Blogit

Vuosikatsaus 2016

Vuosi 2016 on luettava vedenjakajavuodeksi, joka muutti maailmaa ja historiaa. „Suuri pamaus“ jäi tulematta, vaikka kaikki ennusteet ja odotukset tätä uumoilivat. Pankkimaailman, valtioiden, keskuspankkien ja fiat-valuuttojen kaatumista ei nähty, vaikka kaikki mainituista on enemmän tai vähemmän konkurssissa.

Näistä tapahtumista voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä yksinään ja yhdessä, jos lukijalla on haluja käyttää päätään, edes hieman.

Vuosikatsaus 2016

Tammikuu

Tammikuu alkoi rytinällä. Uuden vuoden yön tapahtumat Saksassa onnistuttiin valtamediassa peittelemään vain muutaman päivän ajan. Saksan uusi raiskauskulttuuri ei kuitenkaan alkanut vasta tuona kohtalokkaana yönä, vaan jo loppukesästä alkoi tihkua tietoja Merkelin kutsumien „vieraiden“ harrastuksista.

Kiinassa upposi CSI kolmesatanen useaan kertaa siinä määrin, että markkinat joutuivat vetämään hätäjarrusta. Myös USA-osakemarkkinat notkahtivat merkittävästi.

Baltic-dry-index putosi ensikerran alle 400 pisteen ja hetkellisesti oli halvempaa vuokrata kokonainen tankkerilaiva, kuin Ferrari Testarossa.

US-senaattori Rand Paul (Ron Paulin poika) epäonnistui lopullisesti FED-aloitteensa kanssa ja seinäkadun pojat juhlivat voittoaan ostamalla itselleen tuplabonukset ja paksummat viivat.

Oman auton renkas ohitti Nigel Faragen moottoritiellä.

Helmikuu

Pakolaisten raiskauskulttuuri otti tuulta alleen Saksan Kölnin tapahtumien tultua ilmi ja jopa Suomen tapahtumia huomioitiin maailmalla. Saksan turvallisuustoimijat ennustivat Saksaan sisällissotaa.

Puolassa media tämä hetki tulkittiin „Euroopan raiskaukseksi“, mutta Saksa (ja myös Suomi) vaati kansalaisiltaan kärsivällisyyttä „Rapefugees“ – ilmiölle siitä huolimatta.

Kreikasta Kosin saarelta löytyi hukkunut lapsi, jota käytettiin surutta mielialojen kääntämiseen.

Markkinat maailman laajuisesti menettivät voimiaan. Baltic-dry teki uuden maailma ennätyksen pudotessaan alle 300 pisteen. Konttiliikenteen katoamisen seurauksena jopa Jenkeissä rekat seisoivat virattomina ja aiheutti kuskeille nivelongelmia peukalon pyörityksestä.

Brexit – kampanja alkoi. Daily mailin mukaan 92% briteistä haluaa erota EUsta.

Nasa huomaa omakotitalon kokoisen meteoriitin, joka oli jäänyt ennen huomaamatta!

Maaliskuu

Terrori-isku Brysselissä jatkaa Pariisin jälkeen Euroopan terrorikampanjaa. Tapahtuma päivä on 22.3 joka on sattumalta Skull&Bones luku 322 väärinpäin tai „amerikkalaisittain“! Monia kysymyksiä jää auki koska teon konsepti muistuttaa edellisiä iskuja.

Saksan „pakolaisten“ kulut kirjataan „kehitysavun“ momentille ja kokonaisummasta ei ota selvää Merkelkään!

Apple asettuu julkisesti vastustamaan FBIta, joka vaatii iPhoneen takaporttia, joka mahdollistaisi salaisen seurannan. Syynä FBI esitti syyksi San Bernardino – terrorin, jonka tekijällä oli käytössä iPhone ja kukaan ei päässyt sen tietoihin käsiksi.

Maailman talous painui edelleenkin, varustamot kaatuilevat vai pitäisikö sanoa upposivat.

US-öljyfirmoja päätyi Saudi omistukseen.

Kanada luopui kaikesta fyysisestä kullastaan samaan aikaan, kuin Jenkit tunnustivat, että F-35 hävittäjän kehitysohjelma on miljardien konkurssi. Suomi harkitsee hankkivansa tähänkin konkurssiin osuuksia ja kullasta olemme luopuneet jo aikoja sitten.

