa juuri miltään osin. Jokainen tietää, että emme voi koskaan lopettaa maailmasta köyhyyttä, sotia, väitetyn ilmastonmuutoksen vaikutuksia tai ylipäätään mitään globaalia ongelmaa. Tänään kansan ihmeeksi eduskunnassa suuri osa edustajista uskoo tuota globaalia hulluuden huipentumaa viikoittain.

Me voimme promillen osana maailmaa vain näytellä ja kuvitella olevamme hyviksiä. Tuo kuvitteleminen ja vuosikymmeniä jatkunut sinisilmäisenä maksajana oleminen ja sen vaikutukset maamme talouteen tekee meistä itsestämme tätä menoa muiden silmissä idiootteja sekä suvereniteetin menettäneen halvan, paljaaksi kolutun kehitysmaan.

Valtiomme velkaantuu siten, että tulee aika, jolloin joudumme EU:n holhoukseen. Näin käy, jos EU pysyy kasassa, ja nykyinen lisääntyvä integraatiokehitys jatkuu. Ylivelkaantumistamme tullaan käyttämään kapulana meitä liittovaltioon ja rahaliittoon kansalta kysymättä väkisin liitettäessä. Meille vaan ilmoitetaan, että meitä ei pelasta mikään muu kuin EU-integraatio ja liittovaltio. Tuo on tietenkin pelkkää paskaa, koska voimme tehdä islannit milloin vain haluamme ja jos päättäjiltä löytyy munat.

Ensiapuna velkaantumisen ja Suomen alasajon lopettamiseen on olemassa ratkaisu. Lopetamme kaiken hyysäämisen ja rahan lappaamisen ulos. Toteutamme nyt alkuun muutaman vuoden järkähtämätöntä talouspolitiikkaa, jossa kaikki – korostan kaikki – varat käytetään vain Suomen ja suomalaisten hyvinvointiin ja sitä kautta palveluidemme parantamiseen ja taloutemme kohentamiseen. Yritysveromallin itse ottaisin esimerkiksi Virosta

Tervehdin seisaaltaan taputtaen Unkarin ja niiden maiden johtajia, jotka päätöksissään nostavat oman maansa ja kansansa edun kaiken muun edelle.

Mauri Peltokangas

Kirjoittaja on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Keski-Pohjanmaalla, Kaustisen kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava