Blogit

Bidenin uusi ajanlasku

Aloitetaanpa muutamalla lainauksella.

Ensin ote Seitsemästä veljeksestä:
Katselivat he ympärillensä, nähdäkseen Kyöstiä, uskollista ystäväänsä. Mutta hän ei ollut tässä, hän käyskeli kaukana pellolla, käyskeli tuijotellen totisesti maahan ja mietiskellen itseksensä. Kysyipä viimein Juhani muutamalta mieheltä, joka seisoi heitä lähinnä, kuinka yhteistä huutokauppaa uskallettiin pitää sunnuntaina, Herran pyhänä sapattina. Kulovalkeana silloin nauru ja tirskuna juoksi miehestä mieheen ympäri kaiken kansan, ja nytpä arvasivat veljekset asian oikean laidan. Ällistyneinä, äänettöminä ja punehtuen seisoivat he kauan, kuullellen ihmisten naurua ja pilkkaa. Läheni heitä myös joukko Toukolan poikia, kysyivät heiltä ivaten Impivaaran uudesta uskosta, sen kalenterista ja miksi kutsuttiin heidän almanakassaan tämä viikon kahdeksas päivä.

Mitä Kivi edellä sitä Beatles perässä. Eight days a week.

Beatlesin jälkeen on vuorossa Biden. Kun Beatlesien biisi noin 60 vuotta sitten ilmestyi, voimme päätellä että Biden oman ilmoituksensa mukaan ollut tuolloin senaatissa joko 60 tai 120 vuotta. Eihän tuollaisella metusalemilla muutama kuukausi merkitse mitään. Sen saimme jälleen huomata pari päivää sitten. Biden piti puhetta tilaisuudessa jossa kunnioitettiin 6.1.2020 kuolleita poliiseja.

Ensinnäkin, montako poliisia tuolloin kuoli mellakoijien toimesta? Ei yhtään. Zero. Nada. Zilch.

Keitä he sitten olivat kunnioittamassa? Kysymys on aiheellinen mutta joka tapauksessa Biden mainitsi Capitolin poliisissa toimineen Billy Evansin. Hän sai surmansa virantoimituksessa 2.4.2020. Ja kuten demokraatin tapaan kuuluu, jätetään tappajan tausta kertomatta koska se ei sovi narratiiviin. Tappaja, Noah Green, 25, kuvasi itseään valkoisia vastustavan äärijärjestön, Nation of Islamin kannattajaksi. Toisin sanoen kyseessä oli musta muslimirasisti. Green sai surmansa hyökkäyksen yhteydessä.

Kun ei löydy kunnioitettavia, on totuuden joustettava. WPLG-kanava otsikoi vuosi sitten uutisen jossa kerrottiin Evansista Biden honors Capitol police officer killed during Jan. 6 siege. Sen verran kanavalla on ollut kuitenkin häpyä että sentään uutisen katsomalla selviää että asialla ei ole mitään tekemistä tammikuun tapahtumien kanssa.

Mutta eipä pidä syyttää vain ulkomaista mediaa. Kyllä valehtelu täällä on sujunut Suomen valetietotoimiston STT:n toimesta, vieläpä JSN:n siunaamana. Lukekaa ja nauttikaa.

Saapunut 14.4.2021 kello 14:05 (Esittelevä sihteeri: Ilkka Vänttinen)

JO 8, 10, 11, 13 ja 20

Kantelu kohdistuu STT:n uutiseen, jonka mm. MTV on julkaissut 30.1.2021:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kongressin-mellakoiden-yhteydessa-kuolleen-poliisin-arkku-pannaan-naytteille-kongressin-pyoreaan-saliin/8050728#gs.zn4yiv
Juttua on päivitetty seuraavasti:
”Päivitys 18.2.2021: Sicknickin kuolinsyystä on yhdysvaltalaisten medioiden mukaan ollut epäselvyyttä. Ensimmäisten tietojen mukaan hän olisi saanut vamman palosammuttimen iskusta. Sittemmin epäilynä on ollut mm. altistuminen kemialliselle sumutteelle rynnäkön yhteydessä.”

Kantelija on vaatinut, että STT korjaisi kuolinsyytä koskevaa kohtaa samalla tavalla kuin MTV. Kantelija on ollut yhteydessä STT:n toimitukseen ja päätoimittajaan, joka on vastannut kantelijalle 26.2.2021 mm. seuraavasti:
”Kuten jo kirjoitin, Sicknickin kuolinsyystä ei ole vielä annettu julkisuuteen luotettavaa tietoa. On hyvinkin mahdollista, että häntä ei lyöty vaahtosammuttimella, mutta edes siitä ei ole vahvistettua tietoa. Kun tiedot saadaan, kerromme asiasta ja kirjoitamme avoimesti auki myös sen, jos tuo alkutieto on ollut väärin. Kyse ei kuitenkaan ole suomalaisesta näkökulmasta niin suuresta asiasta, että spekuloisimme sillä ennen varmoja tietoja. Tämäkin asia kyllä selviää aikanaan.”

Kantelun mukaan STT laiminlöi virheen korjauksen.

