Blogit

YK maalaa ruotsin ”rasistiseksi” helvetiksi, missä maahanmuuttajat alistetaan ”tuskallisen paljolle rasismille”

Ruotsin suurin probleema on kaikki ”viharikollisuus” ja kaikki ”rasistinen väkivalta”, jota tehdään maahanmuuttajia kohtaan. Tätä mieltä on YK:n rotusyrjintäkomitea uudessa asiakirjassaan, missä ruotsia kritisoidaan siitä, että nk. rasistisia organisaatioita ei vielä ole kielletty, raportoi SvD. YK vaatii, että Ruotsi aloittaa nopeata toimet ”vihaa” vastaan.

Monien ruotsalaisten on uskottavasti vaikea tunnistaa itsensä tästä uudesta rotusyrjintäkomitean YK-asiakirjasta. World Value Survey on aikaisemmin osoittanut, että ruotsalaiset ovat ”maailman eniten suvaitsevainen kansa”. Mutta SvD:n mukaan, joka on käynyt läpi tämän uuden nk. YK-raportin, on se täysin vakavasti otettava.

Dokumentti perustuu kevään raporttiin ruotsin YK-liitolta, verovaroin rahoitetulta vasemmisto-organisaatiolta, joka ei ole osa YK-systeemiä. SVT:n mukaan, on tämän alkuperäisen raportin ”tarkastanut rotuerottelukomitea”. Komitean päätelmä, joka nyt siis on julkaistu, voidaan ladata tästä.

Ruotsi saa äärimmäisen kovaa kritiikkiä kaikesta ”rasismista” ja ”syrjinnästä”, johon YK:n mielestä, maahanmuuttajat alistetaan maassa.

SvD:n artikkelin mukaan, maalataan Ruotsi sellaiseksi maaksi, jota ravistelee ”rasistinen viharikos” afrikkalaisia, juutalaisia, muslimia ja romaaneja kohtaan.

Raportin mukaan, alistetaan esimerkiksi ”afroruotsalaiset” ruotsissa ”tuskallisen paljolle rasismille”, kirjoittaa SvD.

Erityisen vakavia, YK-n mukaan, ovat ne kaikki ”rasistiset” hyökkäykset jotka muslimit ja moskeijat kohtaavat. Nk. afroruotsalaiset muslimisnaiset ovat erityisen alistettuja ruotsalaisten vihalle, YK:n mukaan.

YK vaatii ruotsia ”välittömästi” ryhtymään toimiin siksi, että turvaavat nämä muslimiryhmät ”väkivallalta, viharikoksilta ja kiihotukselta kansanryhmää vastaan”, sekä katsoo sen, että muslimien omaisuutta ei alisteta rikoksen kohteeksi.

Samalla lailla kirjoittaa YK:n raportinlaatija afrikkalaisista ruotsissa, siis ”afroruotsalaisista”. Näitä alistetaan sekä nk. viharikoksille ja ”rasistiselle profiloinnille” mediassa. Myöskin muslimit esitellään ”stereotyyppisellä” tavalla, heidän väittämänsä mukaan. YK kehottaa siksi Ruotsia haastamaan sellaiset journalistit oikeuteen, jotka kirjoittavat negatiivisesti ”afroruotsalaisista”. Jos tämä koskee erityisesti vaihtoehtomediaa, on epäselvää, mutta raportissa nimetään ”viharikos” netissä.

YK tarkoittaa myöskin, että maahanmuuttajat alistetaan syrjinnälle, kun on kysymyksessä työn saanti ja asunto. Myöskin tämä ruotsin on pakko lopettaa, jotta erottelu ei jatkuisi.

Samoin ruotsia kritisoidaan siitä, että niin harva romaani työskentelee. YK:n mukaan kyseessä on syrjintä. Myöskään se, että romanien leirit revitään, ei myöskään ole hyväksyttävää.

Lisäksi esittää raportti huolestuneisuuttaan kaikista ”rasistisista organisaatioista”, jotka ovat maassa, sekä heidän julkisista kokoontumisistaan ja toimistaan.

Ruotsilla on myöskin liian vähän haasteita ja langettavia tuomioita sellaisia henkilöitä vastaan, jotka tekevät ”kiihotusta kansanryhmää vastaan” ja muihin nk. viharikoksiin, verrattuna siihen, kuinka monta tapausta on raportoitu poliisille, YK:n mielestä.

”Ruotsin tulee myöskin tutkia ja katsoa se, että rankaisevat poliitikkoja ja journalisteja, jotka syyllistyvät kiihotukseen kansanryhmää vastaan. Erityisesti tulisi lisätä suvaitsevuutta ja kunnioitusta monimuotoisuuden puolesta puhumiseen journalistien keskuudessa”, nimetään tässä YK-raportissa SvD mukaan.

Kirjoittajat sanovat myöskin olevansa erittäin huolestuneita kaikista moskeijoiden murhapoltoista ja turvapaikanhakijoiden vastaanottojista, jotka heidän mielestään tapahtuu ruotsissa.

YK myös väittää, että ruotsalainen poliisi osallistuu usein maahanmuuttajien ”rodulliseen profilointiin”, mikä on täysin mahdotonta hyväksyä.

Lisäksi päätellään, että ruotsin terroristilait ovat suhteettomalla tavalla suunniteltu muslimeja vastaan, kun taas ”uusnatsien” rikoksia ei tutkita terroritekoina.

Ne toimet, jotka YK ehdottaa, mitä ruotsin tulee tehdä, on, mm. enemmän haasteita kiihotuksesta kansanryhmää vastaan ja, että maan poliisi saa lisää koulutusta ”viharikoksista”. YK vaatii ruotsia ryhtymään muutosten tekoon jo seuraavien vuosien aikana. Kaikkein tärkeintä on, että he nopeasti aloittavat toimet nk. rasistisia organisaatioita vastaan. Jos tämä tarkoittaa kieltoa, se jää nähtäväksi. YK:n puheenjohtaja Aleksander Gabelic sanoo toki SvD:lle, että Ruotsi rikkoo YK:n yleissopimusta rotusyrjintää vastaan, kun he sallivat tällaisia ryhmiä.

SvD:n mukaan, on YK:n raportti hyväksytty ruotsin hallituksen puolelta.

Fria Tiden

Shares

Tietoa julkaisijasta

Markku Lindström

Olen ruotsissa asuva, realisesti ajatteleva, isänmaallisesti asioita tarkkaileva kirjoittaja. En ole rasisti enkä myöskään nazisti. Tarkkailen ja tutkailen mitä maailmalla tapahtuu, joista sitten etupäässä käännän kirjoitukset ja uutiset alkuperäisessä muodossaan. Linkit löytyvät jokaiseen käännettyyn uutisjuttuun.

Kansalaisen verkkokauppa