Blogit

Biden, rokotukset ja korona, faktantarkistusta kaivataan

Media tarttui ärhäkkäästi edellisen presidentin puheisiin, nyt kaivattaisiin samanlaista otetta, jälleen, Joe Bidenin puheiden suhteen.

Tasan vuosi sitten, 21.7.2021, Biden piti puheen koskien koronaa jossa hän esitti väiteen että rokotettu ei sairastu koronaan.

Puhe alkukielellä niin ette pääse syyttämään vääristelystä: But again, one last thing. I — we don’t talk enough to you about this, I don’t think. One last thing that’s really important is: We’re not in a position where we think that any virus — including the Delta virus, which is much more transmissible and more deadly in terms of non — unvaccinated people — the vi- — the various shots that people are getting now cover that. They’re — you’re okay. You’re not going to — you’re not going to get COVID if you have these vaccinations.

Kuuluuko viimeinen lause suomeksi: Et tule, et tule saamaan koronaa jos sinulla on nämä rokotukset.

Uutisoitiinko Bidenin saamasta kolmannesta eli tehosterokotuksesta 27.9.2021. Esimerkiksi vaikka The Guardianissa (vasemmistolainen, siksi pitäisi kelvata suomalaiselle valtamedialle lähteeksi). Biden receives vaccine ‘booster’ as confusion continues over third dose.

Entäpä neljäs koronapiikki? Onko Joe Biden saanut sellaista? Pitääkö New York Timesin uutinen paikkansa jossa asiasta kerrotaan seuraavasti: Biden says 4th COVID shot felt ‘wonderful’, launches gov website amid $22.5B plea.

Ainakin rokotukset ovat kunnossa, joten Joe Biden ei voi saada koronaa jos Joe Biden puhui totta. Uutinen tältä päivältä Ylellä: Presidentti Joe Bidenilla koronatartunta – Valkoinen talo: Oireet hyvin lieviä.

Uutinen herättää kysymyksiä. Puhuiko Biden totta rokotuksien antamasta suojasta? Onko Bidenin koronaa koskeva uutinen valeuutinen? Jos uutinen on totta lähteekö media nyt yhtä ärhäkkäästi tarkistamaan ja myllyttämään lausuntoa kuin se teki entisen presidentin aikana. Jos ei lähde niin miksi ei lähde? Niin monta kysymystä, niin vaikea asia medialle.

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha

Biden on kävelevä vitsi ja erityinen osoitus siitä kuinka JULMIA ja SYDÄMETTÖMIÄ Globalistit ovat!

En sääli Bideniä, sillä vain avoin taivat tietää millainen konna hän on ja koko mafiaperheensä koko kyseisen patologisen valehtelijan poliittisen uransa kestonsa aikana.

V, 1988 Joe Biden joutui luopumaan demokraattien keskinäisestä presidenttiehdokas karsinnasta syystä, että hän oli valehdellut niin paljon ja solkenaan, että silloinen yleinen mielipide ja jopa silloinen media kohottelivat lieväti sanoen kulmiaan.

Biden on erittäin tunnettu jo terveenä ollessaan, että hän plagioi muiden nimekkäiden kansainvälisiä poliitikkojen ja vaikuttajien esittämiä lausuntoja ja ”lentäviä lauseita”, joista oli muodotunut kansainvälisiä – sanotaanko – monoliittejä – joihin tiivistyi koko poliittinen ajatus ja ideologinen sanojansa ”punainen lanka”.
Näitä viljellessään hän jätti mainitsematta, että ne olivat lainauksia eikä hänen omia puheita. Tämä pooliittinen pyrkyri ja ”taskuvaras” eiu ole koskaan ollut muuta kuin kulloisellakin aallolla ratsastaja vailla mitään periaatteita ellei siksi katsota ettei ole mitään periaatteita!

Kata

No olihan Joella syöpäkin(oli ihosyöpää.ei melanooma) koska Delawaressa satoi öljyä kun Joe oli poikanen,eli eräässä toisessa haastattelussa sanoi että hän oli ”kitchen table” lapsena.

Timppis

Ihan sama mitä se ihmisnuuhkija tekee sanoo tai jättää tekemättä tai sanomatta.eihän sitä enää noteeraa kukaan jenkkilässä.ihan hupi-ukko.

Toisin

Kyse ei ole siitä mitä Biden tekee vaan mitä media jättää tekemisistä kertomatta.

Timppis

No sekin on totta ruottissa raatoa pukkaa kourallinen per päivä+ haavoittuneet mutta uutiskynnyksen ylittää suomalainen kaheli metrotuuppaaja nainen.