Blogit

Bud Light, oluiden kuningatar

Panimojätti Anheuser-Busch päätti uudistaa Bud Light olutmerkin imagoa. Päädyttiin vaikuttavaan toimenpiteeseen. Kaikista paras vaikutus saavutetaan kun keulakuvaksi palkataan sosiaalisen median vaikuttaja, influensseri. Influensserin täytyy edustaa nykyään muodissa olevaa inkluusiota ja transaatetta. Tähän tehtävään löydettiinkin täydellinen henkilö.

Ei, en kirjoittanut mies, enkä kirjoittanut nainen, kirjoitin nimenomaan henkilö. Kyseiseksi henkilöksi valikoitui Dylan Mulvaney, entinen setä, nykyinen täti. Bud Light tuotti Dylanille hänen naiseutensa vuosipäiväksi erikoiserän olutta varustettuna hänen kuvallaan. Kampanjan takana oli woke-aatetta kannattava naisoletettu Alissa Heinerscheid. Hän päätti markkinoida oluen lisäksi woke-aatetta ja inkluusiota Bud Lightin siivellä.

Kun oikea aate on valittu, ja keulakuvana on vaikuttaja, kampanja on vaikuttava. Brändi uudistui. Bud Light ei enää ollut oluiden kuningas vaan kuningatar. Ostajakunnalle ei kelvannutkaan inkluusio, transhumppa eikä Bud Lightkään. Tavara jäi hyllylle, panimon osake on laskenut muutamalla miljardilla dollarilla ja kampanjan ideoinut markkinointijohtaja sai lähteä.

Heinserscheid joka kuvaili Bud Lightin vanhaa imagoa tunkkaisen osakuntasekoilun kaltaiseksi, on todettava että hän mahdollisesti tiesi mistä puhui. Eipä aikaakaan kun hänen kaljanhuuruiset osakuntasekoilukuvat tulivat julkisuuteen kampanjan aloittamisen jälkeen. Älkää osakunnissa dokatko niin kuin minä dokasin, vaan olkaa inkluusivisia, oli Alissan viesti. Näinhän tämä on mennyt maailman sivu woke-ihmisten kanssa. Älä tee niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon.

Eniten ihmettelen jälleen maamme valtamediaa. Miksi tästä menestyksekkäästä markkinointitempauksesta ei ole kerrottu? Siinähän on kaikki mitä nykytoimittaja voi toivoa: wokea, inkluusiota ja seksuaalisesti epämääräinen henkilö.

On myös todettava että kampanja innosti ihmisiä postaamaan omia mielipiteitään, kokemuksia, tuntemuksia Bud Lightistä. Niitä voit katsoa tästä, tästä ja tästä.

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Epäilemättä uutisointi on kaikkialla värittynyttä, mutta ei tuo Calsonin esitys vaikuta uskottavalta myöskään. Ikään kuin julkaisisi hyvässä uskossa väärennettyjen dokumenttien tietoa totena.

Edes putkosuutimet eivät ole esittäneet niin rankkoja väitteitä propagandassaan, joka on tieten tahtoen mahdollisimman venäjämielistä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
seant

Samoin Nikeä arvostellaan samaa transsukupuolisen henkilön käyttämisestä Nike Women -malliston mainostamiseen, joka sisältää leggingsit ja urheiluliivit.  Yhteistyön jälkeen olympiauimari Sharron Davies johtaa boikottia Nikeä vastaan ko. Nike on tulossa elokuussa oma myymälä Selloon, toivottavasti Suomen naiset myös boikotoi vai ovatko samanlaisia oman oksansa sahaajia, kuin eduskunnan ne naiset, jotka äänesti trans lain puolesta. https://www.lansivayla.fi/paikalliset/5844979 . Luulen, että avajaisista voi tulla aika kiihkeä tapahtuma, jos vaihtoehtomedia pitää asiaa yllä.
Samoin sama henkilö mainosti twitterissä tamponi valmistaja Tampaxin kuukautistyynyjä, kohun saattelema mainos poistettiin.
Sitä ihmettelen mitä ko. yhtiöiden osakkeenomistajat ajattelevat kun menettää osingot ja osakkeiden arvot.

Leino Kimmo

Ja kuinka kävi Suomessa, kun ”vihreä” aate sai hallituksessa ajaa turvetuotannon alas ja ruuan hinnan ylös. Taisivat äänestäjät äänestää jaloillaan ”ilmastahumpalle” ja Suomen alasajolle. Suurimmat vahingot kuitenkin teki jo edellinen hallitus Suomen itsenäisyyden täydelle alasajolle ja omaisuutesi siirtymismahdollisuudelle EKP:n omaisuudeksi.
2017 täydessä mediahiljaisuudessa tehtiin Turun Maanmittauslaitokselle sähköinen panttikirjajärjestelmä syksyllä 2017, kun 2,5 miljoonaa panttikirjaa muutettiin sähköiseen muotoon.
Varsinainen konnuus tulee siinä, että lainan maksun jälkeen ihmisille on valehdeltu: ”ei sellaisia panttikirjoja” enää ja pantit; eli talot ja mökit on jätetty pankkien nimiin tuossa sähköisessä järjestelmässä.
EKP taas antaa tällaista ”vapaata panttikirjaa” vastaan pankille Suomessa 7 kertaisesti sisäänottolainaa.
Jos pankit Suomessa kaatuvat omistaa EKP Suomesta huikean asuntovarallisuuden; myös maksettuja huusholleja; joiden pantit on jätetty pankin nimiin.
Yksikään lahjottu media ei tästä tarkoituksella luodusta pankkien salaiseksi aioitusta pääomittamisesta ole halaistua sanaa puhunut .
Homma selvisi 2,5 vuotta sitten, kun lainan maksun jälkeen vaadin panttikirjan haltijan muutosta tuohon järjestelmää; alkoi 7,5 kuukauden taistelu, ennekuin todella omistin maksetun talon.
Nyt haastatteluissa on selvinnyt, että pankkien tilintarkastuksia tehdessään tilintarkastajilla ei ole pääsyä sähköiseen panttikirjajärjestelmään; eli pankit on laittettu kaiken lainsäädännön yläpuolelle askel kerrallaan .
Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” lahjonta hipoo jo pankkien osalta lähes täydellisyyttä; täysin kontrollin ulkopuolella mennään … Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti …. Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole .
Lukemalla julksisia valtionhallinnon asiakirjoja saa melko karun kuvan diktatuurista nimeltä Suomi !

John Quiman

Amerikoissa sanotaan: ”Go woke, go broke”.