Johtopäätös kantelusta:
Varsinkin sekavien ja monivaiheisten uutistapahtumien seurannan yhteydessä tiedot saattavat muuttua moneen kertaan. Tässä Sicknickin tapauksessa lopullinen kuolinsyy lienee aivoverenkiertohäiriö, josta esimerkiksi Washington Post ja BBC kertovat:
https://www.washingtonpost.com/local/public-safety/brian-sicknick-death-strokes/2021/04/19/36d2d310-617e-11eb-afbe-9a11a127d146_story.html
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-56810371

Myös STT on tehnyt jutun, joka on julkaistu esimerkiksi Ilta-Sanomissa 20.4.2021:
Capitol-mellakan yhteydessä kuollut poliisi kuoli aivoinfarktiin
Ei voitu osoittaa, että kemiallisella aineella olisi yhteys kuolemaan
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007929803.html

Tällä perusteella STT:n toiminnassa ei ole syytä epäillä olennaisen asiavirheen korjauksen laiminlyöntiä.

Esitys: Ei oteta käsittelyyn.
Päätös: Ei otettu käsittelyyn.

Eikö ole jännää. STT:lle kelpaa uutisoitavaksi tiedoksi se että kaveria olisi kalautettu päähän palosammuttimella, mutta kun uutta tietoa asiasta ilmenee sitä pidetäänkin epävarmana. Ensimmäinen ”epävarma” tieto siis kelpaa ja on luotettavampaa. Sehän sopi paremmin STT:n narratiiviinkin.

Muistinko jo mainita että tutkitusti perussuomalaisilla on alhaisin luotto mediaan.

Tilaa
Ilmoita
guest

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juhaII

Kun lehmä on KURALLA niin se on kuralla eikä siitä sen enempää. Se mitä Suomen tai KOKONAISEN maailman ammattivalehtelijat painokoneistaan SYLKEVÄT. On se sitä, mitä KURALLA olevan lehmän hännän alta tulee! Johon EI pidä kiinnittää mitään HUOMIOTA kuin vain katsoa TOISAALLE!!!

Hema

Henkilökohtaisesti;
Vaihtoehtomedioille annan mahdollisuuden. Pyrin tarkistamaan ( uutisoinnin ) väitteet mahdollisuuksieni mukaan.
Valtamedian seuraamisen olen lopettanut 2015. Mistään olennaisesta en ole jäänyt paitsi. En kaipaa näitä valehtelevia olentoja enkä heidän tyrkyttämäänsä vinoutunutta maailmankuvaa.
Ps. Pt-mediaa en laske uutisoinniksi, mutta annan toki arvoa panokselle sen takana. Lisäksi pidän siitä rehellisyydestä jolla hän jo etukäteen lupaa olla huomioimatta mitään faktoja tai mielipiteitä, joista edes saattaisi olla johdettavissa jotain myönteistä venäjästä.

pöh

Sen 6.1 capitol ”false flagin” jälkeen 4 mukana ollutta capitolin poliisia on tehnyt ”itsemurhan”.
Itse en suoriltaan usko taas niihin itsemurhiin, kyllä USA:ssa on ihan yhtä mätää koko hallinto, FBI jne, että peittelevät asiat vaikka sitten lavastamalla itsemurhia.
Ainoa capitolissa kuollut oli Ashley Babbit jonka musta poliisi ampui varoittamatta kulman takaa, ja palkittiin siitä hyvästä myöhemmin.
Ashley Babbit oli siis aseeton palkittu sotaveteraani.

Anomaster

Koska se on kaikkiaan niin hämärä juttu, johon on sotkeutunut demokraatit, FBI ja kuka tietää ketkä kaikki, on syytä olla epäileväinen noiden poliisien kuolemienkin suhteen. Kuka tietää, jos olisivat halunneet jotain paljastaa, joten piti saada pois tieltä.

Yrjö

Suomea ja Suomen mediaa johtaa sama (mafia)porukka kuin USAn demokraattipuoluetta (CIA)?. Radio- ja Tv -kanavat jauhavat samaa Venäjän haukuntaa, sotaan yllyttämistä, homo-lesbojuttuja, mustia ihmisiä kohta presidenttinäkin, naiset joka paikkaan -propagandaa. Radioista on haikeat (varsinkin venäläiset) mollikappaleet nostettu hyllylle.
Yrittäkääpä toivoa jonkun radioaseman toivelauluna Liisa Tavin ”Jäähyväiset aseille”, niin huomaatte kuinka monen radioaseman saatte kyseisen kappaleen soittamaan. Ette yhdenkään.

Jälki käteen.

Mustia kohta pressana? Oletko kuullut Obamasta eikä se Trumpkaan ollut valkoinen. Oranssi se oli.

Juha

Jep ja Suomi on myös proxy sodassa venäjää vastaan. Lähetetään panssarivaunut ukrainaan niin saavat nukkehallituksemme joukot olla keppien kanssa rajalla kun sudet tulevat.

Muistamme ylipäällikön päiväkäskyn maaliskuulta 1940

”Valitettavasti ei suuriarvoista lupausta avusta, minkä länsivallat antoivat, voitu toteuttaa”

Anomaster

Jaa, tuosta Marski-lainauksesta: siinä vaiheessa läntiset maat, joiden avusta oli kysymys, olivat jo Neuvostoliiton kanssa kimpassa tai suunnittelemassa kimppaa. Nyt on hieman toisenlainen tilanne.

uxx

Jos siellä oikeasti olisi kuollut yksikin poliisi poliittisen toiminnan seurauksena bidenin bolshevikki demokraatithan juhlisivat tekijöitä rohkeina systemaattisen rasismin vastustajina ja ”defund the police” aktivisteina.