Huhtikuu

Jenkit valuvat kohti köyhyyttä, kun joka kolmas jenkki ei enää kykene hoitamaan tuloillaan perustarpeitaan kunnolla. Yli puolet jenkeistä ei omista 400 Dollaria hätävaroja ja joka viidennessä perheessä on kaikki perheenjäsenet työttömänä.

„Panama-paperit“ leviää maailmalle ja vaativat ensimmäisen poliitikon skalpin, kun Islannin pääministeri Gunnlaugsson joutuu eroamaan. Islannin lisäksi ei muissa maissa nähdä syytä toimenpiteisiin ja bordellin valot vilkkuu entisellään ja samppakaljapullon korkit poksahtelee edelleenkin.

Kalifornian yliopiston vierasluennoitsija näytti maailmalle miten helppoa esimerkiksi haastatteluvideoita on manipuloida.

Puolainen pelifirma tuo markkinoille egoshootteri pelin jossa vapautetaan Eurooppa ISIS-taistelijoista. Tanan Rasistit!

Toukokuu

Draghin ostokampanja käy edelleenkin Euroopan veronmaksajin kukkarolle ja lisää takuutuksia sataa veronmaksajien syntisäkkiin viikko viikkolta.

Merkel avaa rajoja Sipilän kanssa kilpaa, koska Euroopan geenibooli on köyhtymässä.

Englannin kuningatar pelkää omaa kansaansa ja valmistautuu karkkaamaan maasta, jos „jengi lähtee kadulle“

Yhä useampi ihminen siirtää elämäänsä appsien kautta iPhone-orjuuteen.

US-armeijan tankit kävivät Grafenwöhrin „tankkikisoissa“ näyttämässä täydellisen osaamattomuutensa.

Ensimmäiset viestit eliitin pedofilia orgioista levisi medioissa ja samaan aikaan Euroopan valtamediat tupputtivat eurooppaan uusia seksuaalisuuden muotoja ja variaatioita.

Talouden viimeisiä saavutuksia sai ihailla Arizonan aavikolla, josta löysi parkkipaikkkansa 300 dieselveturia, joilla ei ollut vedettävää.

US-talous näytti muutenkin kasautuvan alas ja mäki jyrkkeni vauhdilla. Tämä näkyi reaalituloissa ja ostovoimassa, jotka ovat kehittyneet suuntaan alas jo viimeiset 50 vuotta, entistä konkreettisemmin.

Kesäkuu

Brexit, Brexit ja Brexit oli kesäkuun teema joka tuutista. Nigel Farages ohitti vastustajansa oikealta ja vasemmalta, vaikka vielä tammikuussa miehen onnistui ohittamaan, jopa irronnut rengas.

EU-politikoille tämä(kin) tuli yllätyksenä, koska valtamedia oli tukenut EU-eliittiä rumputulellaan koko kevään ajan ja julistanut Brexitin mahdottomaksi.

Kiina pyysi julkisesti kanslaisiaan ostamaan kultaa, koska kullalla Kiinasta tulee „maailman mahti no 1“. Kanada tyytyi laillistamaan oraaliseksin!

Britit ostivat kuusi hävittäjää laivastolleen, jotka eivät toimi yli 32 asteen lämpötiloissa.

St. Gotthard tunnellin avajaiset esittivät todella outoja tunnelmia ja käsityksiä maailman menosta…..

USAssa Orlandossa ryntää mies sisään homobaariin ja teloittaa lauman ihmisiä. Pian kuitenkin useat skeptikot tuovat esiin omituisuuksia tapauksen kulussa ja asia jää historian mappeihin pölyttymään.

Heinäkuu

Huolimatta jenkki- ja Eurooppatalouden pitkään jatkuneesta alamäestä molempien mantereiden pörssit juhlivat keskuspankkirahalla. Päivittäin rikotaan ennätyksiä.

Brittien punta ja Nigel Farage joutuvat paineen alle.

911-raportin odotetut „28 sivua“ julkaistaan. Tieto, jonka monet jo tiesivät, että saudit ovat sekaantuneet terrori-iskuun muuttuu viralliseksi, mutta ei aiheuta toimenpiteitä, koska O´Boy!

Maailman „rekkaterrorin“ ensi-iltaa vietetään Ranskassa Nizzassa. 80 osallistujaa joutuu maksamaan eturivinpaikoistaan hengellään.

US-merivoimien sotalaiva kalistelee sapeliaan eteläkiinan merellä.

Merkel uskoutuu Reutersille. Merkel kertoo, että voi olla, jopa, kenties, ehkä mahdolllista, että pakolaisten seassa Eurooppaan tulee terroristeja.

Maa on pannukakku – teoria saa siivet alleen ja lentää maailman yli horisontista horisonttiin.

Elokuu

Kesäloma-aikana annetaan suuria varoituksia. Saksassa ja Itävallassa kehoitetaan varastoimaan kymmenen päivän muonat ja juomat varastoon.

Syyskuu

US-köyhyys lisääntyy ja nuoret myyvät itseään ruokaa vastaan. Sama ilmiö esiintyy myös Kreikassa.

US-vaalikampanjan mutapaini alkaa ja Hillary luhistuu 9/11 – muistotilaisuudessa ja joudutaan auttamaan autoon.

Syyskuun ensimmäisenä räjähtää Cape Canavaralissa – Falcon 9 – raketti muuttuu pölyksi – tunnistamattoman esineen ohilennon takia (?).

Kansallisuuksin tuhoaminen jatkuu ja „saksalainen neito“ ilmestyy 70-vuoden tauon jälkeen vaihtoehtomedian sivuille.

Lokakuu

Lokakuun 3. päivä Dresden muuttuu linnakkeeksi – poliitikot pelkkävät vihaista kansaa, joka ei ymmärrä „tervetuloa“ – politiikkaa

Syyrialainen Jaber al-Bakr hirttää itsensä paitaansa Chemnitzissä epäonnistuneen pakonsa jälkeen – koko tarina on surkuhupaisa, mutta valtamedia pitää kiinni „virallisesta tarinasta“ loppuun asti.

US-köyhyys lisääntyy ja saa uusia muotoja. Joka kolmas jenkki on korviaan myöten veloissa.

Deutsche Bank saa kuolemantuomionsa jenkkilässä 14 miljardin oikeuskäsittelyssä, kun samalla US-vaalien sapelit kalisevat kiihtyvällä tahdilla.

Maailman geopoliittinen sapelinkalistelu kiihtyy, mutta jää vähälle huomiolle US-vaalien alla.

Marraskuu

Musta perjantai jenkeissä saa idiootit liikkeelle taistelemaan toisten idioottien kanssa maailman „viimeisestä“ kulutushyödykkeestä verissä päin.

John Podesta epäonnistuu Clintonin vaalikampanjan „pitzapoikana“. Mies sekoittaa tilaukset ja „pitzat“ leviää mediaan. Myös isä-Clintonin tilauksista tihkuu mausteisia yksityiskohtia julkisuuteen.

US-vaalien mutapaini muuttuu loanheitoksi ja Soros päästää US-version „Antifasta“ irti. Tämä herättää ihmisiä, jopa Euroopassa asti ja Saksan AfD ja Ranskan Front Nationali kerää kannatusta. Suomen „pikku-kokoomukseksi“ muuttunut PerusSoinilaiset kutistuu, kuin pyy maailmanlopun edellä.

Joulukuu

Uussanoja ilmestyy maailman politiikkaan! „Fake News“ muuttuu kaiken nykymenoa, nykypolitiikkaa ja poliitiikkoja, sekä globalismia arvostelevan puheen synonyymiksi.

Valtamedian katsojaluvut, tilaajat ja irtomyynti laskee yhtä varmasti, kuin aurinko länteen. Uusi media nousee idästä joka aamu valaisemaan eilisen valheet.

Jopa Google iskee „Fake News – rintamalle“ omat totuuden soturinsa, kuten myös Facebook. Totuuden etsiminen vaikeutuu, mutta ei silti muutu mahdottomaksi.

Tässä pikainen yhteenveto ja bonuksena joitain tammikuun ensimmäisen otsikoita:

Tusina kuolleita Istanbulissa.

Dortmundin tuhatpäinen matujoukko hyökkäsi poliisin kimppuun.

Berliini: Uuden vuoden yö, kun sotatila-alueelta!

Uuden vuoden yö: Seksuaalista häirintää, vakavasti loukkaantuneita ja tulipaloja.

Suomessa kaikki hyvin, kunhan puhutaan mukamukaviapuheita!

Kaikki sujuu suunnitelman mukaisesti!

Rattoisaa ja tapahtumarikasta vuotta 2017!

Kiitos

Hämis