Blogit

A. Stubbin ruotsikuvaa ym. on päivitettävä

Alexander Stubb on suuri kokoomuslainen ajattelija jonka lausahduksista olemme saaneet nauttia vuosien kuluessa. Hänen olisi syytä päivittää ruotsikuvaansa. Ei mulla muuta.
Lähdetäänpä liikkeelle muutaman vuoden takaisesta. Silloin Alexander kertoi Donald Trumpille että Ruotsi on maahanmuuttomyönteinen, kansainvälinen ja liberaali. Hän kertoi myös Ruotsin olevan yksi turvallisimmista maista maailmassa.
Ainakin turvallisuusaspektia olisi syytä päivittää. Stubb voisi kertoa maassa rehottavasta maahanmuuttajien harjoittamasta jengi- ja klaaniväkivallasta, lähes päivittäisistä ammuskeluista, autonpoltoista, räjähdyksistä, jengimurhista. Alunperin Stubb lähetti twiittinsä kritisoidessaan Trumpin ruotsipuheita jossa hän kiinnitti huomionsa maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin.
Tuon seurauksena Alexanderin olisi syytä päivittää myös twiittiään ”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.” Monikulttuurisuuden lieveilmiöistä olisi paljonkin kerrottavaa.
Kun katsotaan missä jamassa EU on, josta Alexander puhuu Eurooppana, on todettava että hallitus on täynnä pölhöpopulisteja, mutta pölhöpopulistisin puolue on siitä huolimatta oppositiossa. Se puolue on kokoomus.
Niin, mites se nyt onkaan? Onko Alexanderilla yhtään tietoa ketkä ovat räikeästi yliedustettuina jo pelkkinä toimeentulotuen saajina? Kuka se onkaan varsinainen pölhöpopulisti lausuntojensa ja twiittiensä puolesta?
Laitetaas vielä yksi. Alexander Stubb avasi vuonna 2011 sanallisen arkkunsa Pohjoismaiden neuvoston kokouksessa. Poistuessaan kokouksesta Stubbin kuultiin tokaisevan: ”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
AVipunen

Sääli että Stub faijansa suku ehti Stalinilta karkuun. Olis tehnyt hyvää tuollekin ien-tuulettajalle nautiskella kommunismista.

Evplasse

Ruotsi 2050 muslimivaltio ja uhka Suomelle

p.grandell

yhtä tyhmiä on orpo, tuppurainen/sekä s-marin…..

Timppis

Niin miten sen nyt otta ahneita häikäilemättömiä kiipijöitä ja kusettavat minkä kerkeävät luultavasti ohjaillaan muualtakäsin.