Blogit

YLE osoittaa, miksi YLE-vero on poistettava

Ketään ei varmastikaan yllätä puna-YLEn propagandatehtaan tämänpäiväinen toiminta.

  Maanantaina 18.12.2017 julkaistiin hallituksen teettämä raportti maahanmuuton kustannuksista; siitä selviää mm. seuraavaa:

  ”Kelan tukiin oikeutetut EU-alueen ulkopuolelta pakolaisina tai muina ei-työperäisinä maahan tulleet ovat kasvaneet vuodesta 2004 vuoteen 2016 määrältään 125 334 henkilöllä. Kasvua on tapahtunut yli 2 000 prosenttia.” (Suomen Uutiset, 18.12.2017)

  Tiistaina 19.12.2017 YLE turautti ulos vastapropagandansa:

  ”Kymmenientuhansien turvapaikanhakijoiden tulo luo Suomeen tuhansia työpaikkoja. Turvapaikanhakijoille tarvitaan ruokaa, kouluja ja lääkäreitä. Osa palveluista ostetaan paikallisilta yrityksiltä.”

Väestönkasvu ”luo” tietenkin aina työpaikkoja, täysin riippumatta siitä, syntyykö uusia ihmisiä suomalaisille vai tuleeko niitä ulkomailta. Sillä on kuitenkin aivan mitätön merkitys siihen verrattuna, että keskimääräisen somalialaisen tai irakilaisen nettovaikutus julkiseen talouteen on yli 12 000 euroa vuodessa miinuksen puolella. Se, että esimerkiksi aina muutamaakymmentä turvapaikanhakijaa kohti tarvitaan yksi uusi suomalainen tekemään jotakin työtä, ei tietenkään muuta niiden kahdenkymmenen turvapaikanhakijan vaikutusta negatiivisesta positiiviseksi: he ovat edelleen elätettäviä, eivät elättäjiä.

Itse raportista YLE tyytyi eilen uutisoimaan: ”Hallituksen selvitys maahanmuuton taloudellisista vaikutuksista ei paljasta maahanmuuton hintalappua. Sosiaali- ja terveysministeriön raportista ilmenee, että maahanmuuttajat ovat todella epäyhtenäinen ryhmä. Tämä vaikeuttaa tarkkojen summien laskemista.

Hui kauhistus, tarkkaa kokonaissummaa ei luultavasti koskaan saada selville! YLEn propagandassa tämä tietysti tarkoittaa sitä, että kustannukset olisivat jotenkin kiistettävissä. Todellisuudessa ne ovat silti edelleen täysin kiistattomia, ja erilaisia summia löytää kyllä halutessaan itse raportista sekä sen käyttämistä lähteistä. Myös eri maahanmuuttajaryhmien erot selviävät havainnollisesti.

 

Tämä ei voi enää jatkua. Joko YLE-vero on poistettava kokonaan tai sitten YLE on pakotettava puolueettomaksi, propagandattomaksi ja faktoja pimittämättömäksi toimijaksi! Eihän siinä ole mitään järkeä, että kansalaisten verorahoja kohdennetaan ideologisesti yksisilmäisen ja puolueellisen propagandakoneiston ylläpitämiseen.

Tämähän on käytännössä ihan sama asia kuin jos joku päättäisi, että kaikilta kansalaisilta alettaisiin periä natsiveroa, jolla rahoitettaisiin Pohjoismaisen vastarintaliikkeen tiedotus-, propaganda- ja mediatoimintaa.

  Kaikkien ideologisten liikkeiden tulee olla tasavertaisia, eikä punavihreä YLE saa saada sen enempää tukea verorahoista kuin muutkaan poliittiset ja ideologiset toimijat. 

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan