Blogit

WALLSTRÖM OTTAA KAHDEKSANNEN SIJAN ANTISEMIITTILISTALLA

Margot Wallström välittää enemmän terroristeista kuin heidän uhreistaan. Tätä väittää Simon Wiesenthal-keskus, joka nyt sijoittaa ruotsin ulkoministerin sijalle kahdeksan vuosittaisella listallaan, väitetyistä antisemitismisistä puheista ja tapahtumista, raportoi Jerusale Post.

”Eräässä kommentissaan väkivallasta Israelissa Palestiinalaisista puukonheiluttajaterroristeista ja niistä israelilaisten poliisien ottamista toimenpiteistä hyökkäysten vanavedessä nk. ”puukonheiluttajia” vastaan, vaati Wallström tutkimusta siitä, mitä hän kutsui ”oikeuden ulkopuolisiin” tappamisiin israelilaisten poliisien taholta”.

Tämän kirjoittaa kansainvälinen juutalainen organisaatio Simon Wiesenthal-keskus motiivissaan sille, että he sijoittava ruotsin ulkoministerin sijalle 8 vuotuisessa top 10-listassa väitetyistä antisemitismistä.

Top-lista muodostuu USA:n hallitus päätöksestään viime viikolla, laskemallaan läpi YK:n päätöslauselman turvallisuusneuvostossa, jossa kiinnitettiin se, että Israelin rakentamat asuinalueet palestiinalaiselle maaperälle ovat laittomia.

Antisemiittilistalla on myöskin mukana mm. maat Ranska ja Puola, brittiläinen Labour-johtaja Jeremy Corbyn, alt-right-profiili Richard Spencer ja erilaisia projekteja jotka boikotoivat Israelia.

Yksikään suuri mediatalo ruotsissa ei vielä ole raportoinut tätä uutista. Kun Björn Söder (SD) joutui samalle listalle vuonna 2014 niin valtamedia veti kirkuvat otsikot.

Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement