Blogit

Yksikään suomalainen ei voi olla suomalaisuutta vastaan

Mauri Peltokangas (ps.)

Ihmettelen usein lukiessani vihervasemmiston ja itse asiassa kaikkien muiden paitsi persujen ulostuloja. Miten voi olla mahdollista, että poliitikot ja osa suomalaisista fanittavat Suomen, suomalaisten ja suomalaisuuden vastaista politiikkaa?

On jokseenkin järkyttävää lukea otsikoita, joissa monikulttuurista islamisaatioon suuntautuvaa kehitystä väännetään Suomen kansalle joksikin hyväksi. On täysin selvää, että tälle hienolle maalle ei hyvä heilu, jos poliittinen ääri-islamismi saa koskaan jalansijaa kristilliseen arvopohjaan nojaavassa yhteiskunnassamme.

Isänmaallisen ja esi-isiemme uhrauksia arvostavan elämäntapani ja kasvatukseni kautta katson, että kristilliseen arvopohjaan nojautuva Suomi on hyvä veroa maksavalle kansallemme sellaisena, kuin se ennen oli ja osin vielä nytkin on. Itse katson, että arvopohjamme on jotain aivan muuta kuin se, että nainen kivitetään kuoliaaksi, jos hän joutuu raiskauksen uhriksi, tai muuta koraanin säkeiden mukaista ja länsimaisen tavallisen ihmisen käsityksen vastaista, mitä poliittinen islamismi ajaa.

Olemme käännekohdassa. Meidän on yhtenäisenä kansana päätettävä, että on aika lopettaa haitallinen maahanvaeltaminen niistä maista, joista tulee suuria määriä mahdollisia ääri-islamismin kannattajia. Me emme mielestäni voi hyväksyä takaisin muuttavaksi ainoatakaan ISIS:n riveihin vaeltanutta.

Tämä maa ei kaipaa enää yhtään sellaista tekoa, mistä olemme saaneet ikäväksemme lukea useita surullisia otsikoita viimeisen parin vuoden aikana.

Ratkaisu on yksinkertainen. Seis islamismin, sharia-lakien ja raiskauskulttuurin rantautumiselle Suomeen!

Vaasan vaalipiiri #17 Peltokangas

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement