Blogit

Biden möhlii, Valkoinen Talo siivoaa jäljet, media vaikenee

Taas olisi medialle ollut tarjolla lööppijuttu Ameriikan presidentistä jos vain puoluekanta olisi ollut republikaani tai sukunimi Trump. Koska näin ei ollut, tasapuoliseksi itseään väittävä media vaikenee. Jälleen.

Kyse on aiemmin kertomastani tapauksesta jossa nukkehallitsijana toimiva Biden oli lukenut teleprompterista lukuohjeen: lainaus päättyy, toista edellinen rivi.

Nyt Valkoinen Talo väittää Joe Bidenin sanoneen lainaus päättyy, antakaa kun toistan edellisen rivin uudelleen.

End of quote.

Let me repeat the line: “Women are not without electoral…” and/or political — “or” — let me be precise; not “and/or” — “…or political power.”

Jostain syystä tilanteesta kuvatuilla videoilla ei kuulla sanoja let me. Sky News Australia uutisoi Valkoisen Talon vääristelystä. .
Samoin se teki pilaa jo aiemmin kömmähdyksestä. Ei vain kerran vaan kahdesti.

Vääristeleekö Valkoinen Talo totuutta? Vastaus on kyllä. Arvatkaa jos Trumpin kaudella Valkoinen Talo olisi tehnyt saman olisiko asiasta noussut mediamyrsky niin maailmalla kuin meillä. Olisi. Nykyinen puolueellinen media ei ole vallan vahtikoira vaan vallan puudeli.

Kysymys kuuluu: jos demokraattijohtoinen Valkoinen Talo on valmis valehtelemaan noin pienestä asiasta, mihin muuhun demokraatit ovat valmiita? Poliittisten vastustajiensa kampanjan vakoilemiseen, mustamaalaamaan poliittisia vastustajiaan kokoamalla juttuja jotka eivät pidä paikkaansa? Valmiita järjestämään näytösoikeudenkäyntejä joissa tähtitodistaja kertoo kuulopuheita ja valehtelee?

Mistä suomalaisesta mediasta saatte lukea tapauksesta?

Minun blogistani.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

Eniten huvittaa nuo demsut että se Trumpin sateesta märän kaltevan rampin kävely jossa piti kaiteesta kiinni niin vaativat kognitiivista tutkimusta…no Joe on kaatuillut oikein kunnolla,lentokoneen porrasjuttu oli kyllä yliveto ja päiväpyöräily ja pitänyt kaiteista kiinni tai Dr.Jill kädestä kun Dr.Jill ohjaa ukkeliaan muualle…tai Joe kävelee ohi WH:n portaat hahhahahahaa….
Turvamiehillä on hommia!

Tai jos huntterin tilalla olisikin Trump junior…kiesus siinä repeäisi jo liitoksistaan AOC ja kamalan kamala kamaluus purkautuisi kailotuksena ja muut hyypiöt perässä medioita myöten.
Woopi-täti ja The View repeäisi…
Mutta miten voivat valehdella itselleenkin niin paljon…kai se on sitä ideologiaa.