Blogit

Biden suunnittelee joukkotuhontaa Afrikassa?

No niin. Kuten otsikko, myös kirjoitukseni on tehty käyttämällä, ei keinoälyä, vaan median logiikkaa eli keinoälyttömyyttä. Keinoälyttömyydestä esimerkki on muutama vuosi sitten Donald J Trumpin pitämä puhe jossa hän ihmetteli menoa Ruotsissa. Tuolloin useat kellokkaat sekä media, myös Suomesta kiirehtivät kertomaan että eihän siellä mitään tapahdu ja kuinka liberaali, turvallinen ja siirtolaisystävällinen maa Ruotsi on.

Ruotsin turvallisuudesta kirjoitin noin vuosi sitten, joten tässä linkki siihen jos suunnittelette ulkomaanmatkaa. Jos ette viitsi linkkiä avata, niin tässä luettelo maista jotka yhtä turvallisia kuin Ruotsi. Noudata erityistä varovaisuutta. Algeria, Angola, Armenia, Azerbaizan, Bangladesh, Chile, jne. Eurooppalaisista maista Ruotsin lisäksi ko. kategoriassa ovat Espanja, Kosovo, Pohjois-Makedonia, Serbia ja Turkki.

Ja nyt aloitetaan keinoälytön kirjoittelu. Taannoisessa puheessaan Joe Biden kertoi että kohtapuoliin Afrikan asukasluku on miljardi. We — you know, our investments in Africa, for example — there are going to be a billion people in Africa very shortly.

Mitä Joe tarkoittaa? AllAfrica-sivusto kertoo asukasluvun ylittäneen miljardin uutisessaan vuodelta 2009.
Odotan nyt jotain kellokasta twiittaamaan että Biden suunnittelee joukkotuhontaa Afrikassa. Sitä en usko että kukaan uskaltaa väittää Afrikan olevan mantereena turvallinen ja liberaali. Se olisi jo liian paksua. Tai pitäisikö luottaa Alexander Stubbiin? Ei mulla muuta tästä asiasta. Keinoälyttömyyden käyttö kirjoituksessa loppuu tähän.

#metoo näyttää kuolleen Bidenin mukana. Tai eihän Biden kuollut ole. Eipä mediaa ole näyttänyt kiinnostavan sekään kuinka Biden loisti jälleen matikassa. Tavatessaan Eva Longorian, (s. 15. maaliskuuta 1975 Corpus Christi, Texas) ja yritettyään puristella tämän rintoja, Biden (s 20 Joulukuuta, 1942) väitti Longorian olleen 17 kun hän oli 40. Eipä ollut. Jokainen laskutaitoinen osaa laskea Longorian olleen 7 kun Biden oli 40 tai vastaavasti Longorian ollessa 17 Biden oli 50. Vai oliko, koska Biden oli valittu hänen omien sanojensa mukaan senaattiin jo yli 180 tai 120 vuotta sitten.

Oletteko jo muuten lukeneet mediasta että Bidenille on esitetty virkarikossyytettä? Ettekö? Onpa kumma kun vähän aikaa sitten Yle, Mtv, ym. kilvan kiiruhtivat tuollaisista asioista uutisoimaan. Senaattori Lauren Boebert esitti virkarikossyytteen nostamista ja edustajahuoneessa on äänestys asiasta lähipäivinä.

Missä uutinen, IL, IS, Yle, Mtv? Yhdysvaltain presidenttiin kohdistuneet syyte-esitykset voi ohittaa olankohautuksella kun presidentillä on joko oikea sukunimi tai myös oikea puoluekanta. Näinkö tämä on?
Muistinko jo kertoa että perussuomalaisten luottamus mediaan on tutkitusti matalin.

Tilaa
Ilmoita
guest

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Korpifilosofi

Juurikin näin, kuten sanoitte. Ongelmat tiedossa. Mutta kuka toteuttasi muutokset?
Americaanoilla on nurkat piukassa pyssyjä, mutta ei niistä silti vaan näytä olevan mihinkään -ei vaikka Hollywood on kuinka mallia näyttänyt. Tarvitaan siis jotain muuta, että alkaa tapahtua. Vaan mikä se katalyytti olisi? Oikeastaan sama koskee meitäkin, mikä saisi meidät laittamaan omat herramme kuriin? Kun se on tehty, mietitään sitten niitä Brysselin ”herroja”.

pöh

niin ja kannattaa seurata Ny Post lehteä, ainoa amerikkalainen media mikä on rehellinen, sen takia saivat myös porttikiellon valkoisen talon lehdistötilaisuuksiin.
https://nypost.com/2023/06/21/irs-whistleblower-testimony-on-hunter-bidens-alleged-tax-fraud-coverup-to-be-released/

pöh

Niin Bidenhän nyt ei itse päätä edes siitä mitkä batman vai robin kalsarit sillä on jalassa.

Mutta se se porukka siellä takana ”deep state” on valmis siihen että tulee euroopan laajuinen maailmansota. Ne luottaa siihen ettei se edelleenkään kosketa yhdysvaltoja kirjaimellisesti.

satusetä

Supervalta jota johtaa muistisairas vanhus. Jenkit matkii Kekkosen loppuaikaa presitenttinä. Surullista katsottavaa kumpikin tapaus

Ilkka Forsten

Breznevin aikaan Neuvostoliittoa johti Duracell pupu josta käytettiin nimitystä Presidentti.

Jere

Ei Biden(muisti ja kognitiivinen käyttäytyminen loppusuoralla) vaan hänen takanaan olevat sotajermut joilla ei ole mitään muuta kuin hävittävää. Talous kuralla. Opiaattiepidemia ympäri maata. Kaupat ryöstetään(ohjeistus puuttumatta asiaan) ilman väliintuloa. Sisällis-sota valkoisten ja tummien kesken. Olisiko nyt aika lopettaa tämän maan ihannointi ja jättää tämä roskaläjä taakse ja katsoa toiseen suuntaan.

Länsi vajoo basgaan

Itä on nouseva mahti, tykkää siitä tai ei.