Blogit

Biden: Olin 30, hän oli 12 -median korviahuumaava hiljaisuus

Kun sukunimi tai puoluekanta on oikein lentävät nykytoimittajilla journalistiset ohjeet ja moraali romukoppaan. Metoolla ei ole merkitystä, ei ahdisteleeko naisia, ei vaikka kyse on mahdollisesti pedofiliasta.

Tuorein Joe Bideniä koskeva tapaus on viime perjantailta. Tuolloin hän piti puhetta opettajajärjestön tilaisuudessa Washingtonissa. Biden kehotti paikalla ollutta naista tervehtimään. ”Olemme tunteneet kauan. Hän oli 12, minä 30. Mutta joka tapauksessa hän auttoi minua saamaan paljon aikaan.” Paikalla olleista opettajista mahdollinen viittaus pedofiliaan ei herättänyt kauhua tai vastenmielisyyttä vaan hilpeyttä.

Oliko Biden ensimmäistä kertaa ns. pappia kyydissä? Ei. Vuonna 2019 Biden pyysi julkisesti anteeksi naisilta jotka kertoivat tunteneensa Joen loukanneen heidän fyysistä koskemattomuuttaan. Republikaanit nimittävätkin Bideniä Creepy-Joeksi. Näin uutisoi Guardian.

Jäikö tämä tähän? Ei. Ehkä Bidenin suvussa on normaalia että isoisä suikkaa lapsenlasta suoraan suulle. Ehkä se on mediastakin normaalia koska eipä tavasta uutisointi näytä nousseen uutiskynnyksen yläpuolelle. Yleinen tapa myös toimittajien suvuissa?

Entä hiusten haistelu? Onko IL, IS, MTV, Yle tai joku muu suurempi suomalainen media kertonut Joen tavasta haistella esiteinien, naispuolisten sentään, vaikka demokraatit eivät osaakaan sanoa mikä tai kuka on nainen, hiuksia.

Entäpä oma tytär Ashley Biden? Paljonko täkäläisissä lehdissä on ollut juttua Ashelyn hukkaamasta päiväkirjasta jossa hän kertoo sopimattomista suikuista isä-Joen kanssa? Koska kyse on Bideneistä, keskeneräisestä tutkinnasta ei vuodeta tietoa toisin kuin eräästä toisesta keskeneräisestä tutkinnasta jota pitäisi koskea samat säännöt.

Millä nimellä Joen poika nimitti isäänsä läppäriltä löytyneissä tiedostoissa. Siis niissä joita FBI on kohta kolme vuotta tutkinut löytämättä mitään ja jonka aikana läppärikin on hävinnyt. Juuri niitä tietoja jotka media presidentivaalien alla kiireesti julisi venäläiseksi disinformaatioksi. Hunter nimitti isäänsä Pedo-Peteriksi.

Onneksi kaikki eivät ole yhtä kädettömiä kuin FBI kun kovalevyiltä on pitänyt onkia raskauttavia sähköposteja, tekstiviestejä, tiedostoja, kuvia tai videoklippejä. Hunterin koneelta löytyy aina vaan uutta kamaa. Daily Mail julkaisi kolme päivää sitten uutisen Hunterin paidattomana tanssimisesta. Oli siellä muutakin, munasillaan vesiliukumäen laskua, ryhmäseksiä prostituoitujen kanssa sekä höpöheinän pössyttelyä.

Miksi media ei vieläkään kiinnostunut? Eikö siitä olisi voinut rakentaa aasinsillan Mariniin: Myös Hunter tukee Sannaa tanssivideolla. Ja vielä parempaa: Hunter on oman videonsa mukaan aivan varmasti jauhojengiläinen. Ajatelkaa miten mediamme hukkasi tilaisuuden hehkuttaa Marinia.

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
nimellinen

Mariini hiuksista kiinni ja vankilaan.toinen vaihtoehto että muutkin saa vetää huumeita tuomiotta. Vittuako tässä selvinpäin paskaa kun ei ministeritkään.

globalists go to hell

Vielä voisi lisätä, että ”Let’s go Brandon”.

globalists go to hell

Taitavat nuo globalistit, monarkit ja viherkommarit kaikki usein harrastavan pedofiliaa.

Snif

Elämme saatanaallisessa helvetissä, eikä se ole enää mitään satua, vaan todellisuutta.